amirhoman
کاربر تازه وارد
به نقل از fireboy :آمونياك رو از كجا؟
داروخونه ها
به نقل از fireboy :آمونياك رو از كجا؟
به نقل از ABS :به نظر من تینر فوری 10000 بهتر از همه عمل کنه البته مواظب باشین با تینر روغنی اشتباه نگیرین چون تینر روغنی چسب رو حل نمیکنه
تینر فوری فقط روی رنگ روغنی اثر منفی دارهبه نقل از amirhoman :واقعا امتحان كردي؟ چسب قطره اي بدليل وجود گروه هاي فعال شيميائي CN, - COOC2H5 - اتصالاتي كه برقرار ميكنند در برابر حلالهاي آلي كلا مقاوم هستند . برام جالب بود اين حرف شما . ضمنا لطمه اي كه تينر ميزنه بيشتر از قدرت پاك كنندگي اون هستش اونم تينر 10000.
حتما با تینر روغنی امتحان کردهبه نقل از fireboy :نميدونم, اما ميدونم يه بار تينر امتحان كرده و اثري نداشته!
تا حالا که امتحان نکردمبه نقل از ..hamid.. :آقا یه سوال برا منم هست. با این پیف پاف هم میشه چسب رو حل کرد.؟ چیزایی مثل آدامس رو که خوب پاک میکنه!.
توی دارو خانه ها هم پیدا میشهبه نقل از cyber boy :تترا كلريد كربن رو فك كنم خشك شويي ها دارن :blush: :blush:
به نقل از ABS :تینر فوری فقط روی رنگ روغنی اثر منفی داره
تازه چسب قطره ای هم تینر فوری داره !!واسه همینه که زود خشک میشه
به نقل از fireboy :يكم از اون چسب روي دست من ريخت ... تا حالا نديده بودم در عرض 1 ثانيه خشك شد. تينر مطمئنن در عرض 1 - 2 ثانيه خشك نميشه.
به نقل از fireboy :در مورد چي مدركم چيه؟
آهان ... از اون لحاظ !به نقل از amirhoman :مدرك تحصيلي.
خوشم اومد ادم دقيق و نكته بيني هستي.
خوب عزیز من منم فروشنده ی این چسبا هستمبه نقل از amirhoman :ببينم اين فرمولاسيون رو از كجا اوردي كه ميگي چسب قطره اي تينر داره؟ بهتر اولين جوابي رو كه من دادم رو بري و بخوني عزيز جان.