آره من هم با نرو اكسپرس كار ميكنمالبته من بيشتر از نرو اکسپرس استفاده ميکنم.
آره من هم با نرو اكسپرس كار ميكنمالبته من بيشتر از نرو اکسپرس استفاده ميکنم.
چون كار باهاش هم ساده تره هم سريعتر
سلام آقا سروش بابا دمت گرم ما ميخواستيم يه چيزايي در مورد رايت ياد بديم اومدي جاي مارو گرفتي
به نقل از s_i_n_a :اگه بخواهیم تو nero burning rom بیشتر از ظرفیتی که نرو مشخص کرده رایت بزنیم باید چیکار کنیم؟
در داخل برنامه اصلي (نه اسمارت و نه اكسپرس) داخل تبFILE قسمت Preferences ميشيد...
بعد به زبانه Expert Features رفته و گزينه Enable Disk at once Overburnnig رو چك مارك ميزنيد...
توجه داريد كه ميشه براي حداكثر رايت هم مقدار تايين كرد و پس از تعيين حداكثر اوكي كرده و تمام...
به نقل از s_i_n_a :
این کار برای dvd هم جواب میده ؟ چون 120 دقیقه بالا تر قبول نمیکنه من میخوام یه سری دیتا را تو dvd بریزم که 4.6 گیگه ولی از 4.5 به بعد دیگه قرمزه.
شايد دليلش اين باشه كه خود فايل مشكل داره ؟به نقل از شايان :من هروقت براي ضبط ماشين MP3 رايت ميكنم بعضي file هارو مشكل داره ! بهترين برنامه و بهترين سرعت write براي ضبط هاي ماشين چيه ؟! ( MP3 )
( ضبط Pioneer )
هون جايي كه ادرس دادم نگاه ني دو تا قسمت داره.. يكي سي دي و دومي دي وي دي....
ايه راهش اينه كه اون فيلها رو با WinRAR زيپ كنيد بعد رايت كنيد...با WinZip هك نميشه چون خودش error ميدهبه نقل از ghazal :بعدش هم با اون نمی تونم فایلهای که متن فارسی به صورت unicode هست رو رایت کنم یعنی رایت می کنه ولی وقتی فایل رایت شده رو باز بکنی همه اونها به ؟ تبدیل شده .
مرسی :idea:
با سرعت پايين رايت كنيد.به نقل از شايان :من هروقت براي ضبط ماشين MP3 رايت ميكنم بعضي file هارو مشكل داره ! بهترين برنامه و بهترين سرعت write براي ضبط هاي ماشين چيه ؟! ( MP3 )
( ضبط Pioneer )
حجم cd رو كه مي گيري ، پر نشون ميده ؟به نقل از MRAST :بشم الله الرحمن الرحیم
سلام
چرا بعضی موقع ها سی دی یا دی ویدی رایت می شوند ولی هیچ چیزی توشون نیست و دیگه نمی شه چیزی رو روشون رایت کرد ؟
توجه : بدون این که بسوزند ! :blink:
همونطور كه دوستمون گفت اگه با سرعت پايين رايت كنين بهتره .به نقل از شايان :من هروقت براي ضبط ماشين MP3 رايت ميكنم بعضي file هارو مشكل داره ! بهترين برنامه و بهترين سرعت write براي ضبط هاي ماشين چيه ؟! ( MP3 )
( ضبط Pioneer )
Originally Posted by ghazal
بعدش هم با اون نمی تونم فایلهای که متن فارسی به صورت unicode هست رو رایت کنم یعنی رایت می کنه ولی وقتی فایل رایت شده رو باز بکنی همه اونها به ؟ تبدیل شده .
مرسی :idea: