• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاطرات کادو وهدیه خریدن (سخت ترین ودرد ناک ترین کار دنیا)

milads

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
54
میگن چیزی که برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند و چیزی که نمی پسندی برای دیگران هم نپسند ! خیلی خوبه تو موقع کادو خریدن به فکر از سرباز کنی نباشیم و واقعا چیزی که میخریم بدونیم که از لحاظ ظاهری زیبا و از لحاظ کاربردی واقعا کاربرد داره و یه چیز مورد علاقه همه باشهو اینکه دراین مقوله اصلا قیمت ملاک نیست
موفق باشید

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
آی گدااا . اون بنده خدام برده خرج کنه دیده جا تره و بچه نیست . می برد بانک بهش میگفتن خالیه میومد اثنی عشرتو خاک میریخت .
داداش برنامه ریزی شده بود پروژه .. کدوم بانک ببره؟؟؟بانک مگه رمز میده.. چه جوری بفهمه خالیه وقتی رمز نداره :general711:

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
اتفاقا خیلی راحته من وقتی میخوام کادو بدم میرم یه کارت هدیه میخرم میدم اسم طرف رو هم روش چاپ میکنه با یه تبریکی چیزی خیلی راحت طرف خودش خرجش میکنه دیگه 3 ساعت نمیگردم تو مغازه ها
منم با شما موافقم ;)

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
من طی سالها پژوهش به این مهم دست یافتم که اونقدری که خونه پسر گیربازاره خونه دختر نیست و راحتن . به عنوان مثال من خودم نمی تونم خونه راحت با دختر حرف بزنم ولی اونا اصلا همچین مشکلی ندارن .

اما هدیه : دوستان به نظرتون دادن کارت هدیه بانکی چطوره ؟ چون ما نمی دونیم از چی خوششون میاد پولشو بدیم برن خودشون بخرن ؟ جواب بدید لطفا .
چون پسرا بیشتر براشون مهمه که کسی نفهمه

بالا