سلام
مانی بوکرز حساب منو LOCK کرده (بدون دلیل) و ازم کپی پاسپورت و کپی حساب بانکیم رو خواست.
منم فوری براش اسکن کردم و فرستادم. اونا هم یه ایمیل زدن که ما فرستادیم به سکیوریتی دپارتمانون.
الان 3 روز گذشته و خبری نیست. حتی ایمیل های منم دیگه حواب نمیدن.
2-3 جا که با مانی بوکرز هم باهاشون کار میکنم فهمیدن که اینجوری شده اونا هم حسابهای منو تا گرفتن جواب مانی بوکرز گفتن باز نمیکنن !!
میخواستم ببینم این قضیه مانی بوکرز برای کسی پیش اومده و اگه اومده از زمان ارسال مدارک تا باز شدن چقدر زمان برده.
اگه باز نکنن و برنامه ایگولد پیاده شه به معنی واقعی من به خاک سیاه میشینم.
اون از HSBC اینم از مانی بوکرز...
میشه راهنمایی کنید ؟
در ضمن اینم نامه شون :
Your account is locked for all transactions therefore we cannot complete this transaction. To unlock your account, you must send a VERIFIED copy of your passport or national identity card to the following address:
C3 Cairngorm House
Meridian Gate
203 Marsh Wall
London E14 9YT
United Kingdom
We accept as VERIFIED, all copies which are certified in your country of residence by:
a licenced notary public; OR
a licenced solicitor or attorney-at-law; OR
a regulated bank or financial institution; OR
a local government authority (e.g. the police)
as true copies of the original
مانی بوکرز حساب منو LOCK کرده (بدون دلیل) و ازم کپی پاسپورت و کپی حساب بانکیم رو خواست.
منم فوری براش اسکن کردم و فرستادم. اونا هم یه ایمیل زدن که ما فرستادیم به سکیوریتی دپارتمانون.
الان 3 روز گذشته و خبری نیست. حتی ایمیل های منم دیگه حواب نمیدن.
2-3 جا که با مانی بوکرز هم باهاشون کار میکنم فهمیدن که اینجوری شده اونا هم حسابهای منو تا گرفتن جواب مانی بوکرز گفتن باز نمیکنن !!
میخواستم ببینم این قضیه مانی بوکرز برای کسی پیش اومده و اگه اومده از زمان ارسال مدارک تا باز شدن چقدر زمان برده.
اگه باز نکنن و برنامه ایگولد پیاده شه به معنی واقعی من به خاک سیاه میشینم.
اون از HSBC اینم از مانی بوکرز...
میشه راهنمایی کنید ؟
در ضمن اینم نامه شون :
Your account is locked for all transactions therefore we cannot complete this transaction. To unlock your account, you must send a VERIFIED copy of your passport or national identity card to the following address:
C3 Cairngorm House
Meridian Gate
203 Marsh Wall
London E14 9YT
United Kingdom
We accept as VERIFIED, all copies which are certified in your country of residence by:
a licenced notary public; OR
a licenced solicitor or attorney-at-law; OR
a regulated bank or financial institution; OR
a local government authority (e.g. the police)
as true copies of the original