• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب قفل شده مانی بوکرز

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مانی بوکرز حساب منو LOCK کرده (بدون دلیل) و ازم کپی پاسپورت و کپی حساب بانکیم رو خواست.
منم فوری براش اسکن کردم و فرستادم. اونا هم یه ایمیل زدن که ما فرستادیم به سکیوریتی دپارتمانون.
الان 3 روز گذشته و خبری نیست. حتی ایمیل های منم دیگه حواب نمیدن.
2-3 جا که با مانی بوکرز هم باهاشون کار میکنم فهمیدن که اینجوری شده اونا هم حسابهای منو تا گرفتن جواب مانی بوکرز گفتن باز نمیکنن !!

میخواستم ببینم این قضیه مانی بوکرز برای کسی پیش اومده و اگه اومده از زمان ارسال مدارک تا باز شدن چقدر زمان برده.
اگه باز نکنن و برنامه ایگولد پیاده شه به معنی واقعی من به خاک سیاه میشینم.
اون از HSBC اینم از مانی بوکرز...

میشه راهنمایی کنید ؟

در ضمن اینم نامه شون :
Your account is locked for all transactions therefore we cannot complete this transaction. To unlock your account, you must send a VERIFIED copy of your passport or national identity card to the following address:

C3 Cairngorm House
Meridian Gate
203 Marsh Wall
London E14 9YT
United Kingdom

We accept as VERIFIED, all copies which are certified in your country of residence by:

a licenced notary public; OR
a licenced solicitor or attorney-at-law; OR
a regulated bank or financial institution; OR
a local government authority (e.g. the police)
as true copies of the original

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دلیلش رو نپرسیده مدرک فرستادید؟! نگفتن دلیلش چیه؟ قبلا حسابتون verify بوده؟

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مانی بوکرز که وریفای غیر وریفای نداره. میتونی با اعلام حساب بانکی یا کردین کارت یا آدرس منزل سقف Transactionتون رو زیادتر کنید.
دلیلش رو پرسیدم ولی مدارک رو هم فرستادم. فکر کنم یه پاسخگوی خودکار هم رسید دریافت مدارکم رو فرستاد ولی در مورد دلیل Lock شدن حرفی نزدند.
حالا هم نمیدونم چکار باید بکنم !

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
همون تایید ادرس منظورم بود. اگر دلیلش رو فهمیدی اومد مارو هم با خبر کن. :|

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز شما انگار از مباحث مانی بوکرز خیلی خوب خبر دارید لطفا به من کمک کنید
من توسط کارت اعتباری حساب مانی بوکرز باز کردم و موفق شدم وارد پنل کاربریم توی سایت مونی بوکرز بشم
حالا برای ویرفرای کردن چیکار باید بکنم ؟ گویا ازم میخواد که آدرسم رو تایید کنم منظورم آدرس بیلینگم هست گویا میخوان پین کد بفرستن به آدرس من !!! :blink: درسته ؟ میشه یه مقدار توضیح بدید
اصلا نیاز هست آدرسم رو ویرفرای کنم؟ یا میشه بدون ویرفرای کردن ادرس از اکانت مانی بوکرز استفاده کنم ؟ چون من شنیدم که
منم یه جورایی کارم به داشتن حساب مانی بوکرز گره خورده , من رو کمک شما حساب میکنم

با سپاس فراوان;)

پ. خ : قبلا مشکل پی پال داشتیم حالا که پی پال گرفتیم گیر مانی بوکرز شدیم:(

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
به A-P : صبر کن، کلاً اینا یکم کند هستن. حواله من به ایران 22 روز طول کشید، در حالی که عموماً از جاهای دیگه 3-4 روز طول میکشه ;)

به siavashmusic : با آدرس ایران هم می تونید با مانی بوکرز کار کنید. یک نامه میاد به آدرسی که دادید و اینطوری verify میشید، به همین سادگی! این مانی بوکرز 100 تای اون paypal آشغال ارزش داره، حداقلش نیازی نیست ایرانی بودنمون رو پنهان کنیم !!!
راستی من کلی پول در حسای مانی بوکرزم دارم، اگه مورد نیازتون باشه

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب پس خیالم راحت شد.
ممنون. ولی خوب جاهی دیگه ای که من با مانی بوکرز باهاشون کار میکنم حساب منو ساسپند کردن و حتی اجازه دستور توقف خرید رو هم نمیزارن بدم که تا حالاش من خیلی خیلی ضرر کردم. (با یکیشون بورس میکنم) .
واقعا مسخره س !
در ضمن جساب مانی بوکرز من هم آدرس وریفای شده داره هم حساب بانکی وریفای شده و هم کردیت کارت وریفای ! ولی بازم به من شک دارن ! دنیای غریبیه !

شما حالا فکر می کنی چقدر طول بکشه ؟
در ضمن من برای جلوگیری از ضرر کمتر روی یه حساب دیگم مبخوام چند کار بکنم.
شما داری یه مقداری به من دلار بدی ؟ پی ام میزارم.

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
خوب پس خیالم راحت شد.
ممنون. ولی خوب جاهی دیگه ای که من با مانی بوکرز باهاشون کار میکنم حساب منو ساسپند کردن و حتی اجازه دستور توقف خرید رو هم نمیزارن بدم که تا حالاش من خیلی خیلی ضرر کردم. (با یکیشون بورس میکنم) .
واقعا مسخره س !
در ضمن جساب مانی بوکرز من هم آدرس وریفای شده داره هم حساب بانکی وریفای شده و هم کردیت کارت وریفای ! ولی بازم به من شک دارن ! دنیای غریبیه !

شما داری یه مقداری به من دلار بدی ؟ پی ام میزارم.
پاسخ پی ام شما داده شد

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوست عزیز شما انگار از مباحث مانی بوکرز خیلی خوب خبر دارید لطفا به من کمک کنید
من توسط کارت اعتباری حساب مانی بوکرز باز کردم و موفق شدم وارد پنل کاربریم توی سایت مونی بوکرز بشم
حالا برای ویرفرای کردن چیکار باید بکنم ؟ گویا ازم میخواد که آدرسم رو تایید کنم منظورم آدرس بیلینگم هست گویا میخوان پین کد بفرستن به آدرس من !!! :blink: درسته ؟ میشه یه مقدار توضیح بدید
اصلا نیاز هست آدرسم رو ویرفرای کنم؟ یا میشه بدون ویرفرای کردن ادرس از اکانت مانی بوکرز استفاده کنم ؟ چون من شنیدم که
منم یه جورایی کارم به داشتن حساب مانی بوکرز گره خورده , من رو کمک شما حساب میکنم

با سپاس فراوان;)

پ. خ : قبلا مشکل پی پال داشتیم حالا که پی پال گرفتیم گیر مانی بوکرز شدیم:(
اگر با من بودید که منم تاره کارم ولی دقیقا همین چیزهایی که جناب amirghasemi گفتند درسته. به آدرستون یه کد میفرستن برای وریفای
/
خوب پس خیالم راحت شد.
واقعا مسخره س !

شما داری یه مقداری به من دلار بدی ؟ پی ام میزارم
میتونم بپرسم شما مگه با حسابتون چیکار میکردید؟ خودتون دلیلش رو چی میبینید؟

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند تا کار که یکیشون کار کردن روی بورس فرانسه و 1 جای دیگه ست.
من خودم به نظرم این قضیه از یه جایی آب میخوره که نمیدونم درسته یا نه.
من عادت دارم بعد از یه قرار مدارهایی که توی سرم دارم بعد از اینکه سودم به همون حد رسید پولم رو Withdrw میکنم توی حسابم توی مانی بوکرز.
چند روز پیش همین کار رو کردم ولی فرداش بازار عوض شد و من منظور شدم همون مقدار پول رو برگردونم توی حسابم. نمیدونم انگار اونا فکر کردن Money Laundering (پولشویی) تو کاره. نمی دونم.

به هر حال که هنوز جوابی نیومده و حسابهای بیرون از مانی بوکرز منم همچنان بسته !

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آره ممکنه برای همین کار باشه... شایدم اصلا با اون سایت بورس مشکلی داشتن... به هرحال امیدوارم حسابت رو باز کنن :)

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
به siavashmusic : با آدرس ایران هم می تونید با مانی بوکرز کار کنید. یک نامه میاد به آدرسی که دادید و اینطوری verify میشید، به همین سادگی! این مانی بوکرز 100 تای اون paypal آشغال ارزش داره، حداقلش نیازی نیست ایرانی بودنمون رو پنهان کنیم !!!
راستی من کلی پول در حسای مانی بوکرزم دارم، اگه مورد نیازتون باشه

پس آدرس ایران رو بدم ؟! بعد نامه میاد به آدرس ایرانم؟
من کارت اعتباری هم توی حسابم ادد کردم !! چه تاثیری داره !
یه مقدار توضیح میدید؟

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
security department شون افتضاحه ! 1 ماه طول میدن تا بررسی کنن ! اینجاست که ارزش PP معلوم میشه

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا ! یه ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ای وای . تا اون موقع من بدبخت میشم.
واقعا یه ماه طول میکشه ؟ برای شما همچین چیزی پیش اومده ؟
به نظرتون بهشون زنگ بزنم تاثیری داره ؟ یا فکس ؟

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
پس آدرس ایران رو بدم ؟! بعد نامه میاد به آدرس ایرانم؟
من کارت اعتباری هم توی حسابم ادد کردم !! چه تاثیری داره !
یه مقدار توضیح میدید؟
آره، من که آدرس ایران دادم و تاحالا هم هیچ مشکلی نبوده. فقط این 2500 دلار اخیر رو که حواله کردم برای حساب سامانم برگشت خورده، علتشم اینه که ظاهراً به دلیل مسائل هسته ای، کلیه مراودات دلاری با ایران قطع شده. یعنی باید پولم رو اول به یورو تبدیل کنم و بعد بفرستم بیاد. البته این مشکل جدیدیه که پیش اومده و قبلاً اینطوری نبود! ( 2-3 ماه اخیر )
در مورد CC هم، اگه آدرسش مال ایران نیست، نه دیگه، پس اصلاً آدرس ایران نده، چون اینا خیلی از نظر "پول شویی" مواظب هستن و اینطوری 100% بهت شک می کنن.
من آدرس ایران رو دادم و فقط همین! یعنی نه CC اضافه کردم و نه با حساب بانکی خودمو Verify کردم. فقط با آدرس. و الآن هم Out Going Limit م حدود 4500 دلاره، که فعلاً برام کافیه !

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما چجوری به جساب سامان حواله میکنید ؟! سامان تا جایی که من میدونم فقط با استفاده از Corresponding Bank (بانک واسط) حواله رو قبول میکنه و مانی بوکرز هم میگه حتما بانک مقصدتون باید صاحب حساب باشه و اصلا واسط قبول نمیکنه ! میشه راهنمایی بفرمایید ؟
در ضمن مانی بوکرز اجازه تبدیل ارز رو هم نمیده تا جایی که من میدونم. اونم بفرمایید چجوری این کار رو میکنید.

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
شما چجوری به جساب سامان حواله میکنید ؟! سامان تا جایی که من میدونم فقط با استفاده از Corresponding Bank (بانک واسط) حواله رو قبول میکنه و مانی بوکرز هم میگه حتما بانک مقصدتون باید صاحب حساب باشه و اصلا واسط قبول نمیکنه ! میشه راهنمایی بفرمایید ؟
در ضمن مانی بوکرز اجازه تبدیل ارز رو هم نمیده تا جایی که من میدونم. اونم بفرمایید چجوری این کار رو میکنید.
نه! سامان از انگلیس مستقیماً حواله قبول می کنه، چون SWIFTشون مستقیمه و مشکلی نداره
تبدیل ارز رو خودشون در هنگام ترانسفر انجام میدن، چون با چنین مشکلی بر خورد کردم، خودشون پیشنهاد کردن که این کار رو برام انجام بدن

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
در مورد ساپورتشون فک نمیکنم به این بدی هایی باشه که دوستان فرمودند.
من به دلایلی حسابم block شده بود و ازم document و این چیزا خواستن منم فرستادم و در 72 ساعت حسابمو باز کردن.( ساپورتشون شنبه و یک شنبه هم فعاله) . در ضمن منم کارم به security departman کشید که جواب اونم 24 ساعته اومد:happy: .
حسابم هم خیلی مسخره lock شد:rolleyes: چون موقع ترانسفر تاریخ تولد رو یادم رفته بود:blush: .موقع ثبت نام هم همین جوری یه چیزی الکی بهش داده بودم حتی اسم و دیگر مشخصات رو هم همینطور ولی ساپورتشون خیلی معرکه بود اسکن پاسپورت و اینا رو واسشون فرستادم همه چیزو ردیف کردن:specool:
البته در مورد شما نمیدونم چی شده که اینا به مدارکی هم که فرستادین هنوز راضی نشدن .امیدوارم مشکلتون حل بشه.:)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کی گفته اکسچنج نمیکنه؟ ارز هم اکسچج میکنه از دلار به یورو و بلاعکس

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
راستی دوستان برای address verify , کسی میدونه چندروز طول میکشه تا نامه برسه؟:eek:

بالا