آژانس هواپیماییexchanging

حل مشكل internal server error

شروع موضوع توسط makintach ‏4 می 2010 در انجمن PHP

  1. makintach

    makintach Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2006
    نوشته ها:
    72
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من اين مشكل رو در سايتم دارم
    سايت ما با php - mysql - ajax كار ميكنه

    البته در همه صفحات نيست
    گاهي پيش مياد
    و گاهي درست كار ميكنه

    مثلاً چند تا لينك داريم كه شبيه همند
    يكي رو باز ميكنه ولي اون يكي رو اين ارور رو ميده

    internal server error

    ممنون ميشم راهنمايي كنيد

    کد:
    کد:
    Internal Server Error
    
     The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
     More information about this error may be available in the server error log.
    
    
     
  2. shour

    shour کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2010
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    به احتمال زیاد مشکل از اسکریپت شما نیست،از پروسه apache سرور نشات میگیره. یک dns reverse انجام بدید ببینید چند دامین روی سرور مزبور همزمان میزبانی و اجرا میشوند.درصورت ادامه میتوانید به پشتیبانی ایمیل بفرستید.
     
  3. Profession@l

    [email protected] همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    2,837
    تشکر شده:
    311
    محل سکونت:
    Sky
  4. msnasiri

    msnasiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    تا لاگ آپاچی خوانده نشه نمی شه 100% گفت از چیه
    بگو لاگ خطاهای دامنه شما رو چک کنن
     
  5. makintach

    makintach Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2006
    نوشته ها:
    72
    تشکر شده:
    0
    متاسفانه وقتي اين ارور رو ميگيرم
    چيز خاصي در لاگ ديده نميشه
    ولي اين چيزهايي هست كه در لاگ هست
    حتي لاگ رو پاك هم ميكنم
    با اين ارور چيزي در لاگ ثبت نميشه

    /var/log/httpd/error_log

    کد:
    [notice] mod_fcgid: server /var/www/vhosts/pacyrus.com/subdomains/agahi/httpdocs/show.php(6860) started
    [warn] mod_fcgid: process 6810 graceful kill fail, sending SIGKILL
    [notice] mod_fcgid: process /var/www/vhosts/pacyrus.com/subdomains/forum/httpdocs/showthread.php(6810) exit(communication error), get stop signal 9
    [notice] SIGHUP received.  Attempting to restart
    [notice] mod_fcgid: process /var/www/vhosts/pacyrus.com/subdomains/forum/httpdocs/showthread.php(6860) exit(shutting down), get stop signal 1
    [notice] mod_fcgid: process /var/www/vhosts/pacyrus.com/subdomains/forum/httpdocs/showthread.php(6859) exit(shutting down), get stop signal 1
    [notice] mod_fcgid: process /var/www/vhosts/pacyrus.com/subdomains/forum/httpdocs/showthread.php(6858) exit(shutting down), get stop signal 1
    [notice] mod_fcgid: process /var/www/vhosts/pacyrus.com/subdomains/forum/httpdocs/showthread.php(6809) exit(shutting down), get stop signal 1
    [warn] module ssl_module is already loaded, skipping
    
    
    var/log/httpd/suexec_log
    و در اين هم دائم اين رو دارم
    کد:
     uid: (.../...) gid: (.../....) cmd: cgi_wrapper
     
  6. Sensi

    Sensi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    8
    سلام
    فایل htaccess رو هم یه چک کنید
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. makintach

    makintach Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2006
    نوشته ها:
    72
    تشکر شده:
    0
    نه يه دامنه روي يه سرور هست
    البته ساب دامينش زياده
    و سرور هم dedicated server هست
     
  9. msnasiri

    msnasiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    منظورم این نبود!!!
    /var/log/httpd/domains/domain.com.error.log منظورم این هست!
    که زمان هم باهاش هست یه بار باز کن تا خطا بده بعداً برو بخون چی می نویسه
     
  10. irantrack

    irantrack Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2007
    نوشته ها:
    482
    تشکر شده:
    4
    این ارور اکثراً مربوط به فایل htaccess میشه
     
  11. makintach

    makintach Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2006
    نوشته ها:
    72
    تشکر شده:
    0
    همه لاگ ها در مسيري كه گفتم بود
    و چيزي كه شما ميگيد در اون مسير نيست
    داخل httpd شاخه ديگه اي نيست


    فايل htaccess رو هم حذف كردم ولي مشكل پابرجا بود
     
  12. msnasiri

    msnasiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    اون آدرس رو چیزی که تو ذهنم بود دادم
    الان دقیقش برای دامنه خودم:
    کد:
    /var/log/httpd/domains/hostandvps.com.error.log
    وقتی htaccess حذف کردید مشکل هنوز هست 2 تا حدس من می زنم
    1. owner فایل
    2. پرمیشن فایل
     
  13. makintach

    makintach Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2006
    نوشته ها:
    72
    تشکر شده:
    0
    ممنونم از حوصله اي كه به خرج ميدي و مشكل رو بررسي ميكني

    نه اين مسير وجود نداره
    و اينكه يه لاگ هست براي يك سرور اختصاصي
    كه اونم قرار دادم
    وقتي هم ارور ميده چيزي اضافه نميكنه

    owner=pacyrus
    پرميشن
    644
    755
    777
    هيچ كدام كار نكرد

    و نكته اصلي اينكه گاهي وقت ها اين مشكل رو داريم


    و اينكه آيا ممكنه مربوط به fast cgi باشه
    يا تنظيمات
    php.ini
    httpd.ini
    يا تنظيمات ديگه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. msnasiri

    msnasiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    دقیق تر نمی تونم بگم
    خواستید با یاهو من تماس بگیرید
     
  16. tviran

    tviran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2010
    نوشته ها:
    103
    تشکر شده:
    4
    ااااااااااایییییییی کاااااااااااااش که بد بوودم و کمکت می کردم