• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب همگانی سود همگانی

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بله انشالله موفق باشید، منتها اینجا بحث کمی متفاوت است
اتفاقا بسیار مشابه هم هستن
و از نظر من کار ما خیلی انجامش راحت تره
همونطور که یه عده هم استفاده کردن و در تاپیکی که زدم فیدبک هم گذاشتن و راضی بودن
پول دست خودتونه
بورس ایرانه و کاملا مجاز و قانونی
خودتون شخصا معامله میکنید بدون دخالت دیگران
سودشم خوبه
راهنمایی ما هم باعث میشه بدونید که چه سهامی رو چه زمان بخرید و چیو چه وقت بفروشید تا سود کنید و کمتر ضرر کنید
و البته قبلشم میتونید در تالار مجازی بورس پیشنهادات ما رو محک بزنید و تستش کنید

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
اتفاقا بسیار مشابه هم هستن
و از نظر من کار ما خیلی انجامش راحت تره
همونطور که یه عده هم استفاده کردن و در تاپیکی که زدم فیدبک هم گذاشتن و راضی بودن
پول دست خودتونه
بورس ایرانه و کاملا مجاز و قانونی
خودتون شخصا معامله میکنید بدون دخالت دیگران
سودشم خوبه
راهنمایی ما هم باعث میشه بدونید که چه سهامی رو چه زمان بخرید و چیو چه وقت بفروشید تا سود کنید و کمتر ضرر کنید
و البته قبلشم میتونید در تالار مجازی بورس پیشنهادات ما رو محک بزنید و تستش کنید
خب عرض کردم که انشالله موفق باشید

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
داداش گلم چرا ناراحت میشی؟
من؟ نه اصلا!! توی این چند سال حضور توی فروم های مختلف یاد گرفتم که توی فضای مجازی اصلا نباید ناراحت شد چون نیت افراد مشخص نیست و ممکن است ما سوء برداشت کنیم
شما مطمئن باش من ناراحت نشدم، خوشحالم میشم شما و سایر دوستان هر چی انتقاد بلدند بکنند و ایرادات کار مشخص شود

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من؟ نه اصلا!! توی این چند سال حضور توی فروم های مختلف یاد گرفتم که توی فضای مجازی اصلا نباید ناراحت شد چون نیت افراد مشخص نیست و ممکن است ما سوء برداشت کنیم
شما مطمئن باش من ناراحت نشدم، خوشحالم میشم شما و سایر دوستان هر چی انتقاد بلدند بکنند و ایرادات کار مشخص شود
خب حالا من میخواستم به اینجا برسم
با اینکه گفتم پول دست خودتونه و توی حساب خودتون و حتی خود اشخاص میتونن با تالار مجازی شخصا سیگنال ما رو محک بزنن بازم استقبال اونطور که فکر میکردم نبود
دیگه چه برسه به این ایده شما که پول باید بره تو حساب شخص دیگه و بازار هم فارکسه و ....
البته امیدوارم نظر دوستان جلب بشه
من خودم پایه هستم

ضمنا یه توضیحی هم در مورد ربات بده که سیستمش چیه چطور برنامه ریزی شده
ممنون

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
ساعت 5 به وقت تهران یک خبر مهم برای آمریکا داریم که روی جفت ارز معاله ما نیز تاثیر گذار خواهد بود، امیدوارم بازار حرکت زیادی داشته باشد تا ببینیم روبات ما چطوری میخواد معامله یا معاملات باز احتمالی رو مدیریت کنه

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
خب حالا من میخواستم به اینجا برسم
با اینکه گفتم پول دست خودتونه و توی حساب خودتون و حتی خود اشخاص میتونن با تالار مجازی شخصا سیگنال ما رو محک بزنن بازم استقبال اونطور که فکر میکردم نبود
دیگه چه برسه به این ایده شما که پول باید بره تو حساب شخص دیگه و بازار هم فارکسه و ....
البته امیدوارم نظر دوستان جلب بشه
من خودم پایه هستم

ضمنا یه توضیحی هم در مورد ربات بده که سیستمش چیه چطور برنامه ریزی شده
ممنون
بله حق با شماست و متاسفانه اعتماد کم شده است
اما من خیلی خیلی علاقمند هستم به کار گروهی و دوست دارم هر کاری چه توی نت و چه دنیای واقعی انجام میشه بصورت گروهی و با مشارکت عده ای باشد، نتایج حساب مثبت باشد نظر دوستان نیز جلب میشود

اما در مورد برنامه ریزی و سیستم روبات خیلی کلی بگم که بازارو بر اساس یک سری معادلات خاص در تایم فریم های مختلف تحلیل کرده و بر اساس آن معامله باز میکند در صورتیکه تحلیل عوض نشود و بازار بر خلاف معامله ما حرکت کند طبق سیستم مارتینگی و در نواحی مشخص اقدام به ورود های مجدد میکند و در صورتیکه طبق جهت ما ما حرکت کند اردر باز با سود بسته شده و دوباره اردر گیری انجام میشود
گاهی هم که تحلیل در کل عوض میشود روبات بصورت خودکار پوزیشن های همجهت بازار بدون توجه به معاملات قبلی میگیرد
در کل 50 درصد کار تحلیل بازار و 50 درصد بقیه مدیریت پوزیشن های باز میباشد

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بله حق با شماست و متاسفانه اعتماد کم شده است
اما من خیلی خیلی علاقمند هستم به کار گروهی و دوست دارم هر کاری چه توی نت و چه دنیای واقعی انجام میشه بصورت گروهی و با مشارکت عده ای باشد، نتایج حساب مثبت باشد نظر دوستان نیز جلب میشود

اما در مورد برنامه ریزی و سیستم روبات خیلی کلی بگم که بازارو بر اساس یک سری معادلات خاص در تایم فریم های مختلف تحلیل کرده و بر اساس آن معامله باز میکند در صورتیکه تحلیل عوض نشود و بازار بر خلاف معامله ما حرکت کند طبق سیستم مارتینگی و در نواحی مشخص اقدام به ورود های مجدد میکند و در صورتیکه طبق جهت ما ما حرکت کند اردر باز با سود بسته شده و دوباره اردر گیری انجام میشود
گاهی هم که تحلیل در کل عوض میشود روبات بصورت خودکار پوزیشن های همجهت بازار بدون توجه به معاملات قبلی میگیرد
در کل 50 درصد کار تحلیل بازار و 50 درصد بقیه مدیریت پوزیشن های باز میباشد
در صورت افت بازار و حرکت برخلاف خواست ما
سیستمی جهت جلوگیری از ضررهای بیشتر پیش بینی شده؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
در صورت افت بازار و حرکت برخلاف خواست ما
سیستمی جهت جلوگیری از ضررهای بیشتر پیش بینی شده؟
بله صد در صد.
حرکت بازار افت کند پوزیشنی گرفته نمیشود تا مشخص شدن روند اصلی

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
خوبه
حداقل سرمایه صد دلاره برای استارت؟
متاسفانه میزان سرمایه کمی بالاست و حداقل باید 1000 دلار باشد
البته میتوان روی حساب سنتی نیز اجرا کرد مثال سرمایه ای که جمع آوری شد در صورتیکه کمتر از هزار دلار شد توی حساب سنتی واریز میکنیم تا بخاطر کمبود سرمایه خللی در عملکرد اکسپرت بوجود نیاید
ولی بهتره حداقل سرمایه 1500 دلار باشد هرچند با هزار دلار نیز میتوان شروع کرد

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
ساعت 5 به وقت تهران یک خبر مهم برای آمریکا داریم که روی جفت ارز معاله ما نیز تاثیر گذار خواهد بود، امیدوارم بازار حرکت زیادی داشته باشد تا ببینیم روبات ما چطوری میخواد معامله یا معاملات باز احتمالی رو مدیریت کنه
متاسفانه خبر ساعت 5 حرکتی توی بازار ایجاد نکرد و بیشتر بازار نیز رنج شد
منتظرم ببینم فردا بازار حرکت درخوری دارد تا اکسپرت ما محک زده شود یا خیر!!

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام ناصرخان عزیز
خوبی رفیق 8-7ساله؟:)
هنوز دست از سر این بازار پیچیده و ساده برنداشتی؟;)
انشاله همینطور که میگی به ثبات و سود منطقی رسیده باشی.
راستی کپی رایت کلمه "همگانی" رو پرداخت کردی که در تاپیکت استفاده می کنی؟:general105:
موفق باشی

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
سلام ناصرخان عزیز
خوبی رفیق 8-7ساله؟:)
هنوز دست از سر این بازار پیچیده و ساده برنداشتی؟;)
انشاله همینطور که میگی به ثبات و سود منطقی رسیده باشی.
راستی کپی رایت کلمه "همگانی" رو پرداخت کردی که در تاپیکت استفاده می کنی؟:general105:
موفق باشی
اشتباه نکنم شما باید استاد بنده آقا سعید باشید
زندگی ما با این بازار پیچ خورده البته الان سرمایم کلا از این بازار بیرونه و جای دیگه مشغوله( هرچند اون بدتر از فارکس شده)
داداش تجربه بهم ثابت کرد (اونقدر یاد نگرفتم که بزور یادم داد) سود منطقی نباشه ثباتی در کار نیست
هزینه کپی رایتم انشالله به چشم تقدیم میکنیم!!

• Like
Reactions: EFG
بالا