esteghlalsepahan
Registered User
- نوشتهها
- 169
- لایکها
- 29
سرعت بیشترنمیخایم چقد حجم میدن دانلودنامحدوداش چطوره ؟اصلامیدن یابرش داشتن این کلاه بردارا؟
ما هم مثل شما منتظریم.سرعتش خوبه رو تعرفه های که داره.یکم رو تعرفه نامحدود لق میزنن که انشالاه برطرف شهسرعت بیشترنمیخایم چقد حجم میدن دانلودنامحدوداش چطوره ؟اصلامیدن یابرش داشتن این کلاه بردارا؟
مودم کارکرده ندارم.آنتن دهی هو بسته به مکان مودم فرق میکنه.بدلیل اینکه اطراف شما ساختمان بلند است امکان دریافت سیگنال را ندارید.اقامن من جایی هسم ک مودم داخلی مبین نت عالی جواب میده ولی مودم یو اس بی ایرانسل تواتاق وحتی توحیاط جواب نمیده اصلا حالا ب نظرت مودم داخلی ایرانسل ک قوی تره تواتاق یا حیاط جواب میده؟روپشت بوم جواب میده ها ولی توحیاط واتاق نه...
نگفتی 1 مودم ایرانسل +مبین نت ترجیحا دس دوم چند میفروشی ؟
مودم داخلی فقط ایرانسل چند؟
لیست مودم وقیمتاتوبده
سلام دوست عزیز شما کجا هستین.اگر برام بفرستین مدل هاشو و بگم کدومش خوبه و آیا امکانش هست مجدد وارد کنی اره خریدارم.به شرط اینکه یکی از مدل هایی که در ایران است رو بفرستی و من روش کار کنم ببینم میشه بومی سازی بشه یا نه.در پیغام خصوصی پاسخ بدهید با تشکرمن ٣-٤ تا مودم آكبند دارم از خارج از ايران خريداري ده يكي ٢ تاش ايران موجوده بعضي شركتها واسه وايمكس استفاده ميكنن يكي٢ تاشم ايران موجود نيست اما از مودمهاي داخل ايران خيلي مدل بالا تر هستند
اينا قابليت فعال سازي دارند؟! كه ثبت بشه شناه هاشون و قابل استفده بشن يا نه؟!
خريد دارين؟!
با سلام دوست من مودم شما ایرانسل است؟آیا اکانت ایرانسل دارید یا خیر؟با شماره من در تماس باشید تا مدارک مورد نیاز و شرایط را توضیخ دهم.عزیزم یعنی من با ققط با17 هزارتومن وبدون هیچ حضوری کاملا غیر حضوری وبدون ارسال و هزینه پستی میتونم مودم مبین نتمو ک مودلش BM632w-D است خودم بااموزشای شما ک برام میفرسین باایمیل درس کنم درسته؟
اگه درسته برای شروع باید چکار کنم اول؟
مطمینید ک بعدها مشکلی پیش نمیاد!
درضمن من اکانت 1مگ 1ماهه نامحدودایرانس میخام..هزینه اخرم؟
متاسفانه مشکل شمارا متوجه نشدم.آیا اکانت ایرانسل دارید یا خیر؟راسی بعد اینک تبدیلش کردم ب ایرانسل و مبین نت باهم میتونم اول ببینم ایرانسل سیگنال دارم بعد 1مگ 1 ماهه بخرم؟
در این خصوص ابتدا باید مودم شما را ایرانسل کرده و سپس مجدد آنرا مبین نت کنم تا بتونین از 2 شبکه همزمان استفاده کنید.هزینه این روش بیشترهاکانت ایرانسل اصلا ندارم ولی اکانت مبین نت رومودمم هست
مودم من مبین نته