بله ما همینو به قیمت عمده به مغازه دار میدیم با 20 30 ت سود به مشتری میده.عکس شماره 15 عین همینو من خریدم 65 تومن قیمتات خوبن
هزینه ارسالش چقدره؟
عکس اخری دم پاش راسته هست گشاد؟
اگه بتونید عکس کامل لگیرید خیلی خوب میشه
اره جین اخر گشاده؟ تنگ ندارید؟بله ما همینو به قیمت عمده به مغازه دار میدیم با 20 30 ت سود به مشتری میده.
هزینه ارسال بستگی داره ولی 7ت هست
بله گشاده
چشم جین اخری؟
نه زیادم گشاد نیست فقط یکمک که بیفته رو کفش شلوار خیلی قشنگیه یکی خودم ورداشتم ازش.اره جین اخر گشاده؟ تنگ ندارید؟
\پس حتما عکس کامل بگیر ازش دمت گرمنه زیادم گشاد نیست فقط یکمک که بیفته رو کفش شلوار خیلی قشنگیه یکی خودم ورداشتم ازش.
سلاماز عکس 9 و 11 سایز 32 دارید ؟ رنگبندی دارن ؟
میشه یه عکس واضحتر ازشون بزارید من کتون ساده میخوام
بله موجوده چه سایزی؟پ.خ فرستادمسلام دادا.شماره کارت بانک ملی واسم بفرست.از اون کتان سیاه که تن زدی موجوده؟دو تا میخوام.عکس نزدیک هم لطف کن واسم بفرست.تا شب پخ کن.
بله هردو سایز 32 موجود داره.
عکس گرفتم در پست بعدی قرار میدم.داداش از شلوار جینات عین همین پست بالایی که کامل پهنش کردی رو میز عکس بذار من 3 تا میخوام !
رنگ دودیم داشتی بذار !
اون بلوزا پشت سر آستین بلندن ؟! ازونام بذار قیمت و مدل خوب بود 2-3 تام ازونا میخوام
سرمه ای مشکی هست.سیروس جان دومیه رنگش قهوه ای تیره هست یا زرشکیه؟
پ.خ شد.داداش از همون عکس 15 مدل سیاه کتان که گفتم اندازه کمر 92 سایز 34 یکی میخوام
شرایط رو با شماره کارت پ خ کن
پ.خ شد.داداش 2 تا از شلوارا که همین پست بالایی گذاشتی رو میخوام ! سوشرت و مخصوصا بلیز و پلیور و تیشرت آستین بلندو ... ذو هم عکس بذار که یدفه همرو با هم سفارش بدم
شماره تماس و شماره کارت بانک ملی با انصار هم بده لطفا !