• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حل مشکل Delay در هارد دیسک

mha1366m

Registered User
لایک‌ها
389
Delay (تاخیر) در هارد باعث میشه سرعت هارد به شدت پایین بیاد . البته همیشه کندی هارد به خاطر Delay نیست ،

برای اینکه بفهمید هاردتون Delay داره یا نه با نرم افزار HDD Regenerator اون رو اسکن کنید .

برای حل این مشکل اول از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید بعد فایل ISO زیر رو دانلود کنید و روی سی دی رایت کنید

بعد از سی بوت بشید و مراحلی که خود نرم افزار بهتون میگه رو انجام بدین

نکته: این نرم افزار کل هارد رو فرمت میکنه و اطلاعاتتون به هیچ وجه قابل برگشت نیست! پس قبل این کار اطلاعات مهمتون رو بردارید.

این نرم افزار قسمتی که Delay داره رو از از قسمت سالم جدا میکنه مثلا 10 گیگ از هاردتون غیر قابل استفاده میشه و بعد از تمام شدن کار

باید دوباره هارد رو پارتیشن بندی کنید . برای یک هارد 500 گیگ حدود 10 ساعت طول میکشه تا کارش تموم بشه

برای دانلود به لینک زیر برید و 5 ثانیه منتظر بمونید تا دانلود شروع بشه:

Download Darik's Boot and Nuke from SourceForge.net

kingpcsx2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلیل پیغام خطای Delays Detected به خاطر نصب یک سری نرم افزارها میشه من همین مشکل رو داشتم که سیتمم هنگ میکرد hdd regenerator اول 5 تا Delays , بعد 147 تا delays تنها کاری که کردم اینه spy hunters رو از قسمت safe mode ویندوز حذف کردم 50 درصد هنگ ویندوز حل شد و بعد برنامه bluestacks را کامل uninstall کردم در خود محیط ویندوز و بعد reset کردم ویندوز که بالا بیاد مشکل هنگ ویندوز 100% حل شد و hdd regenerator تعداد delays 0 نشون داد پس نتیجتا به خاطر یک delays ساده هارد خود را با hdd regenerator تعمییر نکنید دلایل delays یا همون تاخییر هارد زیاده یکی نصب آنتی ویروس ها که اجازه چک کردن هارد توسط hdd regenerator ودیگر برنامه های اینمدلی رو نمیده و یا به کندی میده - دیگری مشکل از کابل هارد --بودن سیستم و یا هارد روی محلی با مقداری شیب و یا زاویه - ویروسی بودن سیستم

nasabam

Registered User
لایک‌ها
171
من یه هارد 1.5 ترا از برند سرطان سیگیت دارم توسط سیستم شناسایی میشه ولی نزدیک 2 یا 3 دقیقه طول میکشه سیستم بالا بیاد .وقتی سیستم بالا میاد درایو هارد رو باز نمیکنه و ارور delay میده -با نرم افزار hdd regenerator اسکن کردم تا 5 گیگ اول هارد رو اسکن کنه نزدیک 2 ساعت طول کشید!!!! بالای نرم افزار نوشته بود 10 روز طول میکشه اسکن کنه!!!! بالای 100 هزار تا بدسکتور پیدا کرده بود هیچ کدوم رو هم نتونست پاک کنه حالا من چیکار کنم

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
من یه هارد 1.5 ترا از برند سرطان سیگیت دارم توسط سیستم شناسایی میشه ولی نزدیک 2 یا 3 دقیقه طول میکشه سیستم بالا بیاد .وقتی سیستم بالا میاد درایو هارد رو باز نمیکنه و ارور delay میده -با نرم افزار hdd regenerator اسکن کردم تا 5 گیگ اول هارد رو اسکن کنه نزدیک 2 ساعت طول کشید!!!! بالای نرم افزار نوشته بود 10 روز طول میکشه اسکن کنه!!!! بالای 100 هزار تا بدسکتور پیدا کرده بود هیچ کدوم رو هم نتونست پاک کنه حالا من چیکار کنم
فکر میکنم سرطانش بدخیم :( باید به فکر مراسم کفن و دفن باشی :general505::oops:
Low Level Format ـــــِـش کن ، شاید با آخرین مرحله ی شیمی درمانی ، زنده موند !

بالا