• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب قفل شده مانی بوکرز

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه! سامان از انگلیس مستقیماً حواله قبول می کنه، چون SWIFTشون مستقیمه و مشکلی نداره
تبدیل ارز رو خودشون در هنگام ترانسفر انجام میدن، چون با چنین مشکلی بر خورد کردم، خودشون پیشنهاد کردن که این کار رو برام انجام بدن

شما با کدوم بانک انگلیس رو منظورته ؟ من توی لیستش الان "ملی" ، "پرشیا اینترنشنال بانک" و "سپه" رو میبینم.
شما با کدوم کار میکنی ؟ و به عنوان سوئیفت ، سوئیفت سامان رو دادی یا سوئیفت اون بانکو ؟ در ضمن شما که شماره حساب نداری توی اون بانکهای اونحا ؟ چی رو به عنوان شماره حساب دادی ؟
یه سوال دیگه. شما برای تبدیل ارز توی دستور حواله بانک چیکار میکنی ؟

در مورد ساپورتشون فک نمیکنم به این بدی هایی باشه که دوستان فرمودند.
من به دلایلی حسابم block شده بود و ازم document و این چیزا خواستن منم فرستادم و در 72 ساعت حسابمو باز کردن.( ساپورتشون شنبه و یک شنبه هم فعاله) . در ضمن منم کارم به security departman کشید که جواب اونم 24 ساعته اومد:happy: .
حسابم هم خیلی مسخره lock شد:rolleyes: چون موقع ترانسفر تاریخ تولد رو یادم رفته بود:blush: .موقع ثبت نام هم همین جوری یه چیزی الکی بهش داده بودم حتی اسم و دیگر مشخصات رو هم همینطور ولی ساپورتشون خیلی معرکه بود اسکن پاسپورت و اینا رو واسشون فرستادم همه چیزو ردیف کردن:specool:
البته در مورد شما نمیدونم چی شده که اینا به مدارکی هم که فرستادین هنوز راضی نشدن .امیدوارم مشکلتون حل بشه.:)

شما دقیقا اسکن چی رو براشون فرستادی ؟ و بعدش اینکه اونل رو بردی مهر کپی برابر اصل بزنی ؟

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
من یه اسکن از پاسپورتم و یه اسکن از ترجمه رسمی شناسنامم که فبلا داشتم واسشون فرستادم.
مهر تایید برابر اصل واسه چی؟:eek: با اسکنر یه اسکن رنگی خوشکل مامانی بگیر حله:rolleyes:

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
شما با کدوم بانک انگلیس رو منظورته ؟ من توی لیستش الان "ملی" ، "پرشیا اینترنشنال بانک" و "سپه" رو میبینم.
شما با کدوم کار میکنی ؟ و به عنوان سوئیفت ، سوئیفت سامان رو دادی یا سوئیفت اون بانکو ؟ در ضمن شما که شماره حساب نداری توی اون بانکهای اونحا ؟ چی رو به عنوان شماره حساب دادی ؟
یه سوال دیگه. شما برای تبدیل ارز توی دستور حواله بانک چیکار میکنی ؟

من حساب ارزی بانک سامان رو دارم ( یورو ). شماره حساب + کد سوئیفت بانک سامان رو میدی و تموم!
برای exchange به یورو هم ظاهراً باید بهشون مشکل ایران رو بگی تا تبدیل کنن به یورو برات

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اگر پاسپورت نداشته باشیم چی میشه فرستاد در این مواقع؟

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
اگر پاسپورت نداشته باشیم چی میشه فرستاد در این مواقع؟
والا یکی از دوستام هم حسابش block شده بود عینه من. ولی اون پاسپورت نداشته , اسکن ترجمه رسمی شناسنامش و اسکن کارت ملی و قبض تلفن رو واسشون فرستاده بود مشکلش حل شده بود. تو حسابش هم 200$ پول داشت.:eek:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
والا یکی از دوستام هم حسابش block شده بود عینه من. ولی اون پاسپورت نداشته , اسکن ترجمه رسمی شناسنامش و اسکن کارت ملی و قبض تلفن رو واسشون فرستاده بود مشکلش حل شده بود. تو حسابش هم 200$ پول داشت.:eek:
ممنون. ترجمه رسمی رو کجا میشه گرفت دقیقا؟

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
شناسنامتون رو میبرید یه دارالترجمه رسمی, تاکیید میکنم حتما دارالترجمه رسمی باشه:eh: چون فقط اونا مورد تایید وزارت امور خارجه هستند و مهر رسمی دادگستری هم رو دارن.بهشون بگید یه ترجمه رسمی از شناسنامم میخوام واستون ردیف میکنن . 2 یا 3 روز هم طول میکشه تا واستون آمادش کنن.4 یا 5 تومن هم باید پیاده شین:king: .
به همه توصیه میکنم اگه از این جور سایتها که به احراز هویت و این جور چیزا احتیاج دارن و پاسپورت هم ندارن حتما یه ترجمه رسمی از شناسنامشون داشته باشن به درد میخوره.:)

پ.ن: اگه تهرانید تو انقلاب چیزی که زیاده دارالترجمه رسمیه:upsided: .

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
شناسنامتون رو میبرید یه دارالترجمه رسمی, تاکیید میکنم حتما دارالترجمه رسمی باشه:eh: چون فقط اونا مورد تایید وزارت امور خارجه هستند و مهر رسمی دادگستری هم رو دارن.بهشون بگید یه ترجمه رسمی از شناسنامم میخوام واستون ردیف میکنن . 2 یا 3 روز هم طول میکشه تا واستون آمادش کنن.4 یا 5 تومن هم باید پیاده شین:king: .
به همه توصیه میکنم اگه از این جور سایتها که به احراز هویت و این جور چیزا احتیاج دارن و پاسپورت هم ندارن حتما یه ترجمه رسمی از شناسنامشون داشته باشن به درد میخوره.:)

پ.ن: اگه تهرانید تو انقلاب چیزی که زیاده دارالترجمه رسمیه:upsided: .
مرسی
victory.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بچه ها یه سوال دارم: کسی که برای من پول میفرسته (sender) میتونه اسم من هم بفهمه؟ در واقع بجز ایمیل چه چیزهای دیگه ای برای فرستنده معلومه؟

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
من نامه برام 12 روز طول كشيد تا بياد اما جالبه كه به ايران هم ميده ! يك كد داره كه ميزني تو سايت و تائيد ميشي.
براي ترجمه رسمي هم فكر كنم يك شناسنامه و يك قبض تلفن 12000 تومان آب بخوره من تو تجريش دادم اما خوب ميارزه 4-5 جا ازش استفاده كردم فقط كافيه تاريخ رو عوض كنم حتي من تو اسم هم تغييرات دادم و مشكلي نبود ;) ( يادش بخير براي تائيد autosurf بود)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
نه! سامان از انگلیس مستقیماً حواله قبول می کنه، چون SWIFTشون مستقیمه و مشکلی نداره
تبدیل ارز رو خودشون در هنگام ترانسفر انجام میدن، چون با چنین مشکلی بر خورد کردم، خودشون پیشنهاد کردن که این کار رو برام انجام بدن
اقای قاسمی شما مشکل حواله به ایرانتون حل شد؟ به یورو میشه فرستاد دیگه یا این هم تحریم؟

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
اقای قاسمی شما مشکل حواله به ایرانتون حل شد؟ به یورو میشه فرستاد دیگه یا این هم تحریم؟
والا هنوز وقت نکردم پول رو حواله کنم. در ضمن چون اخیراً 2-3 هزار دلار خرید داشتیم با همین مانی بوکرز پرداخت کردم که باعث شده نیاز نشه پول رو به ایران بفرستم

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

الان من حسابم توسط ارسال پین کد از طریق شرکت مانی بوکرز تایید شد حالا میخوام اقدام کنم موجودی مانی بوکرز رو به بانک سامان انتقال بدم
چطوریاس ؟
باید حساب خاصی باز کنم؟
من الان یه حساب دارم که از طریق کارت میتونم از ATM پول بردارم دقیقا مثل همین حساب سیبا
آیا برای استفاده از این خدمات باید حساب خاصی باز کنم
بعدا از کدوم طریق اطلاعات حساب سامان رو باید براشون بفرستم تا موجودی رو به سامان ترانسفر کنند؟
لطفا راهنمایی کنید

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
سلام

الان من حسابم توسط ارسال پین کد از طریق شرکت مانی بوکرز تایید شد حالا میخوام اقدام کنم موجودی مانی بوکرز رو به بانک سامان انتقال بدم
چطوریاس ؟
باید حساب خاصی باز کنم؟
من الان یه حساب دارم که از طریق کارت میتونم از ATM پول بردارم دقیقا مثل همین حساب سیبا
آیا برای استفاده از این خدمات باید حساب خاصی باز کنم
بعدا از کدوم طریق اطلاعات حساب سامان رو باید براشون بفرستم تا موجودی رو به سامان ترانسفر کنند؟
لطفا راهنمایی کنید

میتونید برید بانک سامان به حساب ارزی با 100 یورو باز کنید . یورو باشه بهتره به خاطر مسایل و مشکلات پیش آمده با ترانسفر دلار به ایران.
بعد در مانی بوکرز درخواست withdraw پولتوننو بدید با مشخصات حساب ارزیتون. فک کنم همین باشه.
راستی من 1 ماهه که درخواست وریفای آدرس دادم نامه رو هم فرستادن ولی هنوز به دستم نرسیده . نامه شما چند روزه رسید؟

hosseinrz

Registered User
لایک‌ها
2
مانیلوکرز کلاه برداره.
نه تنها سر ایرانیا این بلا رو آورده بلکه من دوستان خارجی دارم که سرشون این بلا اومده.
بی دلیل ورداشته حساب بد بخت رو بسته بعد طرف مدارک فرستاده اونا هم گفتن که پول صاحبش معلوم نیست کیه ، اینجا میمونه تا صاحب اصلیش پیدا شه !
در مورد تبادل با دیگر پول های الکترونیک هم اگه کوچک ترین شکی ببره که شما مانی بوکرز گرفتی که مثلا ایگلد بدی حساب شما رو میبنده و دیگه هم باز نمی کنه . توی قوانینش گفته که اکسچنج اجازه نمیده...
اصلا توصیه نمیشه.
احتیاط کنید.

بالا