نه! سامان از انگلیس مستقیماً حواله قبول می کنه، چون SWIFTشون مستقیمه و مشکلی نداره
تبدیل ارز رو خودشون در هنگام ترانسفر انجام میدن، چون با چنین مشکلی بر خورد کردم، خودشون پیشنهاد کردن که این کار رو برام انجام بدن
شما با کدوم بانک انگلیس رو منظورته ؟ من توی لیستش الان "ملی" ، "پرشیا اینترنشنال بانک" و "سپه" رو میبینم.
شما با کدوم کار میکنی ؟ و به عنوان سوئیفت ، سوئیفت سامان رو دادی یا سوئیفت اون بانکو ؟ در ضمن شما که شماره حساب نداری توی اون بانکهای اونحا ؟ چی رو به عنوان شماره حساب دادی ؟
یه سوال دیگه. شما برای تبدیل ارز توی دستور حواله بانک چیکار میکنی ؟
در مورد ساپورتشون فک نمیکنم به این بدی هایی باشه که دوستان فرمودند.
من به دلایلی حسابم block شده بود و ازم document و این چیزا خواستن منم فرستادم و در 72 ساعت حسابمو باز کردن.( ساپورتشون شنبه و یک شنبه هم فعاله) . در ضمن منم کارم به security departman کشید که جواب اونم 24 ساعته اومد:happy: .
حسابم هم خیلی مسخره lock شدچون موقع ترانسفر تاریخ تولد رو یادم رفته بود:blush: .موقع ثبت نام هم همین جوری یه چیزی الکی بهش داده بودم حتی اسم و دیگر مشخصات رو هم همینطور ولی ساپورتشون خیلی معرکه بود اسکن پاسپورت و اینا رو واسشون فرستادم همه چیزو ردیف کردن:specool:
البته در مورد شما نمیدونم چی شده که اینا به مدارکی هم که فرستادین هنوز راضی نشدن .امیدوارم مشکلتون حل بشه.![]()
شما دقیقا اسکن چی رو براشون فرستادی ؟ و بعدش اینکه اونل رو بردی مهر کپی برابر اصل بزنی ؟