• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خاطرات مودم وایمکس ایرانسل به مودم وایمکس مبین نت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام, وقتتون بخیر

داداش من یه مودم مبین نت دست دوم خریدم میخوام تغییر مالکیت بدم به نام خودم بزنم, ولی کپی کارت ملی مالک فعلی مودم رو ندارم
شما میتونید واسم بدون کپی کارت ملی مالک فعلی تغییر مالکیت مودم رو انجام بدید ؟

سلام بله میشه پاسخ داده شد به پیغام خصوصی.

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
با سلام من 5 سال کاربر صبانت بودم ADSL و 2 سال سرعت 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال سرعت 2 مگابایت و عالی بود ولی بدلیل اشکال در خط و عدم رفع توسط مخابرات و شرکت صبانت جمع آوری کردم و به ایرانسل پیوستم ...............
در حال حاظر بدلیل اینکه فارغ التحصیل شده ام دیگر کارت دانشجویی نداشتم که سرعت بالا بگیرم و یکی از دوستان انجمنی دیگر شما را معرفی کردند که مشکل من رو حل می کنید ... آیا امکان داره کاری برای من انجام دهید که سرعت بالاتر 128 بتوانم بگیرم ........... ؟؟؟ ممنون می شوم .... :cool:

bagheri78

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
با سلام و خسته نباشید
بنده می خواهم یک عدد مودم USB وایمکس ایرانسل تهیه کنم، دیده بودم تو سایتش زده بود ۵۰ هزار تومان برای دانش جویان، می خواستم بدونم شما می توانید برام با این قیمت تهیه کنید? البته یک تعرفه ۵۱۲ هم میخواستم. با تشکر

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
با سلام و خسته نباشید
بنده می خواهم یک عدد مودم USB وایمکس ایرانسل تهیه کنم، دیده بودم تو سایتش زده بود ۵۰ هزار تومان برای دانش جویان، می خواستم بدونم شما می توانید برام با این قیمت تهیه کنید? البته یک تعرفه ۵۱۲ هم میخواستم. با تشکر
سلام از همون سایت تهیه کنید.

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
چرا پاسخ من داده نشده ؟

bagheri78

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوست عزیز، منظورم سایت ایرانسل هست دیده بودم قبلا 50 درصد برای دانشجویان تخفیف میداد می خواستم بیبینم هنوز هم میشه از نمایندگی تهیه کرد؟ اگر میشه که اطلاع بدید. ممنون

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
مودم وای فای 200 هزار هست و 16 هزار مالیات می خوره میشه 216 هزار ولی روز معلم تخفیف داشت شده بود 150
و مودم یو اس بی 120 هزار تومانه + 10 هزار مالیات 130 هزار تومان و روز معلم شده بود 90 تومان

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
سلام قانونی انجام داده میشه ؟ شرکت دارید ؟ نامه می دهید بهم ؟ برای سرعت بالاتر ؟

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
عجیبه جوابی ندارید ................. خداقل جواب پیام های خصوصی رو بدید ............

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
حضوری مراجعه کنیم ؟
ملی راه خیابان مهران نبش زهره پلاک 57
موبایل مهران خوزستان پرتار اهواز6114443265

esteghlalsepahan

Registered User
لایک‌ها
29
اقا من توسط خودتون 2 شبکه ای کدم چندروز پیش ک از مبین نت دوباره ب ایرانسل سوییچ کدم صاحب اصلی اون اکانت ایرانسلی ک داده بودی اومده بودو اکانت 6 ماهه فعال کده بود این کارشما کلاه برداریه!قبلش خودم 2 مگ فعال کده بودم نامردباپول و حجم وسرعت من دانلود کده بودهمزمان باخودم پاسخ شما چیه؟

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .........

dinky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. خسته نباشید.
من میخوام تعرفه مودمم رو افزایش بدم اما سند مودم به نام من نیست.
امکان ارتقاء تعرفه و یا حتی تغیر مشخصات سند هست؟
به صاحب سند دسترسی ندارم . مودو ازین مودم های آماده تحویل بوده و از نمایندگی گرفتم.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
سلام یه مودم 632 دارم الان مبین نت هستش میخواستم ایرانسلش کنم چه کار کنم؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوست عزیز، منظورم سایت ایرانسل هست دیده بودم قبلا 50 درصد برای دانشجویان تخفیف میداد می خواستم بیبینم هنوز هم میشه از نمایندگی تهیه کرد؟ اگر میشه که اطلاع بدید. ممنون
خیر بصرفه نیست
سلام اگر در سایت ایرنسل شما مشاهده نگردید تخفیف را مجبورید با قیمت قبلی خریداری کنید و تخفیف در کار نخواهد بود.اگر مایل بودید.من یک عدد تمیز کار کرده موجود می باشد.
دوستانی که گله می کنند بدلیل مشغله کاری و امتحانات بنده امکان سر زدن به وب سایت و جواب دادن را ندارم.همیشه اگر ظرف یکروز جواب نگرفتید..از طریق شماره همراه من با بنده در ارتبا باشید.نگید نگفتم....بار ها و بار ها گفتم... با تشکر از صبوری شما عزیزان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا