regedit021
Registered User
من برای خرید اشتراک از سایت برازرز نیاز دارم
منم میخوام
ارسال شده با شیپینگ رایگان
خوشم میاد رک میگی اصلا سانسور تو کارت نی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
من برای خرید اشتراک از سایت برازرز نیاز دارم
منم میخوام
ارسال شده با شیپینگ رایگان
سلام عزيزسلام دوستان.
من مستر کارت دارم چجوری میتونم پی پال verify کنم باهاش؟
گشتم پیدا نکردم. :دی لینکو پ.خ میکنی بی زحمت ؟ مرسیسلام عزيز
آموزش تصويري(فيلم) وريفاي كردن با ويزا رو گذاشتم تو سايتم. بريد ببينيد. مستر كارت هم دقيقا همينجوري وريفاي ميشه
سلامدوستان paypal وریفای میکنم (خودم براتون وریفای میکنم یا اگه خواستین با team viewer انجام میدم براتون که خودتون هم یاد بگیرید.)
یک مسترکارت 1ساله مجازی به حساب paypal شما وصل میشود.
اکانت شما حتما وریفای میشه(99.99%) که اون 0.01% هم بستگی به تجهیزات داره (چی پی ان و ... )
بعد از وریفای مسئولیت اکانت به عهده صاحب اکانت است
قیمت فقط و فقط 50تومن (با teamviewer هم 55تومان)برای مطمئن شدن برای کاربران قدیمی انجمن کمتر حساب میکنم که مطمئن بشن دروغی در کار نیست.
خواستید از حساب خودم عکس میزارم.
دوستان paypal وریفای میکنم (خودم براتون وریفای میکنم یا اگه خواستین با team viewer انجام میدم براتون که خودتون هم یاد بگیرید.)
یک مسترکارت 1ساله مجازی به حساب paypal شما وصل میشود.
اکانت شما حتما وریفای میشه(99.99%) که اون 0.01% هم بستگی به تجهیزات داره (چی پی ان و ... )
بعد از وریفای مسئولیت اکانت به عهده صاحب اکانت است
قیمت فقط و فقط 50تومن (با teamviewer هم 55تومان)برای مطمئن شدن برای کاربران قدیمی انجمن کمتر حساب میکنم که مطمئن بشن دروغی در کار نیست.
خواستید از حساب خودم عکس میزارم.
سلام
میتونید با اسم خودم ویرفای کنید ؟ از مستر کارت میشه جاهای دیگه هم استفاده کرد ؟ مستر کارت موجودی هم داره ؟
بله میشه. اسم در وریفای مهم نیست.اما بخاطر احتیاط در انجام کار توصیه میشه که اسم خارجی باشه. البته باز میگم مشکلی به وجود نمیارهسلام
میتونید با اسم خودم ویرفای کنید ؟ از مستر کارت میشه جاهای دیگه هم استفاده کرد ؟ مستر کارت موجودی هم داره ؟
دوست عزیز بنده که هزار دفعه گفتم دیگه رایگان باز نمیکنم...تعجب میکنم از شما و از سایر دوستان که اصلا متوجه نیستن...من هزار دفعه میام میگم آقایون از سال ۲۰۱۳دیگه به بعد باز نمیکنم باز یک عده میان میگن برای ما باز کن شما هم میای میگی بانکش معتبر نیست. نمیدونم باید به چه زبونی بگم دوستان متوجه بشن!!دوستان این دوستمون که حساب رایگان باز میکنند وزحمت افتتاحشو میکشیدند خدمتشون باید عرض کنم که بانک که جهت وریفاید حساب ازش استفاده میکنند غیرمعتبر هست و افتتاح حساب در این بانک رایگان هست اما بعد وریفاید اکانت سریع حساب لیمیت میشه
دوستانیکه تمایل به داشتن اکانت پی پال با مدارک دارند یه سر به لینک زیر بزنند:
http://yektoman.ir/index.php?newsid=35
واز این بخشم میتونید مدارک اصلی تهیه کنید:
http://yektoman.ir/index.php?newsid=36
آقا فایده ای نداره عزیزم...اگر شما صدهزار دفعه هم بگی باز نمیکنی باز یک عده میان میگن حساب رایگان باز کن...فایده ای نداره عزیز این جماعت IQ شون در همین حدهفرمودند دیگه نمیشه حساب باز کرد حالا هی بیاین بگین برا منم لطفا![]()
بله اصلا کسى پست هارو نمىخونه درخواست بديد بسته بشه تاپيک تشکرآقا فایده ای نداره عزیزم...اگر شما صدهزار دفعه هم بگی باز نمیکنی باز یک عده میان میگن حساب رایگان باز کن...فایده ای نداره عزیز این جماعت IQ شون در همین حده
مدیر وب سایت easytrading.ir
دوست داشتید بنده در خدمتماقا منم ی حساب پی پال میخام