• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خاطرات مودم وایمکس ایرانسل به مودم وایمکس مبین نت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
به نقل از hrvman :
سلام یه مودم وایمکس ایرانسل دارم چند ماه کارنکرد پشتیبانی گفت اکانتش سوخته میخاستم ببینم میتونی برام ثبت نام مجددش کنی؟
ایرانسل یا مبین نت یا هردو؟
قیمتم برام بگو
ممنون داداش
با سلام دوست من خوب سوالی که مطرح می شود اینمه مک همچنان در سیستم ایرانسل فعال است؟اگر اره اکانت شما برای ایرانسل 15000 تومان هزینه دارد و برای تبدیل به مبین نت برای 2 شبکه 22000 تومان هزینه دارد.
09366359636

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام . جناب شجیراتی چند تا سوال درباره کانکت همزمان داشتم . قبلا باهاتون به وسیله sms صحبت کردم من اهواز هستم . من الان مودم 130 ایرانسل دارم .

1- اگر همزمان از 2 شبکه استفاده بشه سرعت دانلود 2 تا شبکه ادغام میشه ؟!!

2- بعد اگر همزمان استفاده بشه تکلیف پینگ چی میشه ؟! مثلا الان پینگ من با 4.2.2.4 روی 250 . اگر همزمان به 2 شبکه وصل باشم پینگ میشه 500 ؟!! واقعا گیج شدم یه توضیحی بدید ممنون میشم :)

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام . جناب شجیراتی چند تا سوال درباره کانکت همزمان داشتم . قبلا باهاتون به وسیله sms صحبت کردم من اهواز هستم . من الان مودم 130 ایرانسل دارم .

1- اگر همزمان از 2 شبکه استفاده بشه سرعت دانلود 2 تا شبکه ادغام میشه ؟!!

2- بعد اگر همزمان استفاده بشه تکلیف پینگ چی میشه ؟! مثلا الان پینگ من با 4.2.2.4 روی 250 . اگر همزمان به 2 شبکه وصل باشم پینگ میشه 500 ؟!! واقعا گیج شدم یه توضیحی بدید ممنون میشم :)

با سلام در پیغام خصوصی پاسخ داده شد.باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا