• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب همگانی سود همگانی

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
توی این تاپیک میخواستم دوستانی که موافق افتاح یک حساب همگانی در بازار ارز بین المللی(فارکس) و مدیریت آن بصورت اتوتردینگ و نحوه تقسیم سود و ضرر بصورت مساوی بین اعضا هستند رو جمع کرده و در این مورد مشورت و بحث کنیم تا اگر به نتیجه مثبتی رسیدیم انشالله استارت این کار را انجام دهیم
اول از خودم عرض کنم که بیش از 7 سال توی این بازار بودم و تجربه خوبی توی این زمینه دارم شاخه تحصیلیم هم مرتبط با این قضیه هست
با اینکه سالهای اول فقط ضرر بود ماههای آخر با سود همراه شد و تونستم کل ضرر سالهای قبلی رو جبران کنم
در کل با توجه به تجربه ای که داشتم شروع به تدوین و برنامه ریزی برای مدیریت اتوماتیک روی حساب کردم و تونستم سیتسم معاملاتی خودم رو با تمامی امکانات تبدیل به یک ابزار اتوماتیک بدون نیاز به دخالت انسانی بکنم
الان هم چند روزی هست که گذاشتم روی یک حساب دمو تا ببینم نتیجش چی میتونه باشه، شکر خدا با اینکه بازار طی چند روز گذشته مواج و طوفانی بوده و جفت ارز یورو دلار حرکات شدیدی از خود نشان داده اما روبات بنده توانسته با موفقیت از این طوفان بیرون بیاد و حداقل این چند روز رو سربلند باشد، هر چند برای تست و موفقیت روبات حداقل باید 3 تا 6 ماه زمان برای تست گذاشته شود اما از قدیم گفتن میشه از ناهار، شام رو هم حدس زد
سیستم مدیریت و نحوه پوزیشن گیری روبات تحلیل بازار و ورود به معامله و مدیریت آن بر اساس سیستمهای گرید و مارتینگل میباشد
دوستانی که علاقمند به این موضوع هستند میتونند توی لینک زیر نتایج تمامی معاملات باز و بسته شده رو به همراه یک گزارش کلی از میزان سود و ضرر معاملات، ریسک معاملات، میزان حداکثر ضرر و سود و ... رو مشاهده کنند

http://www.myfxbook.com/members/naser007/persian-tools-test/1104347
منتظر نظرات دوستان هستم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
حداکثر سود ماهیانه تا چقدر میرسه؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
ميشه حداثكر يا حداقل يا يه ميزان متوسط سود رو بگين؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
راستي ضرر تو اين ... ها به چه صورته يعني چي باعث ضرر ميشه؟ معمولا!

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
راستي ضرر تو اين ... ها به چه صورته يعني چي باعث ضرر ميشه؟ معمولا!
حرکت قیمت برعکس نوع معامله شما باعث ضرر میشه
شما خرید کردی قیمت بیاد پایین ضرر میکنید و یا برعکس شما فروختید قیمت بره بالا ضرر میکنید

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
ميشه حداثكر يا حداقل يا يه ميزان متوسط سود رو بگين؟
با توجه به اینکه میزان حرکت بازار مشخص نیست نمیشه حداقل یا حداکثری گفت ولی متوسط ماهیانه بیست درصد میشه سود گرفت

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
این حساب چطوری میشه همگانی باشه؟
اختیار حساب دست کیه؟

h67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
حداکثر میزان سرمایه گذاری در هر معامله چقدر هست؟
این سایتی که آدرسشو پست اول گذاشتین همین رباتی هست دربارش صحبت می کنید یا روبات رو خودتون نوشتین برنامشو؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
این حساب چطوری میشه همگانی باشه؟
اختیار حساب دست کیه؟
والا هر چقدر فکر کردم راهی برای این قسمت نیافتم
برای واریز و برداشتها اعضا باید یک نفر رو انتخاب کنند تا این کار رو انجام بده، اما اختیار معامله کردن و بستن و بقیه موارد دست روبات میباشد

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
حداکثر میزان سرمایه گذاری در هر معامله چقدر هست؟
این سایتی که آدرسشو پست اول گذاشتین همین رباتی هست دربارش صحبت می کنید یا روبات رو خودتون نوشتین برنامشو؟
معاملات بر اساس تحلیل و حجم آنها طبق برنامه پیشبینی شده تعیین میگردد(نسبت به تحلیل روبات بر اساس وضعیت بازار و بصورت مارتینگلی و گرید)
سایت فوق فقط یک گزارشگر از وضعیت حساب میباشد، چون حساب توسط روبات مدیریت میوشد یعنی سایت عملکرد روبات را نشان میدهد
بله برنامه روبات رو خودم نوشتم

البته کلمه روبات برای درک بهتر استفاده میشود وگرنه یک در عمل یک برنامه نوشته شده است

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
والا هر چقدر فکر کردم راهی برای این قسمت نیافتم
برای واریز و برداشتها اعضا باید یک نفر رو انتخاب کنند تا این کار رو انجام بده، اما اختیار معامله کردن و بستن و بقیه موارد دست روبات میباشد
البته به نظرم کسی که به اون ربات اعتماد کنه برای معاملاتش به سازنده اون رباتم اعتماد میکنه برای پولش

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
روباته رو باس بخریم؟ اگر ضرر کردیم چی؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
نظر لطف شماست و درست
اما نکته اینجاست که به اون ربات بشه اعتماد کرد
بهتره برای این مورد یه هیستوری از تریدهای انجام شده توسط ربات رو اینجا قرار بدید دوستان ببینن
مجموعا برای شروع حداقل سرمایه گذاری چقدره؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
۱۰۰ در ۱۰۰ این کار اشتباه هست ناصر عزیز
شما نباید در بازار فارکس چنین ریسکی را با سرمایه خودت و بقیه انجام بدی.
اون هم با یک اکسپرت که فقط چند روز هست خودت هم ازش اطمینان پیدا نکردی.
فارکس ۹۵٪ ضرر و ۵ ٪ احتمال سود داره. یادتون باشه دوستان :)

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
روباته رو باس بخریم؟ اگر ضرر کردیم چی؟
خیر هیچی خریداری نمیشه
کل برنامه اینطوریه، یه چند نفر جمع میشیم مثال نفری 10 دلار میریزیم توی یک حساب، بنده روبات رو روی اون اجرا میکنم، از سود ماهیانه یا هفتگی فقط هزینه وی پی اس رو که برای اجرای روبات روی حساب مورد نیاز میباشد کسر میکنیم و بقیه بین اعضاء نسبت به مبلغ واریزی تقسیم میشه
توی فارکس هیچ چیز 100 درصد نیست و ضرر جزءی از بازار است، اما درصد موفقیت معاملات سود ماست، مثلا ممکن است چند روز پشت سر هم بازار بر خلاف طبق پیشبینی ما حرکت کند و روز بعدش طبق پیشبینی ما پیش برود و جبران ضرر شود
اصلا ممکن است ماهی کلا سود نکنیم، ماهی کم سود کنیم و ماهی زیاد، ماهی هم ضرر کنیم
مهم جلوگیری از تداوم ضرر هستش که حساب را از بین نبرد
چون توی بازار فارکس زمانیکه میزان ضرر به اندازه موجودی شما توی حساب میباشد پولتون میسوزه در اصطلاح مارجین کال میشید و تمامی معاملات با ضرر و بصورت اتوماتیک از طرف کارگزار بسته میشن اما تا زمانیکه ضرر معاملات به میزان بالانس یا موجودی ما نرسیده است هیچ معامله ای بسته نمیشود مگر به دستور روبات ما

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ناصر جان امضای منو ببین
ما از ربات استفاده نمیکنیم بلکه یه تیم آنالیزور و تحلیلگر بورس هستن با تجربه 7 8ساله در بازار بورس
سیگنال ها و تحلیل هاشون و پیشنهاداتی که میدن بیش از 75 درصد مواقع (تقریبا از ده تا پیشنهاد 8تاش) درست درمیاد و به سود میشینه
دوستان میتونن از پیشنهاد و سیگنال ها و تحلیل ها استفاده کنن و خودشون خرید کنن بدون اینکه پولشون رو به کسی بدن یا حساب کسی بریزن

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
اما نکته اینجاست که به اون ربات بشه اعتماد کرد
بهتره برای این مورد یه هیستوری از تریدهای انجام شده توسط ربات رو اینجا قرار بدید دوستان ببینن
مجموعا برای شروع حداقل سرمایه گذاری چقدره؟
دوست عزیز این تاپیک و اون سایت و نتایج برای همین است که شما بتونید هیستوری رو ببینید
علاوه بر هیستوری نوع پوزیشنها، میزان سود و ضرر حجم و حتی میزان ریسکی که تا حالا انجام شده است را نیز میتوانید ببینید

۱۰۰ در ۱۰۰ این کار اشتباه هست ناصر عزیز
شما نباید در بازار فارکس چنین ریسکی را با سرمایه خودت و بقیه انجام بدی.
اون هم با یک اکسپرت که فقط چند روز هست خودت هم ازش اطمینان پیدا نکردی.
فارکس ۹۵٪ ضرر و ۵ ٪ احتمال سود داره. یادتون باشه دوستان :)
دوست عزیز من میدونم چند درصد توی فارکس ضرر هست و چند درصد سود
اولا" استراتژی برای چند روز نیست چند روز است که به روبات(اکسپرت) تبدیل شده است، استراتژی فوق نتیجه چندین سال تجربه بنده توی بازار فارکس هست که تونستم باهاش تمامی ضررهای سالهای قبلم رو جبران کنم
توی دنیا هیچ کاری بدون ریسک نیست فارکس هم یکی از پر ریسک ترین مشاغل دنیاست من هیچ قولی به کسی نمیدم که حتما حتما سود میکنیم از اول هم میگم ممکن است ضرر هم کنیم
من کسی رو به اجبار توی این کار نمیبرم و این تاپیک را باز کردم دوستان نتایج کار روبات را ببینند در صورتیکه در یک بازه زمانی مشخص مثبت بود وارد این کار بشیم

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
ناصر جان امضای منو ببین
ما از ربات استفاده نمیکنیم بلکه یه تیم آنالیزور و تحلیلگر بورس هستن با تجربه 7 8ساله در بازار بورس
سیگنال ها و تحلیل هاشون و پیشنهاداتی که میدن بیش از 75 درصد مواقع (تقریبا از ده تا پیشنهاد 8تاش) درست درمیاد و به سود میشینه
دوستان میتونن از پیشنهاد و سیگنال ها و تحلیل ها استفاده کنن و خودشون خرید کنن بدون اینکه پولشون رو به کسی بدن یا حساب کسی بریزن
بله انشالله موفق باشید، منتها اینجا بحث کمی متفاوت است

بالا