• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاطرات کادو وهدیه خریدن (سخت ترین ودرد ناک ترین کار دنیا)

Primeval

Registered User
لایک‌ها
25
همتون تا حالا مجبور شدیدن برای کسی کادو بخرین.
برای تنها کسی که میشه خیلی راحت کادو خرید مادرمون هست.چون از وسیله خونه گرفته تا لباس و زیور الات وحتی یه شاخه گل،چیزی هم نخریم وفقط تبریک بهش بگیم کفایت میکنه

ولی سخت ترین و مشکل ترین خرید کادو مربوط میشه به جنس مخالف.
اگه ما پسر باشین وطرفمون دختر:
لوازم آریش=نمی دونیم چه مارکی بخریم،نمیدونیم به چه مواد حساسیت داره،(در صورت خرید دختره میگه مگه من زشتم؟)
لباس=سایزشو نمی دونیم،نمی دونیم از چه مدلی خوشش میاد ....
گل=چقدر خسیسی
زیور الات=اگه بدلیشو بخریم ابرومون میره ،اگه طلا ونقره بخوایم بخریم بیچاره میشیم

اگه ما دختر باشیم وطرفمون پسر:
لباس=چون اقایون بد لباسن دختره مجبوره لباس ترک و گرون بخره
دست بنده و گردن بند=چون دست و گردنمون کلفته دختره مجبور سایز بزرگ بگیره که در صورت خریدن حتی بلدش باید کلی پول بده
ست کیف و کمربند=باز مجبوره نوع گرونشو بخره تا در صورت بد استفاده کردن ما خراب نشه وابروش نره

کلا کادو خرید خیلی سخته که اکثرا مجبور میشیم حوالی تولد ها قهر کنیم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یکی از مسائلی که سال ها فکر منو مشغول کرد این بود که مثلا اگر فردی برای دوست دخترش (توی دوران دبیرستان) چیزی مثل ادکلن مارک گرون قیمت یا کلا چیز گرون قیمتی بخره آیا خانواده دختره بهش گیر نمیدن که اینو از کجا آوردی و.....

Primeval

Registered User
لایک‌ها
25
یکی از مسائلی که سال ها فکر منو مشغول کرد این بود که مثلا اگر فردی برای دوست دخترش (توی دوران دبیرستان) چیزی مثل ادکلن مارک گرون قیمت یا کلا چیز گرون قیمتی بخره آیا خانواده دختره بهش گیر نمیدن که اینو از کجا آوردی و.....

خیلی راحت یه جا تو کمدشون قایمش میکنن یا میدن خواهری دوستی که بهش اطمینان دارن براشون نگه داره.البته این مال قبلا بود الان مادر دخترا از ترس اینکه دختره یواشکی به فنا نره،میگن به ما بگو دوست پسر داری هر وقت خواستی بری باهاش هم بگو.کلا الان تو جریان هستن

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
من که تولدش توی آبان بود یه دونه بلوز ازین فری سایزا گرفتم و چون هیکلش لاغره خیلی خوب اندازش بود و چون میدونم رنگه کله غازی دوست داره اون رنگی گرفتم خیلی خوشش اومد در کل اینقدرام کاره سختی نیست

Assassino_Nereza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
30 فروردین تولد بهترین دوستمه،واقعا نمیدونم واسش چی بگیرم!
بخاطر همینم اومدم تو این سایت
میشه کمک کنید لطفا :(

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
30 فروردین تولد بهترین دوستمه،واقعا نمیدونم واسش چی بگیرم!
بخاطر همینم اومدم تو این سایت
میشه کمک کنید لطفا :(
نه نمیشه
راکت بدمینتون بخر. فوایدشو قبلا یه جایی توی همین سایت توضیح دادم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
اتفاقا خیلی راحته من وقتی میخوام کادو بدم میرم یه کارت هدیه میخرم میدم اسم طرف رو هم روش چاپ میکنه با یه تبریکی چیزی خیلی راحت طرف خودش خرجش میکنه دیگه 3 ساعت نمیگردم تو مغازه ها

• Like
Reactions: M1V

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
من تا حالا واسه کسی کادو نخریدم! :(

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
توی کادو خریدن گاهی اوقات کیفیت مهم تر از کمیته
یه خاطره دارم اتفاقا چند هفته ی پیش هم برام اتفاق افتاد
جشن تولد یکی از دوستام بود البته نه از دوستای خیلی نزدیکم. باهاش یه خورده رو در وایسی هم داشتم . این رفیق ما از اون بچه مایه دارهایی هستش که تو جشن تولداشونش ماشین وخونه و .... به همدیگه هدیه میدن . فرداش هم تولدش بود منم مونده بودم براش چی بخرم.تا ته دست کردم تو جیبم دیدیم ده هزار تومان بیشتر ندارم باکلی فکر کردن و کلنجار رفتن با خودم و بعد از یک ساعت گشتن در شهر تصمیم گرفتم نیم کیلو اب نبات فله ای از توی بازار وکیل براش بخرم که فقط شش هزار و پانصد تومن برام خرج برداشت.بعدش هم با اعتماد به نفسی بی نظیر رفتم جشن تولدش . پامو که تو خونشون گذاشتم یه حسی هی بهم میگفت یه بهونه بگیرم از همون راهی که اومدم برگردم تا ضایع تر نشدم ولی رفیقم دستمو گرفت برد داخل .
جالبش اینجاست موقع باز کردن کادوها که رسید رفیقم کلی کادو های مختلف و گرون قیمت رو که مطمئنم هرکدومش Nمیلیون تومن میارزید رو ول کرد اومد کادوی من رو که فقط شش هزارو پانصد تومن ارزش داشت رو باز کرد و از اب نباتی که براش خریده بودم خورد و اینقدرجلوی خانواده و دوستای دیگش ازم تشکر کرد که تا مدت ها در پوست خودم نمیگنجیدم . حتی روزهای بعدش هم بهم زنگ میزد و به شوخی بهم میگفت بهترین کادویی که یه نفر میتونست بهم بده همین بود.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
یادمه فرزان توی مقوله ی کادو خریدن ایده های جالب و به روزی داشت.

امروز به استاد آلمانی سابقم کادو دادم،هورا هورا

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
اگر مونث باشه میتونین سوتین براشون بگیرین خوشحال میشن همیشه .

a162

Registered User
لایک‌ها
291
توی کادو خریدن گاهی اوقات کیفیت مهم تر از کمیته
یه خاطره دارم اتفاقا چند هفته ی پیش هم برام اتفاق افتاد
جشن تولد یکی از دوستام بود البته نه از دوستای خیلی نزدیکم. باهاش یه خورده رو در وایسی هم داشتم . این رفیق ما از اون بچه مایه دارهایی هستش که تو جشن تولداشونش ماشین وخونه و .... به همدیگه هدیه میدن . فرداش هم تولدش بود منم مونده بودم براش چی بخرم.تا ته دست کردم تو جیبم دیدیم ده هزار تومان بیشتر ندارم باکلی فکر کردن و کلنجار رفتن با خودم و بعد از یک ساعت گشتن در شهر تصمیم گرفتم نیم کیلو اب نبات فله ای از توی بازار وکیل براش بخرم که فقط شش هزار و پانصد تومن برام خرج برداشت.بعدش هم با اعتماد به نفسی بی نظیر رفتم جشن تولدش . پامو که تو خونشون گذاشتم یه حسی هی بهم میگفت یه بهونه بگیرم از همون راهی که اومدم برگردم تا ضایع تر نشدم ولی رفیقم دستمو گرفت برد داخل .
جالبش اینجاست موقع باز کردن کادوها که رسید رفیقم کلی کادو های مختلف و گرون قیمت رو که مطمئنم هرکدومش Nمیلیون تومن میارزید رو ول کرد اومد کادوی من رو که فقط شش هزارو پانصد تومن ارزش داشت رو باز کرد و از اب نباتی که براش خریده بودم خورد و اینقدرجلوی خانواده و دوستای دیگش ازم تشکر کرد که تا مدت ها در پوست خودم نمیگنجیدم . حتی روزهای بعدش هم بهم زنگ میزد و به شوخی بهم میگفت بهترین کادویی که یه نفر میتونست بهم بده همین بود.
حاجی اونا خواستن دلتو نشکنن

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
دردناک تر از خریدش، دریافت کردن یه هدیه ی زشت از یه دوست/آدم خیلی عزیز و نزدیک هستش که وجدانت اجازه نمیده کادو رو بندازی دور (حتی نمیتونی بندازیش به یکی دیگه:دی) نه اینکه دلت میخواد جلوی چشمت باشه:(((

نه ولی اگه ارزون قیمت باشه حتما گیر میدن که از کجا آورده و اگه بفهمن دوست پسرش این هدیه ی ارزون رو بهش داده مجبورش می کنن تا باهاش کات کنه:دی

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
حاجی اونا خواستن دلتو نشکنن
نه مساله اینه که واقعا خوشش اومده بود و اهمیتی هم به قیمتش نمیداد . مطمئنا اگر از کادوم بدش میومد از برخوردش میفهمیدم.
مثلا یادمه چند وقت بعد از جشن تولدش باهاش شام رفتم بیرون دیدم مدام یه چیزی رو توی دهنش داره میچرخونه خودم فهمیدم داره از همون ابنباتایی که برای جشن تولدش خریدم نوش جان میکنه . تازه چند بار هم ادرس اون جایی رو که ابنبات ها رو براش خریدم ازم پرسیده.پس با این اوصاف فکر نمیکنم از کادوم بدش اومده باشه.
البته اینو بگم که موقع خریدن کادو حتما به شخصیت و تمایلات طرف مقابلتون توجه کنید البته ما توی این مورد توجهمون فقط به جیبمون بود و خوشبختانه اوضاع بر وفق مراد پیش رفت .مثلا بعضی ها هستند کادو هاشون رو با ترازوی قیمت وزن میکنن و اهمیتی هم به نفس کار نمیدهند پس مطمئنا نمیشه هر کادویی رو برای این نوع افراد خرید.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بره روز زن چی خوبه بخریم تا 50 تومن؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من طی سالها پژوهش به این مهم دست یافتم که اونقدری که خونه پسر گیربازاره خونه دختر نیست و راحتن . به عنوان مثال من خودم نمی تونم خونه راحت با دختر حرف بزنم ولی اونا اصلا همچین مشکلی ندارن .

اما هدیه : دوستان به نظرتون دادن کارت هدیه بانکی چطوره ؟ چون ما نمی دونیم از چی خوششون میاد پولشو بدیم برن خودشون بخرن ؟ جواب بدید لطفا .

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
من طی سالها پژوهش به این مهم دست یافتم که اونقدری که خونه پسر گیربازاره خونه دختر نیست و راحتن . به عنوان مثال من خودم نمی تونم خونه راحت با دختر حرف بزنم ولی اونا اصلا همچین مشکلی ندارن .

اما هدیه : دوستان به نظرتون دادن کارت هدیه بانکی چطوره ؟ چون ما نمی دونیم از چی خوششون میاد پولشو بدیم برن خودشون بخرن ؟ جواب بدید لطفا .
کارت هدیه عایه
یادمه 4 5 سال پیش بود .. مجبور شدم .. تو مخمصه قرار گرفتم به یکیشون کادو بدم:general310:
ارزششم نداشت خدایی.. تو رو درباسی شدید گرفتار شده بودم حالم گرفته شده بود
یه فکر شیطانی به ذهنم خطور کرد :general406:
یدونه از همین کارتا 100 تومنی گرفتم (( اون موقع البته اسم و اینا نمیزدن روش)) .. بازش کردم همشو خرج کردم ((اون موقع با کارت هدیه فقط باید خرید میکردی .. پول نمیداد))
بعد یه برگه عین برگه رمزش با کورل درس کردم با رمز اشتباه :general711: گزاشتم تو پاکت شد مث اولش
یه قوطی کادو گرفتم و با عشق تقدیم کردم :general504:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
کارت هدیه عایه
یادمه 4 5 سال پیش بود .. مجبور شدم .. تو مخمصه قرار گرفتم به یکیشون کادو بدم:general310:
ارزششم نداشت خدایی.. تو رو درباسی شدید گرفتار شده بودم حالم گرفته شده بود
یه فکر شیطانی به ذهنم خطور کرد :general406:
یدونه از همین کارتا 100 تومنی گرفتم (( اون موقع البته اسم و اینا نمیزدن روش)) .. بازش کردم همشو خرج کردم ((اون موقع با کارت هدیه فقط باید خرید میکردی .. پول نمیداد))
بعد یه برگه عین برگه رمزش با کورل درس کردم با رمز اشتباه :general711: گزاشتم تو پاکت شد مث اولش
یه قوطی کادو گرفتم و با عشق تقدیم کردم :general504:
آی گدااا . اون بنده خدام برده خرج کنه دیده جا تره و بچه نیست . می برد بانک بهش میگفتن خالیه میومد اثنی عشرتو خاک میریخت .

بالا