• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبرهای باشگاههای ایتالیا سری آ

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
196924hp2.jpg

هفته چهارم سری آ از فردا با دو دیدار آغاز خواهد شد اما در این هفته، همه نگاه ها را دیدار اودینزه- میلان در فریولی خواهد بود؛ دیداری که نتیجه آن می تواند سرنوشت سرمربی روسونری را تغییر دهد.
دیدارهای این هفته با دیدار پارما(13)- فیورنتینا(6) آغاز خواهد شد. مردان انیو تاردینی چندان خوش شانس نبودند و فصل را دو دیدار دشوار مقابل یوونتوس و ناپولی آغاز کردند. البته آنها در فاصله این دو دیدار کیه وو را از پیش رو برداشتند تا در میانه جدول جای بگیرند. در مقابل فیورنتینا فصل را بهتر آغاز کرد و با دو پیروزی در سه دیدار، فاصله چندانی با صدر جدول ندارد.

اما مهمترین دیدار فردا شب که ساعت 22:15 به وقت ایران برگزار می شود، دیدار یوونتوس (1) و کیه وو(14) خواهد بود. شاگردان کونته در 42 دیدار اخیرشان در سری آ شکست نخورده اند و همین روحیه شکست ناپذیری به آنها کمک کرد تا در استمفوردبریج، مقابل قهرمان فصل گذشته چمپیونزلیگ به تساوی برسند. یوونتوسی ها روز سه شنبه نیز یک دیدار دشوار مقابل فیورنتینا خواهند داشت و احتمالا کونته برای دیدار فردا شب مقابل کیه وو تیمش را با چند تغییر راهی میدان خواهد کرد.
سایر دیدارهای هفته یکشنبه برگزار می شود که مهمترین آن دیدار اودینزه(18) و میلان(11) خواهد بود. روسونری فصل را بسیار ضعیف آغاز کرد و در واقع این بدترین شروع آنها در سری آ در 82 سال اخیر بوده است. آنها همچنین در اولین دیدارشان در چمپیونزلیگ مقابل اندرلشت به تساوی بدون گل رسیدند تا شرایط برای آلگری دشوارتر شود. اگر میلان نتواند اودینزه را شکست دهد، بعید نیست تغییراتی در کادر هدایت این تیم به وجود بیاید. البته اودینزه هم فصل جدید را اصلا خوب آغاز نکرده و میلانی ها می توانند امیدوار به کسب امتیاز در خانه حریف باشند.
اینتر(5) هم هم زمان با این دیدار (16:30 به وقت ایران) میزبان سیه ناست(16). با توجه به جایگاه سیه نا در جدول رده بندی، بعید است شاگردان استراماچونی در این دیدار کار دشواری در پیش داشته باشند.
رم(7) هم بعد از شکست ناباورانه مقابل بولونیا، مقابل کالیاری (17) قرار خواهد گرفت. شاگردان زمن در حالی مقابل بولونیا شکست خوردند که 2-0 از حریف پیش بودند و اکنون برای سرو سامان دادن به وضعیت شان در جدول، به پیروزی در این دیدار نیاز دارند.
سمپدوریا(4)، ناپولی(2) و لاتزیو(3)، دیگر تیم های صدر جدول که در کنار یوونتوس قرار دارند، این هفته مقابل تورین(8)و، کاتانیا(10) و جنوا(12) قرار خواهند گرفت.
بولونیا(15)- پسکارا(20) و آتالانتا(9)- پالرمو(19) دیگر دیدارهای این هفته سری آ خواهد بود.
*اعداد داخل پرانتز جایگاه تیم های در جدول رده بندی است.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
امروز در سری آ چند نتیجه جالب توجه رقم خورد و شکست تیم های میلانی، شرایط را برای آلگری و استراماچونی دشوار کرد.

ناکامی در گلزنی، اسنایدر و کاسانو را این طور به واکنش واداشت.
مشاهده پیوست 210543
مشاهده پیوست 210544

وضعیت بد میلان در چهره آلگری و تاسوتی کاملا مشخص است
مشاهده پیوست 210545

ناپولی بعد از سه پیروزی پیاپی، در خانه کاتانیا به تساوی بدون گل رسید
مشاهده پیوست 210546

معلوم نیست سرمربی جوان اینتر به داور معترض است یا بازیکنان تیمش
مشاهده پیوست 210547

کوئینترو با این ضربه آزاد زیبا، گل تساوی تیمش را مقابل بولونیا به ثمر رساند
مشاهده پیوست 210548

سمپدوریا هم متوقف شد تا یوونتوسی ها نفس راحتی در صدر جدول بکشند. ماکسی لوپس هم مانند کاوانی، نتوانست در دیدار امروز گلزنی کند
مشاهده پیوست 210549

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

اتفاق جالبی افتاد همینک

روی یک ضربه کرنر کلوزه مهاجم لازیو با دست توپ رو از جلوی دیسانتیس گلر ناپولی وارد دروازه کرد.
داور گل رو پذیرفت !
ناپولی به شدت اعتراض کرد.
ولی داور قبول نمیکرد

در همین حین کلوزه ظاهرا به داور اعتراف کرد و داور گل رو مردود کرد.

بازی بسیار حساسیت داره به لحاظ جدول و احتمالا بسیار از کلوزه تقدیر خواهد شد.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
” رم شهری پر از آشوب و جنجال است ،‌در حالی که در تورین می‌توانید در صلح و آرامش زندگی کنید . ”

مشاهده پیوست 212856

میرکو ووچنیچ مهاجم مونته‌نگرویی تیم یوونتوس امروز در آستانه دیدار حساس تیمش مقابل آس‌رم مصاحبه ای را با اسکای اسپرت ترتیب داد

” ما به این بازی به مانند سایر بازی‌ها نگاه می‌کنیم ، چرا که یووه تیمی است که تنها به برد فکر می‌‌کند و تیم مقابل برایش تفاوتی ندارد . ”

تفاوت رم و تورین ؟

” رم شهری پر از آشوب و جنجال است ،‌در حالی که در تورین می‌توانید در صلح و آرامش زندگی کنید . ”

یووه ای‌ ها از زمن متنفر هستند ،اما تو از او خاطره خوبی داری ؟

” مطمئنا ، من با هدایت او ۱۹ گل در لیگ به ثمر رساندم ، او چیزهای زیادی به من یاد داد و از او تشکر می‌کنم . من اگر جای هواداران یووه بودم در استادیوم زدنیک را هو میکردم ، اما اکنون یک بازیکن هستم و به نشانه احترام با او دست می‌دهم چراکه به او بدهکار هستم ”

یووه – رم چه نتیجه ای در بر خواهد داشت ؟

” همیشه به پیروزی یووه امیدوارم ، چرا که اکنون سرباز این تیم هستم .”

پیرلو منتقدین بسیار زیادی در این فصل داشته است ؟

” به نظرم او عملکرد بسیار خوبی داشته است ، او تنها بازیکنی در فوتبال است که تنها دو و یا سه بازیکن را پیش روی خود می‌بیند که برای مهار او تلاش می‌کنند و از این نظر او یک قهرمان واقعی است . “

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
فرانچسکو توتی از تمام کسانی که جشن تولد 36 سالگی اش را به او تبریک گفته اند تشکر کرد. وی که 216 گلش در سری آ را به ثمر رسانده بود در مورد بازی شنبه با یووه گفت: "این دومین بازی مهم،بعد از دربی پایتخت است."

مشاهده پیوست 213169

کاپیتان به 36 سالگی پا گذاشت و موفق به زدن 216 گلش در سری آ شد که او را در کناراسطوره هایی مانند جوزپه مه آتزا و خوزه آلتافینی در جدول برترین گلزنان تاریخ سری آ قرار داده است.

وی در گفت و گو با کانال رم گفت : "از به ثمر رساندن این گل بسیار خوشحالم اما ترجیح می دادم 3 امتیاز را کسب می کردیم."

با رفتن دل پیرو به سیدنی توتی تنها پرچم دار باشگاه های ایتالیایی محسوب می شود:

"رو در شدن با یووه بدون الکس حس عجیبی برایم دارد،من دوست دارم مجداداً با او رو در رو بشوم ، ولی او رفته است. ما می توانیم همراه با هم از فوتبال خداحافظی کنیم" بدون هیچ شکی فوتبال ایتالیا برای دل پیرو دلتنگ خواهد شد، ولی نکته مهم اینجا است که من هنوز اینجا هستم!"

"البته رقابت با یووه وجود دارد که طبیعی است. از تمام اینها بگذریم، رقابت با یووه یک بازی عادی نیست و من آن را دومین بازی مهم فصل بعد از دربی دلا کاپیتاله میدانم. ما سعی می کنیم با خیالی آسوده و با نگرشی بزرگ با آنها روبه رو شویم."

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
میروسلاو کلوزه جهان فوتبال را با اذعان به اینکه توپ را در بازی لاتزیو مقابل ناپولی با دست وارد دروازه کرده است در شوک فرو برد. داور پس از اعتراف کلوزه تصمیم خود را تغییر داد و در پایان تیم او لاتزیو بازی را 3-0 باخت. اما این اولین بار که چنین اتفاقی در دنیای فوتبال می‌افتاد نبود .

مشاهده پیوست 213170

پائولو دی‌کانیو

دی‌کانیو عاشق تیم‌هایی بود که برای آنها بازی میکرد اما تنها هواداران تیمهای وست‌هام، سلتیک، شفیلد ونزدی و سوئیندون [تیمی که در حال حاضر مربی آنهاست] نیستند که او را دوست دارند بلکه اورتونی‌ها هم به او علاقه دارند. در سال 2001 زمانی که او برای چکس‌ها مقابل اورتون بازی می‌کرد، پل جرارد گلر اورتون مصدوم شد و بر روی زمین افتاد و توپ به دی‌کانیو رسید و او در شرایطی که می‌توانست دروازه خالی را باز کند، او توپ را به بیرون زد.

یان ورتونگن

تاتنهام با خرید جان ورتونگن از آژاکس غیر از یک جواهر در خط دفاعی یک جنتلمن واقعی را به تیم خود اضافه کرده است. زمانی که در سال 2006 آژاکس مقابل اس‌سی کامبور ( SC Cambuur ) بازی می‌کرد گلر تیم حریف وقتی یک بازیکن از آژاکس مصدوم شد توپ را به بیرون زد و بازیکنان آژاکس به جای پاسخ به حرکت جوانمردانه تیم حریف از فرصت به دست آمده استفاده کردند و گل زدند. پس از آن بود که ورتونگن از هم‌تیمی‌هایش خواست اجازه دهند تا تیم بازیکنان حریف توپ را بردارند و بیایند گل بزنند تا گل به ثمر رسیده بر روی حرکت ناجوانمردانه خنثی شود.

لسترسیتی

وقتی در جام اتحادیه سال 2007 لستر سیتی مقابل ناتینگهام فارست بازی می‌کرد در حالی که ناتینگهام 1-0 پیش بود، قلب کلیو کلارک دفاع چپ لستر سیتی از حرکت باز ایستاد و داور بازی را کنسل کرد. بازی یک هفته بعد از نو تکرار شد و بازیکنان لستر به تیم ناتینگهام اجازه دادند تا گلر این تیم پل اسمیت پا به توپ به آستانه دروازه لستر بیاید و توپ را به گل تبدیل کند و بازی با نتیجه 1-0، همانطور که نیمه‌کاره تمام شده بود دنبال شود. در پایان این دیدار لستر بود که توانست در ناتینگهام 3-2 پیروز این دیدار لقب بگیرد.

امین متوسل‌زاده

او کسی بود که نامش در سال 2010 بر روی زبان‌ها افتاد. او بازیکن تیم ایرانی مقاومت بود که نیاز مبرمی به پیروزی در بازی مقابل استیل آذین در دیدار 6 امتیازی تیم‌های انتهایی جدول لیگ‌برتر ایران داشت. در حالی که تیم او 2-1 عقب بود و در حالی که فرصت خوبی برای باز کردن دروازه تیم حریف با وجود گلر مصدوم این تیم داشت تصمیم گرفت توپ را به بیرون بزند. مقاومت به دلیل تفاضل گل در آن فصل سقوط کرد.

کاستین لازار

این بازیکن تیم راپید بخارست رومانی پس از اینکه داور یک پنالتی بر روی او در بازی مقابل تیم اتلول گالاتی در سال 2009 اعلام کرد به سمت داور رفت و برای او توضیح داد بازیکن تیم حریف توپ را صحیح از او گرفته است و خطایی رخ نداده است. داور از تصمیم خود پا پس کشید.

رابی فاولر

لیورپولی‌ها به او لقب خدا داده‌اند اما او همچنین سلطان زدن ضربات پنالتی هم بود. با این حال زمانی که در سال 1997 لیورپول به آرسنال سفر کرده بود تا بازی دوشنبه شب را انجام دهد داور بازی خطای دیوید سیمن را بر روی او اعلام کرد. او ملتمسانه به داور گفت که برخوردی وجود نداشت و پنالتی در میان نبود. اما داور نپذیرفت و خود او پشت ضربه پنالتی قرار گرفت و با ضربه‌ای ضعیف توپ را به سمت دروازه شلیک کرد که متاسفانه دیوید سیمن نتوانست توپ را به طور کامل مهار کند و جیسون مک‌آتیر در ادامه توپ را به گل تبدیل کرد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
نشریات ۲۰۱۲/۰۹/۳۰

gazsep30.jpg

گاتزتا دلو اسپورت

چهره زمن سرخ شد، عجب یووه ای!

بیانکونری معرکه، رم را با چهار گل له کردند

پس از نوزده دقیقه، ۰ – ۳

فرعون کوچک (الشعراوی) میلان را بیدار کرد، پارما دوباره میلان را خواباند

چهار گل الشعراوی در سه بازی هم کافی نیست

ده روسی: “نباید به فکر اسکودتو باشیم”

آلگری: “ما باید زودتر کار رو تموم می کردیم”

کاسانو – یویو: یک بازی تماشایی

ساسولو خودی نشان داد، بوژینوف گل زد و ورونا اوج گرفت

corsep30.jpg

کوریره دلو اسپورت

چه یووه خفنی!!!

زمن، ببند…

سه گل در هشت دقیقه، یه پیروزی فوق العاده برای بیانکونری

امروز ناپولی برای اینکه در صدر باقی بماند باید سمپ را شکست دهد

رم فاجعه بار دفاع کرد و نیاز به تغییر دارد

ماتزاری: “بریم پرواز کنیم”

فقط الشعراوی، میلان مقابل پارما نیز متوقف شد

اینتر مقابل مونتلای خطرناک

کالیاری به هوادارانش خوش آمد گفت

پالرمو سعی دارد به مسیر قبل بازگردد

tutsep30.jpg

توتواسپورت

یه درس حسابی برای زمن

پیرلو-ویدال-ماتری-جیووینکو: یووه، رم را تحقیر کرد

فقط نوزده دقیقه، ۰-۳ ، بیانکونری از پشت خنجر نمی زند

میلان فقط الشعراوی است

ونتورا: “بیانکی، برو و گل بزن”

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

مدتیه که میخوام این دو تا فایل رو اینجا اتچ کنم ولی متاسفانه مرتب فراموش میشد!

خب دو تا فایل پی دی اف هست که برنامه کامل بازیهای ایتالیاست.
یکیش لیگ (سری آ)
یکی دیگه هم جام حذفی (کوپا)

شاد باشید.

فایل های ضمیمه

• italia 2012-13.pdf
    536.9 KB · نمایش ها: 12
  • cup 2012 13.pdf
    330.4 KB · نمایش ها: 16

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
دو باشگاه ایتالیایی اینتر میلان و یوونتوس در تلاشند تا نانی، بال کناری منچستر یونایتد را در ژانویه به خدمت بگیرند.

مشاهده پیوست 214645

به گزارش Sunday Mirror، بازیکن پرتغالی منچستر یونایتد اخیرا دردسرهایی را برای این باشگاه انگلیسی به وجود آورده، به طوری که الکس فرگوسن سرمربی اسکاتلندی منچستر یونایتد از دست او به سطوح آمده است. او در جریان تمرین شنبه، با دیوید پتروچی بازیکن رزروهای یونایتد جرو بحث کرد که در آخر، این جرو بحث به درگیری بین دو بازیکن و کوبیدن مشت از طرف نانی به صورت این بازیکن ایتالیایی انجامید.

با حواشی به وجود آمده برای نانی، به نظر می‌رسد که درهای خروجی به روی او باز شده است و در این بین باشگاه یوونتوس که تابستان هم به دنبال این بازیکن بود، دوباره دست به کار شده و حتی یک پیشنهاد 15 میلیون یورویی هم به سران اولدترافورد ارائه کرده است.

از سوی دیگر سایت پرتغالی A Bola طی گزارشی اعلام کرده که باشگاه اینتر میلان هم برای به خدمت گرفتن این بازیکن ملی پوش حاضر است شماره 10 خود، وسلی اشنایدر را به منچستر یونایتد بدهد.

نانی در سال 2007 به اولدترافورد آمد و طی 200 بازی، 38 گل برای شیاطین سرخ به ثمر رسانده است.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 215110

بنابر گزارش روزنامه كوريره​دلواسپورت تحركات انجام شده در باشگاه​های رم و ميلان حاكی از تغييرات در اين باشگاه​های مطرح ايتاليايي است.

مطابق گزارشات رسيده، احتمالا كلوديو فنوچی مدير اجرايي رم با ترك باشگاه پايتخت​نشين ايتاليا جايگزين آدريانو گاليانی نايب​رييس باشگاه ميلان خواهد شد. در هرحال گاليانی بايد منتظر رخدادن اين اتفاق باشد.

فنوچی فقط در صورتی رم را ترك نخواهد كرد كه به مرد اول رم تبديل شود جايي كه آينده مدير باشگاه، فرانكو بالدينی و مدير ورزشي باشگاه، والتر ساباتينی در هاله​ای از ابهام قرار دارد.

بالدينی به تازگی برای حضور در تاتنهام با مسئولان اين تيم انگليسي در ارتباط بوده است.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 215315

گاتزتادلو اسپورت

یووه، بد نبود

تساوی با شاختار، اما ترسیده بودند، این گروه پیچیده می شود

آنها عقب افتادند، اما با گل عالی بونوچی برگشتند ولی نزدیک بود ببازند

بیانکونری تا به حال اینقدر گرفتار نشده بود

کراس بار در دقیقه 93 از اکراینی ها

کنته: بررسی محرومیت به جمعه افتاد

میلان، دام روسیه

آلگری در برابر اسپالتی

بازی برابر زنیت: تقابل بزرگ بواتنگ و هالک

درخواست تجدید نظر برای هواداران روسونری: "آنها به دربی می آیند"

چلسی: دانمارکی ها توسط گلهای ماتا، لوئیز، و رامیرز تحقیر شدند

سانچز-فابرگاس: خط حمله بارسا، پویول مصدوم شد

یونایتد: باخت 1-0 را به برد 2-1 تبدیل کردند با ون پرسی، سلاح کشنده

آزمون مورینیو، "آژاکس"

اینتر جوان شده: کوتینیو+لیوایا

39 سال بین آنها، زانتی در خانه می ماند

کیه وو به کورینی

لوپز-کالیاری، بله

و استروپا متهم شد

مشاهده پیوست 215316

کوریره دلوسپورت

یووه، یک امتیاز طلایی

لیگ قهرمانان اروپا، خطر در خانه، بونوچی بازی را 1-1 می کند

چلسی بله: با مهارت و مبارز

شما به حضور بیشتر در اروپا نیاز دارید

بایرن ضعیف

اوضاع بارسا در لیسبون خوب بود، اما پویول مصدوم شد

رمی ها با زمن هستند

برلوسکونی: "گالیانی خواهد ماند"

و برای گواردیولا در ژانویه تصمیم می گیریم

امروز زنیت و بعد دربی: میلان برای این فصل تلاش می کند و پرزیدنت مدیر عامل خود را تایید کرد

ناپولی دوباره به وارگاس نگاه می کند

اینتر فقط به دربی فکر می کند، بازیکنان بزرگ در خانه می مانند

کالیاری به لوپز و پولگا

مشاهده پیوست 215317

توتواسپورت

بونوچی مچکریم

یک گل خوب از یک مدافع برای یووه خسته، آنها در جدول سوم هستند

شاختار نزدیک به پیروزی بود

کنته: جمعه محرومیتش کاهش میابد توسط TNAS

فرعون-میلان در برابر اسپالتی

بازی حیاتی در برابر زنیت ساعت 18:00 CET

الان اتوئو سپس اوگبونا

روس های آنژی در حال بررسی گراناتا

راز استراما اینتر دمدمی مزاج (آفتاب پرست) است

برگشت رم به زمن و بالدینی

اینجا بوسه (لب گرفتن) صلح بالوتلی و فیکو را داریم

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب امشب شب خوبی بوده برای ایتالیا سه تیم از چهار نمایندمون پیروز شدند و در این میان فقط ناپولی با شکست سنگین 3-0 مغلوب PSV Eindhoven شده توی بقیه بازی ها اودینزه 3-2 در ورزشگاه لیورپول , لیورپول رو شکست داده رو شکست داده اینتر 3-1 FK Neftchi را در خانه شان شکست داده و لاتزیو هم 1-0 در ایتالیا از صد NK Maribor گذشته :happy:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
نشریات ایتالیا ۴ اکتبر ۲۰۱۲
پایگاه هواداران یوونتوس

گاتزتا دلوسپورت
gazoct4.jpeg

فراعنه!

میلان دوباره بیدار شد با واکنش‌های آبیاتی و شاهکارهای الشعراوی

پنجمین گل در ۱۰ روز برای روسونری، او با این گل سند پیروزی میلان را امضا کرد با نتیجه ۳-۲

قهرمان شماره یک میلان: “دست من از شوت های هالک هنوز درد می کند”

سرانجام بالوتلی، مانچینی را نجات داد

چهار ایتالیایی امشب به میدان می‌روند، اما واقعا باید به آنها امید داشته باشیم؟

استراما و تغییر دوباره در اینتر

ناپولی با ذخیره‌های خود به میدان می‌رود، لاتزیو بدون لدسما و کلوزه بازی می‌کند

اودینزه، دی ناتاله را در مقابل لیورپول بازی می‌دهد

قرارداد‌های مشکوک: بازرسان در دفتر ناپولی

دادستان‌ها به دنبال قراردادهای لاوتزی، داتولو و چاوز

کوریره دلوسپورت
coroct4.jpeg

یک میلان متفاوت!

لیگ قهرمانان، یک پیروزی خارق‌العاده در روسیه، الان نوبت دربی است

زنیت اسپالتی با گل به خودی در دقایق آخر مغلوب شد

الشعراوی و آبیاتی معرکه هستند

آلگری:”برای یکشنبه آماده ایم”

بالوتلی سیتی را نجات داد. پی‌ اس‌ جی‌ باخت، رئال خوب بود

یوونتوس شهری می شود، با سرمایه گذاری ۴۱ میلیونی در ورزشگاه، کمپ، هتل، خانه و سینما

بحران در رم؛ جزئیات عصبانیت بالدینی

بازیکنان نمی‌دانند پیراهن چه باشگاهی را به تن دارند

لیگ اروپا: ایتالیا در پی‌ اعاده حیصیت

لاتزیو در استادیوم المپیک در انتظار ماربور

بازگشت دی ناتاله در مقابل لیورپول

اینتر به میلیتو و کاسانو استراحت داد

اعتماد ماتزاری: “این ناپولی واقعی‌ است”

بازرسان کمیته اقتصادی در دفاتر باشگاه‌های آتزوری اما همه چیز عادی می‌‌باشد

توتو اسپورت
tutoct4.jpeg

آنیلی:”هواداران، آنها نمی‌‌توانم درک کنم”

رییس باشگاه در پاسخ به نارضایتی طرفداران:”من بسیاری از دلایل را خواندم … قیمت؟ در اولویت بعدی است”

خداحافظی به وینوو، منطقه‌ای برای یونتوس متولد می‌شود

بازرسان اقتصادی در باشگاه ناپولی، چه غوغایست

FIGC همچنان فعال

مسابقه مهم در آیندهوون

بازی‌ در اروپا، اما اینتر به دربی فکر می‌کند

همچنین ادینزه – لیورپول و لاتزیو – ماربور

آلگری، میلان مغرور و با افتخار

بالوتلی ناجی، ایبرا عصبانی‌

تورینو آماده برای ایجاد مشکل در راه بریگی

پلبیشیتو: اوگبونا را نمی‌‌فروشم

منبع

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 216472

خوزه مورینیو سرمربی سابق اینتر میلان خاطره ای را از زمان حضورش در نیمکت اینتر و صحبت هایش با ماریو بالوتلی تعریف می کند.

مورینیو در مصابحه با CNN در این باره می گوید: " ماریو سرگرمی خوبی بود. می توانم از دوران حضور دو ساله ام در اینتر همراه با ماریو یک کتاب ۲۰۰ صفحه ای بنویسم. اما ژانر کتاب درام نخواهد بود، بلکه کمدی است.

به یاد دارم که با روبین قازان بازی داشتیم. در قازان من هیچ مهاجم تخصصی در اختیار نداشتم. نه میلیتو، نه اتوو. همه شان مصدوم بودند. واقعا به دردسر افتاده بودم و ماریو تنها گزینه من بود. دقیقه ۴۲ یا ۴۳ ماریو یک کارت زرد گرفت. بنابرین زمانی که بین دو نیمه به رختکن رفتیم می توانم بگویم از ۱۵ دقیقه آن، ۱۴ دقیقه را با ماریو صحبت کردم.
به او گفتم ماریو نمی توانم تو را با بازیکن دیگری عوض کنم. ماریو هیچ گزینه تعویضی ندارم. ماریو هیچ مهاجمی روی نیمکت نیست. هیچکس را نزن. فقط با توپ بازی کن. ماریو هیچ واکنشی نشان نده. اگر کسی قصد داشت تو را عصبانی کند، واکنشی نشان نده. ماریو اگر داور اشتباه کرد هیچ واکنشی نشان نده. ماریو خواهش می کنم. می دانید نتیجه چه شد؟ او در دومین دقیقه از نیمه دوم اخراج شد!"

پ.ن : خندیدم :lol::lol:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 217485

آلگری برخلاف فصل پیش که علاقه بسیاری به استفاده از نمایش 2-1-3-4 داشت، اما به دلیل حضور بازیکنانی مانند ال‌شراووی، بویان، و امانوئلسون تمایل دارد تا چیدمات تیم خود را تغییر دهد

میلان و اینتر در چهارچوب هفته هفتم سری‌آ 13-2012 حساس‌ترین داربی ایتالیا را برگزار خواهند کرد. گاتزتا دلو اسپورت ترکیب احتمالی دو تیم را با توجه به آخرین تغییرات به وجود آمده پیش‌بینی کرده است.
به گزارش گل به نقل از میلانیستا، میلان در این دیدار از نمایش مدرن 1-3-2-4 استفاده خواهد کرد، و به نظر می‌رسد آلگری برخلاف فصل پیش که علاقه بسیاری به استفاده از نمایش 2-1-3-4 داشت، اما به دلیل حضور بازیکنانی مانند ال‌شراووی، بویان، و امانوئلسون تمایل دارد تا نمایش تیم خود را به سبک جدید تغییر دهد.
گاتزتا گزارش می‌دهد که دی‌شیلیو، مدافع 19 ساله میلان، که پیش از این دچار مصدومیت جزئی شده بود برای این دیدار آماده است و جای آباته را در ترکیب خواهد گرفت. دیگر تغییر میلان نسبت به دیدار قبلی این تیم مقابل زنیت، حضور نوچرینو در ترکیب اصلی می‌باشد، بدین ترتیب به احتمال فراوان بواتنگ از روی نیمکت دیدار را دنبال خواهد کرد.

میلان (1-3-2-4): کریستین آبیاتی؛ متیا دی‌شیلیو، کریستین زاپاتا، دانیه‎له بونه‌را، لوکا آنتونینی؛ نایجل دی‌یانگ، ریکاردو مونولیوو؛ آنتونیو نوچرینو، اوربی امانوئلسون، استفان ال‌شراووی؛ جامپائولو پاتزینی

اینتر (2-5-3): سمیر هندانوویج؛ آندره‌آ رانوکیا، والتر ساموئل، خوان خسوس؛ خاویر زانتی، فردی گوارین، والتر گارگانو، استبان کامبیاسو، یوتو ناگاتومو؛ آنتونیو کاسانو، دیه‌گو میلیتو

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
کیه‌وو 2 – سمپدوریا 1

گل‌ها: ترائو (45) و دی‌میکله (88) برای کیه‌وو، مارسکا (61) برای سمپدوریا

جنوا 1 – پالرمو 1

گل‌ها: بوریلو (52) برای جنوا، جورجی (14) برای پالرمو

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
نشریات ایتالیا 8 اکتبر 2012

timthumb.php

gazoct8.jpeg

لاگاتزتادلوسپورت
دهمین پیروزی ساموئل
بازیکن آرژانتینی که در ۱۰ بازی دربی در سری آ حضور داشته و تمام آنها را پیروز شده
نراتزوری با ۱ بازیکن کمتر در یک نیمه
موراتی:”استراما شبیه مورینیو است”
آلگری:”حوادث سرنوشت ساز بود، داور بدشانس بود…”
ناپولی: همسیک و پاندف به رویای خود ادامه می دهند
آبی پوشان جلو می افتند، پینزی بازی را به تساوی می کشد اما، بازیکن مقدونیه ای کار را برای اودینزه تمام می کند (۱-۲)
یوونتوس: پیرلو و مارکیسیو، صدر نشینی به ارزش مروارید
پیروزی ۲-۱ در سیه نا (چه کسی گل هم می زند)، این بیانکونری متوقف نمی شود
یک دوبل دو تیمه برای اسکودتو
هرنانز-کلوزه: چه لاتزیویی
زمن بدون بازیکنان بزرگ برنده می شود
مسی-رونالدو: هر کدام دو گل
بارسا با ۸ امتیاز اختلاف با رئال در صدر باقی می ماند

coroct8.jpeg

کوریره دلوسپورت
یووه-ناپولی: شانه به شانه
دو تیم با پیروزی در صدر
آنها هنوز هم با ۴ امتیاز اختلاف جلوتر از بقیه هستند
بازی بزرگ در تورین قهرمان را شاید مشخص کند
یوونتوس در سیه نا با گل مارکیسیو پیروز شد و در پایان کوزمی به کیلینی حمله کرد:”او باید در اواخر نیمه اول اخراج میشد”
آبی پوشان بربر اودینزه: همسیک و پاندف با گل های تموم کننده
دوئل خوبی است اما، اینتر و لاتزیو هم هستند
دربی به سود اینتر، میلان خشمگین شد
ساموئل یک گل سریع زد، ناگاتومو اوایل نیمه دوم اخراج شد اما روسونری باز هم نتوانست به بازی برگردد
آلگری از داور ناراحت است:”او تحت تاثیر بازی قرار گرفت”
لاتزیو پرواز کرد، رو دوباره شروع کرد، کالیاری ‘بنگ’
کاندروا و گیلا به تیم ملی بازگشتند
مسی، رونالدو و ایبرا: همه مساوی کردند

tutoct.jpeg

توتواسپورت
فریاد مارکیسیو
او گل پیروزی بخش را برابر سیه نا به ثمر رساند
یوونتوس هنوز هم قویترین است
ناپولی مبارز، اودینزه را شکست داد: چه بازی ای
اینتر استرا، آلگری اوه نه…
تورینو هیچوقت مانند گذشته نشد
دروسی و جنجال رم
اوسوالدو ژانویه می رود؟
رونالدو و مسی: الکلاسیکو مساوی شد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 219547

آنتونیو مانیانلی، رئیس پلیس شهر رم، اعلام کرد برنامه هایی در حال تهیه است تا از شرط بندی روی نتایج دیدارهای فوتبال در ایتالیا جلوگیری شود.

در چند سال اخیر رسوایی های زیادی در رابطه با شرط بندی در فوتبال ایتالیا به وجود آمده و چهره های معروفی مانند آنتونیو کونته و استفانو مائوری به اتهام تبانی با جریمه و محرومیت روبرو شدند.

اما مانیانی اعلام کرد به عنوان بخشی از تحقیقات در رابطه با رسوایی اسکومس پولی، برنامه هایی برای مبارزه با تکرار چنین اتفاقاتی در فوتبال ایتالیا در دست تهیه است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تا زمانی که معلوم نشود از هر تیم چه کسانی روی بازی شرط بسته اند، هیچ شرط بندی ای روی بازی ها انجام نخواهد شد.

این روزها مردم روی هر چیزی شرط می بندند؛ حتی روی اینکه کدام تیم اول توپ را به بیرون می زند؛ یا اولین کرنر را چه بازیکنی می دهد یا روی اولین ضربه سر.

این اتفاقات روی نتیجه نهایی تاثیری ندارد اما موقعیتی برای جابجا شدن پول های هنگفت فراهم می کند."

آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس، به اتهام نقش داشتن در رسوایی اسکومس پولی برای 10 ماه از همراهی تیمش محروم شد اما به تازگی محرومیت او به 6 ماه کاهش پیدا کرد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

بایرن مونیخ بدنبال بواتنگ

طبق اعلام سایت فوتبال ایتالیا،باشگاه بایرن مونیخ آلمان در روزهای آینده پیشنهاد خود را برای جذب بواتنگ،مهاجم غنایی میلان ارائه خواهد داد.
بر همین اساس گمانه زنی ها پیرامون پیشنهاد ۲۳ میلیون یورویی تیم آلمانی اغاز شده است و طی هفته آینده به صورت رسمی به باشگاه میلان ارائه خواهد شد. ضمن اینکه باشگاه منچستربونایتد هم خوهان به خدمت گرفتن وی در ماه ژانویه است.و این در حالی است که بواتنگ تا تابستان سال ۲۰۱۴ با میلان قرارداد دارد. طی هفته آینده با ارائه پیشنهاد باشگاه آلمانی موضع این بازیکن و باشگاه میلان مشخص خواهد شد.

____________________________________________________________________________________________________________

مدافع آرسنال در رادار تیم های میلانی:

به گزارش سایت فورزا ایتالیا ،سانیا مدافع فرانسوی تیم آرسنال که تا سال ۲۰۱۴ با توپچی ها قرارداد دارد به نظر میرسد تمایلی برای ماندن در این تیم ندارد و خواهان جدایی است.
این مدافع ۲۹ ساله درخواست تمدید قرارداد خود از سوی باشگاه را رد کرده و در صحبت هایی از روند حرکت تیم در بازار نقل و انتقالات نیز گلایه کرده بود.از همین رو تیم های میلانی برای جذب این مدافع ناراضی دست به کار شده اند. باکاری سانیا که تا کنون۲۸ بار پیراهن تیم ملی فرانسه را بر تن کرده است، رقابت های یورو را به علت مصدومیت از دست داد.

بالا