• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حل یک معمای اقتصادی؟

xshya

Registered User
لایک‌ها
38
دوست عزیز و گرامی ببخشید که اینو میگم ولی حرفاتون یه دنیا فاصله داره با واقعیت
همین مردم عادی که میگین که منم جزشونم از ترس تورم میریم و پولامون تبدیل به دلار و طلا میکنیم که تورم یک میلیونمون رو نکنه پانصده هزار تومان

من کجا نوشتم که شما چنین کاری نباید انجام بدهید؟ یا اینکه نوشته باشم خرید طلا و ارز خارجی گناه و حرام باشد؟!!!

شما ببینید همین بیماری کرونا باعث شد فروش خیلی از کالاها کم بشود و چقدر سریع قیمت انها هم کاهش پیدا کرد فقط بخاطر کاهش تقاضا و تعداد خریدهای مردم
این حبابسازیها و سود بجیب زدنها فقط در طلا و کوفت و غیره نیست عزیز من این فهمیدنش برای شما که داخل بازار نیستی قابل هضم و قبول نیست همین
شما همون پست من رو تو یک کانال خاص ریپلی کن ببین چقدر افراد عجیب و غریب و خاص میان کاری باهات میکنن که..... ;)

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
من کجا نوشتم که شما چنین کاری نباید انجام بدهید؟ یا اینکه نوشته باشم خرید طلا و ارز خارجی گناه و حرام باشد؟!!!

شما ببینید همین بیماری کرونا باعث شد فروش خیلی از کالاها کم بشود و چقدر سریع قیمت انها هم کاهش پیدا کرد فقط بخاطر کاهش تقاضا و تعداد خریدهای مردم
این حبابسازیها و سود بجیب زدنها فقط در طلا و کوفت و غیره نیست عزیز من این فهمیدنش برای شما که داخل بازار نیستی قابل هضم و قبول نیست همین
شما همون پست من رو تو یک کانال خاص ریپلی کن ببین چقدر افراد عجیب و غریب و خاص میان کاری باهات میکنن که..... ;)
والا دیگه دوره آخر زمانه معلوم نیست کی راست میگه کی دروغ

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
نه دلار نه سکه... فقط زمین
دوستم گفت 40-50 سال پیش یه زمین خریدن 5 هزار تومن . حساب کردم اگه سکه خریده بودن الان میشد 50-60 میلیون تومن. اما الان ارزش زمین شاید 500-600 میلیون تومن باشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستم گفت 40-50 سال پیش یه زمین خریدن 5 هزار تومن . حساب کردم اگه سکه خریده بودن الان میشد 50-60 میلیون تومن. اما الان ارزش زمین شاید 500-600 میلیون تومن باشه
زمین اگه سند داشته باشه ارزش داره بدون سند ارزشی نداره

xshya

Registered User
لایک‌ها
38
ببینید بعضیها میان مردم را به خرید ارزها و سنگهای قیمتی و زمین و... ترغیب میکنند اما من بشما گفتم اگر سرمایه دارین حالا یا حتی با وام و شراکت هم شده کسب و کار خودتون را داشته باشید که همین کار منفعتش از بقیه اون کارها بیشتر و بهتره
لعنت به جماعت بانکدار و... که خودشان باعث و بانی و شروع کننده تورم و... هستند

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
مسکن یه زمانی هر ماه 20 درصد میزاشت روش
همه چیز ثابت بود ولی هر روز مسکن گرون میشد(به دلیل موج جمعیت زیاد و از طرفی کوچ روستایی ها به شهرها)
الان نزدیک ده ساله بازده همه بازارها از مسکن بیشتر شده
حتی در گرانی اخیر مسکن 3 یا نهایت 4 برابر شده ولی طلا نزدیک 6 برابر

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
با سلام به همه
سال جدید رو به همتون تبریک میگم امیدوارم سال خیلی خوبی داشته باشین
یه سوال داشتم از همه دوستان
سال 57 قیمت یک سکه طلای تمام 420 تومان بوده العان سال 99 سکه تمام شده 6000000 میلیون تومان
حالا دوتا سوال دارم؟
اگه سال 57 420 تومان رو با سود 20 درصد میذاشتیم بانک تا العان سال 99 بانک چقدر سود بهمون میداد؟
اگه سال 57 420 تومان رو میدادیم یه دونه سکه تمام تا العان سال 99 چقدر سود بهمون میداد؟
لطفا مقدار سود رو با عدد و به تومان بگید
ممنون میشم
سلام
اسمش سود نیست حالا هر چقدر هم زیاد بشه... با تورم ایران میشه گفت فریز سرمایه یا حفظ قدرت خرید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
سلام
اسمش سود نیست حالا هر چقدر هم زیاد بشه... با تورم ایران میشه گفت فریز سرمایه یا حفظ قدرت خرید
درسته دوست عزیز
همین که به قول شما بتونیم قدرت خریدمون رو حفظ کنیم خودش سود بزرگیه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
به این میگن خودکشی مالی

با فرض بر اینکه سپرده ۵ ساله در صورتیکه در پایان به شما ۱۲۰٪ میداد (این سود بانکی قدیم بود) :

اگه سال 57 420 تومان رو با سود 20 درصد میذاشتیم بانک تا العان سال 99 بانک چقدر سود بهمون میداد؟

تا به به امروز اگر کسی این پول رو میزاشت بانک با فرض اینکه سپرده ۵ ساله بشه و به سودش دست نزده این رقم ها حاصل میشد :‌

۱-تا سال ۶۲ با سود و اصل پول ۹۲۴ تومان
۲-تا سال ۶۸ با سود و اصل پول ۲۰۳۳ تومان
۳-تا سال ۷۳ با سود و اصل پول ۴۴۷۲ تومان
۴-تا سال ۷۸ با سود و اصل پول ۹۸۳۹ تومان
۵-تا سال ۸۲ با سود و اصل پول ۲۱۶۴۶ تومان
۶- تا سال ۸۸ با سود و اصل پول ۴۷۶۲۲ تومان
۷-تا سال ۹۳ با سود و اصل پول ۱۰۴٬۷۶۰ تومان
۸-تا سال ۹۸ با سود و اصل پول (نرخ سود به ۸۰٪ کاهش پیدا کرد) ۱۸۸٬۵۸۵ تومان

این یعنی خودکشی مالی .

من کسی رو هیچ موقع به خرید ارز تشویق نمیکنم تا وقتی که با کارش در ارتباط باشه ولی اگر کسی بلد نیست از پولی که داره استفاده کنه ٬ کارمند هست یا فقط میخواد برای حفظ ارزش پولی خودش برای طولانی مدت سکه بخره اون هم البته زمان داره نه وقتی که همه تب و تاب خرید سکه و ارز دارند بلکه در اوضاع نرمال . البته این برای سرمایه های خرد هست نه کلان حتی شخصی که دختر یا پسر بچه داره و میخواد برای اینده (ازدواج ٬ تحصل و .... ) اون کاری انجام بده به حد توانش سکه حتی خرد گرمی هم بخره کار درستی انجام میده

نرخ زمین خاک در سال ۵۷ در خیابان مرتضوی و شادآباد رو ببینید از نرخ سکه بیشتر خنده تون میگیره . در اون زمان خیابان مرتضوی مسکونی بود قسمتیش ولی شاداباد صنعتی بود

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

بیشتر از اون میشد زمین . اون ۶۰۰ میلیون رو حداقل ضرب در ۱۵ کن . البته باید جای درست خریده میشد.

در سال ۱۳۵۹ پول یه خونه معمار ساز (یه حیاط + یه زیرزمین + یه طبقه روز با یه دستشویی بغل حیاط) میشد ۲۵۰٬۰۰۰ تومن توی میدون شاهپور دقت کنید جایی که میگم رو بالاشهر هم نیست . ولی با همون پول توی نارمک میشد راحت ۲ تا خونه ویلایی بزرگ ۳۰۰ متری خرید . توی سید خندان میشد یه آپارتمان ۲۰۰ متری خرید . سال ۶۷ میشد توی آپادانا با ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ تومن یه آپارتمان دوبلکس ۲۵۰ متری خرید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
بیشتر از اون میشد زمین . اون ۶۰۰ میلیون رو حداقل ضرب در ۱۵ کن . البته باید جای درست خریده میشد.

در سال ۱۳۵۹ پول یه خونه معمار ساز (یه حیاط + یه زیرزمین + یه طبقه روز با یه دستشویی بغل حیاط) میشد ۲۵۰٬۰۰۰ تومن توی میدون شاهپور دقت کنید جایی که میگم رو بالاشهر هم نیست . ولی با همون پول توی نارمک میشد راحت ۲ تا خونه ویلایی بزرگ ۳۰۰ متری خرید . توی سید خندان میشد یه آپارتمان ۲۰۰ متری خرید . سال ۶۷ میشد توی آپادانا با ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ تومن یه آپارتمان دوبلکس ۲۵۰ متری خرید
خوب با همین پول خونه ها چندتا سکه میشد خرید؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403

در مورد قیمت زمین هم مقایسه میکنید لطفا

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
اگر سودشم سرمایه گذاری کنید میشه حدود 1 میلیون و 400
مشاهده پیوست 1173805

مشاهده پیوست 1173806
یعنی 90 دلار سالی 20 درصد سود بده بعد 40 سال 250 هزار دلار میشه؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
Compound هست یعنی سودشم باید هرماه به سرمایه اضافه بشه. بله 90 دلار بعد 40 سال میشه 250 هزار دلار.
سودی که به دلار داده میشه حدود ۱-۲ درصد هست، نزدیک به خوده تورم دلار

بالا