• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش شدن چراغ سی پی یو

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
نه، فن رو در نیاوردم. همون بهتر که بدم بیرون درستش کنن یا به فکر یه سیستمم دیگه باشم. :(
تو سی دی مادربوردم اینطوری نوشته
mainboard
producd: p4i45D+
manufacture: هیچی ننوشته
روی سی دی هم نوشته
ASRock Intel series motherboard support cd

این هم سایت مدل مادربوردم
http://www.asrock.com/mb/Intel/P4i45D+/

Last edited:

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
نه، فن رو در نیاوردم. همون بهتر که بدم بیرون درستش کنن یا به فکر یه سیستمم دیگه باشم. :(
تو سی دی مادربوردم اینطوری نوشته
mainboard
producd: p4i45D+
manufacture: هیچی ننوشته
روی سی دی هم نوشته
ASRock Intel series motherboard support cd

این هم سایت مدل مادربوردم
ASRock > Products > P4i45D+
اگر این مادربردتون باشه تا 2 گیگ حداکثر رم رو پشتیبانی میکنه با فرکانس 400 300 و 350 که اینها فقط با اورکلاک پشتیبانی میشن و پشتیبانی اصلی از 266 مگاهرتز هست که این مدل رم اصلا الان پیدا نمیشه
به نظر من نمیارزه بخواید رم بخرید بهتره کلا ارتقا بدید چون پیدا نمیشه اگر هم پیدا بشه به دلیل کمیاب بودن گرون خواهد بود

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
اگر این مادربردتون باشه تا 2 گیگ حداکثر رم رو پشتیبانی میکنه با فرکانس 400 300 و 350 که اینها فقط با اورکلاک پشتیبانی میشن و پشتیبانی اصلی از 266 مگاهرتز هست که این مدل رم اصلا الان پیدا نمیشه
به نظر من نمیارزه بخواید رم بخرید بهتره کلا ارتقا بدید چون پیدا نمیشه اگر هم پیدا بشه به دلیل کمیاب بودن گرون خواهد بود

ممنون از راهنمایی تان. بله موافقم. اصلا نمی ارزه. گفتید ارتقا بدم، یعنی مادربردم رو عوض کنم؟
حالا شاید یه فن گرفتم مشکل کاهش سرعت سیستمم حل شد. متاسفانه باید تا پایان سال با همین سیستم بسازم.:(
شما مدلی برای یه فن که زیاد هم گرون نباشه میشناسید.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
ممنون از راهنمایی تان. بله موافقم. اصلا نمی ارزه. گفتید ارتقا بدم، یعنی مادربردم رو عوض کنم؟
حالا شاید یه فن گرفتم مشکل کاهش سرعت سیستمم حل شد. متاسفانه باید تا پایان سال با همین سیستم بسازم.:(
شما مدلی برای یه فن که زیاد هم گرون نباشه میشناسید.
منظورم از ارتقا عوض کردن کل سیستم بود , اگر مانیتورتون رو عوض نکنید فکر کنم بشه با حدود 400 تومن یه سیستم خوب جمع کرد
به نظر من فن نگیرید بهتره چون مشکل گرما با عوض کردن فن درست نمیشه بلکه با عوض کردن خمیر سیلیکون به احتمال قوی برطرف میشه , یک سرنگ خمیر سیلیکون 1500 تومن هست بگیرید و فن رو باز کنید , خمیر سیلیکون قبلی رو کاملا پاک کنید و به اندازه یک نخود خمیر سیلیکون وسط cpu بریزید و با دست پخش کنید تا قشنگ روی کل cpu رو بگیره (نه باید کم باشه که لایه خیلی نازک باشه و نه اونقدر زیاد که از دو طرف cpu بریزه باید به اندازه باشه که اگر کم کم بزنید میفهمید چه قدر اندازه هست) بعد هم دوباره فن رو جا بزنید درست میشه

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون
آخه می خوام تا پایان سال لپ تاپ بگیرم. می گن بهتر از کامپیوترهای معمولی خانگی است.
خمیر رو از کجا تهیه کنم؟ چه جور مغازه ای؟
باید دید جرات می کنم فن رو باز کنم. می زنم داغون می کنم.
باید ببرم بیرون اون هم که به خاطر اطلاعات شخصی هاردم در شک ام.:(
ممنون kinder جان
این مدت خیلی کمکم کردی.:blush:

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
ممنون
آخه می خوام تا پایان سال لپ تاپ بگیرم. می گن بهتر از کامپیوترهای معمولی خانگی است.
خمیر رو از کجا تهیه کنم؟ چه جور مغازه ای؟
باید دید جرات می کنم فن رو باز کنم. می زنم داغون می کنم.
باید ببرم بیرون اون هم که به خاطر اطلاعات شخصی هاردم در شک ام.:(
ممنون kinder جان
این مدت خیلی کمکم کردی.:blush:
خمیر رو مغازه هایی که قطعات میفروشن دارن تقریبا میشه گفت همه مغازه ها دارن بپرسید اگر نداشتن بهتون میگن که کدوم مغازه داره
اگر هم میخواید ببرید بیرون میتونید خیلی راحت هاردتون رو جدا کنید و بقیه کیس رو به مغازه دار بدید تا خمیر رو عوض کنه براتون و به هارد هم هیچ کاری نداره

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
متوجه یه موضوعی شدم!
وقتی میرم دمای سی پی یو را با بایوس چک کنم می نویسه 44 درجه
ولی وقتی با نرم افزار speed fan دما رو چک می کنم می زنه 72!
به کدومش باید اطمینان کنم؟

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
متوجه یه موضوعی شدم!
وقتی میرم دمای سی پی یو را با بایوس چک کنم می نویسه 44 درجه
ولی وقتی با نرم افزار speed fan دما رو چک می کنم می زنه 72!
به کدومش باید اطمینان کنم؟
باید هر دوتاش یک دما رو نشون بده ولی با توجه به این که سیستم مال ماقبل تاریخ هست:p و تا به حال تمیز هم نشده:wacko: دمای 72 درسته
حتما باید خمیر سیلیکون عوض بشه و فن ها هم تمیز بشه

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
رفیق باز کردن فن سی پی یو کار خاصی نداره،خودتون میتونید به راحتی انجام بدینش.جرآت کنید:happy:
برای یکسان نبودن دماها هم با برنامه های مختلفی که عرض کردم تست کنید،ببینید در اونها چه ارقامی نمایش داده میشن

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
جالب اینجاست که وقتی میرم بایوس چک می کنم 46 نشون میده. بلافاصله که از بایوس خارج میشم و ویندوز بالا میاد نرم افزار هم 46 رو نشون میده! یعنی این دو عدد وقتی برابر می شن که من حتما یه بار رفته باشم بایوس!
ته خنده ست! خودم هم مونده ام به خدا.
من فن رو تمیز کرده ام ولی خمیر رو عوض نکردم.
سیستمم خوبه، البته نسبت به زمانی که کار کرده که میشه حدود 8 سال! حتی یک بار هم تعمیر گاه ندیده. ازش راضی ام ولی خب دیگه جوابگوی نیازهای فعلی ام نیست.
فعلا باید با همین بسازم تا آخر سال:(

LastChance2

Registered User
لایک‌ها
4
:):):):):)

بالا