ali-tahmasb
Registered User
حالا مبین نت بهتره یا ایرانسل؟
حالا مبین نت بهتره یا ایرانسل؟
ایرانسل سرعت تمامی سرویس هایش 1 به 8 است. و مبین نت 1 به 4 .
از لحاظ سرعت مبین نت بهتر است.بسته به خیلی شرایط دارد.اما برای دوستانی که مودم ایرانسلشون به مبین نت تبدیل بشه دیگه تفاوتی ندارد ار کدام سرویس استفاده کنند.مبین نت یک سرویس ویژه داره سرویس های نامحدود زمان دار که از 8 صبح الی 8 شب می باشد و ساعت 2 الی 8 بامداد نیز رایگان می باشد.سرعت 512 در این تعرفه تا 128 می رسد.
تعرفه مودم های مبین نت گران است.توصیه من به دوستان این است که مودم های تخفیفی ایرانسل را خریداری کنند و سپس جهت تبدیل از این تاپیک استفاده کنند.با این روش از هر 2 شبکه می توانند با استفاده از یک مودم استفاده کنند.
سلام
راهنمایی میکنید لطفا؟
1-مودم ایرانسل و بگیرم به نام بزنم؟ واسه به نام زدن باید یه طرح ایرانسل هم روش باشه؟یا بگم طرح مصرف آزاد بزارن که دیگه نخوام هزینه طرح و بدم؟
در کل منظورم اینه چقدر هزینه میشه؟
هزینه یه مودم ایرانسل + هزینه تبدیل؟
2-فرمودین هزینه اکانت و هزینه تبدیل جمعا 17000 تومان
منظورتون از هزینه اکانت چیه؟ فقط تبدیل کنید و به نام بزنید کافیه دیگه خودمون آنلاین اکانتشو میگیریم
هزینه تبدیل تنها چقدره؟
3-هزینه استفاده از معرفی نامه شرکتی شما ؟
4-بفرمایین چه مودمی بگیرم بهتره، اولویت با کدوم مودماس؟
ممنون
سلام جناب شجیراتی
از پیگیری های مداوم شما ممنونم . اون مشکل هم حل شد.
باتشکر
آقا لطفا روی فریمور مودم جیبی ایرانسل کار کنید
ما مودم ایرانسل داریم و منتظر هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
مهندس جان مخلصم
عرضم به حضورت که نوشتی استفاده همزمان از مبین نت و ایرانسل. همزمان ینی اینکه یه بار تنظیم کردیم دیگه نیاز نیسست کاری انجام بدیم؟! یه بار دردسر داره ینی؟!
و یه سوال دیگه اینکه مودم BM632W ایرانسل رو میشه مبین نت کرد دیگه؟؟ بدون مشکل کار میکنه؟؟
به نقل از hamid268 :سلام
بنده مودم bm632w دارم که سرویس ۱ مگ مبین نت روش دارم و اصلا از سرویس و سرعتش راضی نیستم!!
یکی از دوستان ایران سل داشت با سرعت ۱ مگ واقعا سرعتش عالی بود.
حالا می خوام این مودم را تبدیل کنم به ایران سل یعنی می خواهم به گونه ای باشه بتوانیم از هر دو شبکه استفاده کنم.
سرویس ۱ مگ نامحدود ایرانسل می خواهم.
کارت دانشجویی دارم.
بفرمایید چقدر واریز کنم و اگر امروز واریز کنم اکانت ایرانسل کی آماده استفاده می باشد؟!
منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر
سلام
اقا پسرخالم وایمکس مبین نت با طرح 2 مگ یک ساله داره بعد خونه ما هم یه وایمکس ایرانسل.می خاستم بدونم میشه اکانت مبینت رو روی ایرانسل بندازی که تو خونه ما هم بشه استفاده کنم؟؟؟
اگه میشه اضلاعات لازم+مبلغ رو پوخ کنید با تشکر.