با سلام....
با یکی از دوستان که تولیدی دارند صحبت شد که شلوارها رو با قیمت عمده که به مغازه دار میدهند
اینجا قرار بدیم برای دوستان.
شلوارها از بهترین پارچه برای دوخت انها استفاده شده .
شلوارها رو تضمین کامل میکنیم و قبل از ارسال شلوارها رو چک میکنیم که مشکلی نداشته باشند.
سود ما بسیار بسیار ناچیز است پس لطفا تقاضای تخفیف نکنید.
توجه کنید که ما به جز اینجا به بیرون هم به صورت عمده جنس میدیم امکان تموم شدن بعضی مدل ها هست.
برای خرید اندازه کمر+ قطر شلوار خودتون + قد شلوار رو بفرستید.
تصاویر با گوشی هست کیفیت خوبی نداره.
به دلیل نزدیکی شدن به عید نوروز ما در مغازه فروش بالای داریم اگر بیام عکس بگیرم براتون بزار امکان فروش اون مدل در مغازه هست.
چاره کار اینکه دوستانی که میخوان خرید کنند اندازه ها + کتان یا جین + ساده یا طرح دار+ رنگ شلوار ذکر کنند و مشخصات مد نظر دیگرشون من به انتخاب خودم براشون شلوار میفرستم
یا شلوارو میارم خونه ازش عکس میگیرم اگر مورد پسند بود میفرستم.
چرا گران میخرید؟
حــراج حــراج حــراج
قیمت تمامی شلوارهای این فروشگاه فقط و فقط 33000 تومان میباشد.حــراج حــراج حــراج
با یکی از دوستان که تولیدی دارند صحبت شد که شلوارها رو با قیمت عمده که به مغازه دار میدهند
اینجا قرار بدیم برای دوستان.
شلوارها از بهترین پارچه برای دوخت انها استفاده شده .
شلوارها رو تضمین کامل میکنیم و قبل از ارسال شلوارها رو چک میکنیم که مشکلی نداشته باشند.
سود ما بسیار بسیار ناچیز است پس لطفا تقاضای تخفیف نکنید.
توجه کنید که ما به جز اینجا به بیرون هم به صورت عمده جنس میدیم امکان تموم شدن بعضی مدل ها هست.
برای خرید اندازه کمر+ قطر شلوار خودتون + قد شلوار رو بفرستید.
تصاویر با گوشی هست کیفیت خوبی نداره.
به دلیل نزدیکی شدن به عید نوروز ما در مغازه فروش بالای داریم اگر بیام عکس بگیرم براتون بزار امکان فروش اون مدل در مغازه هست.
چاره کار اینکه دوستانی که میخوان خرید کنند اندازه ها + کتان یا جین + ساده یا طرح دار+ رنگ شلوار ذکر کنند و مشخصات مد نظر دیگرشون من به انتخاب خودم براشون شلوار میفرستم
یا شلوارو میارم خونه ازش عکس میگیرم اگر مورد پسند بود میفرستم.
Last edited: