• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبر : افتتاح سیستم تبلیغاتی ایران ادزینگ

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
سلام،قالبت رو دیدم زیباست ولی خیلی چشم رو نمیزنه؟ من یاد سایت ایرانسل افتادم !
سلام داداش .
اره شبیه :D
والله من الان حمام بودم چشمم میشوزه فردا نتیجه رو اعلام میکنم :D
در حال یه خورده این رنگ به همچین کارایی میاد . نمیاد ؟
گذشته از قالب چرا به کلیک هایه وی*پی*ان پول نمیدی؟ خیلی ها دارن از وی*پی*ان استفاده میکنند.
یه ریسکه !
حدوداً کمتر از 5% از کاربرا *** دارند . ( خودم یه جامعه اماری گرفتم از یه سایت )
و علناً همه دارند از ایپی ایرانی استفاده میکنند .
حالا شما میای میری یه برنامه تغییر ایپی پیدا میکنی و با 20 تا ایپی وارد سایت میشی . کلیک میکنی و در طی یک ماه میشه 30 تومن !
به نظر شما این یه ظلم اشکار به تبلیغ کننده نیست ؟ اون هم در وضعی که همون کاربر ایرانیش هم نمیخره !!! ؟
( البته اینجا شما رو مثال زدم ، و فقط یه مثال بودش . یه وقت ناراحت نشید . ;) )
این اسکریپ کار کی هست چقدر پات در امده واسه فروش هم هست
سلام
کار خودمه ، چون برنامه نویسش خودم بودم جز خرجهای جانبی هیچی .
فعلاً هم قصد فروشش رو ندارم . اما بعد از تابستون شاید نظرم عوض شد !

راستی دوستان ابزار وب مستر ها هم در حال اماده شدن هست و طی صحبتهایی که با همکار عزیزم ( masood_m ) انجام شد اون رو روی یه سایت جدید قرار میدیم و البته کاربران IranAdsing.com بدون هیچ گونه ثبت نامی و با همون یوزر IranAdsing.Com میتونن وارد سایت(ابزار وب مسترها ) بشن !!!!
اینم چند تایی که امده شده :
  • پیج رنک گوگل
  • وضیعت یاهو
  • دانلود کننده فیلمهای YourTube
  • وضعیت آب و هوا ( این یکی از تخصصی ترین ها هست و امکاناتش رو که حتی سازمان هواشناسی کشور هم نمیده : دمای شهر بر حسب فارنهایت و سیلسوس . میزان وزش باد و سرعت اون . فشار بر حسب جیوه . رطوبت هوا و ... !!!! )
  • فرم تماس با ما
  • دیکشنری انلاین
  • سخن روز
  • و ....

و تا هفته اینده به IranAdsing.om افزوده میشه :
  • تبلیغات مرتبط بدون هیچ کاری !!!
  • سیستم ضد تقلب برا وب سایتهایی که از پرده سیاه استفاده میکنند !!!

ضمناً یاز هم میگم هر کس در ماه اول اگهی بده 5% تخفیف بهش میدیم .

ممنون میشم نظرات ، انتقادات و پیشنهاداتتون رو به سمع ما برسونید .

با درود و احترام

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام داداش .
اره شبیه :D
والله من الان حمام بودم چشمم میشوزه فردا نتیجه رو اعلام میکنم :D
در حال یه خورده این رنگ به همچین کارایی میاد . نمیاد ؟

یه ریسکه !
حدوداً کمتر از 5% از کاربرا *** دارند . ( خودم یه جامعه اماری گرفتم از یه سایت )
و علناً همه دارند از ایپی ایرانی استفاده میکنند .
حالا شما میای میری یه برنامه تغییر ایپی پیدا میکنی و با 20 تا ایپی وارد سایت میشی . کلیک میکنی و در طی یک ماه میشه 30 تومن !
به نظر شما این یه ظلم اشکار به تبلیغ کننده نیست ؟ اون هم در وضعی که همون کاربر ایرانیش هم نمیخره !!! ؟
( البته اینجا شما رو مثال زدم ، و فقط یه مثال بودش . یه وقت ناراحت نشید . ;) )
ممنون،ولی در آینده امیدوارم این مشکله وی *پی*ان رو یه راه حل اساسی براش پیدا کنید !

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
سلام
مشکلی نداره ...
کدوم قسمت میخوای عضو شی و مشکل چیه ؟

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
سلام

همون طور که در پستهای قبل عرض کردم امکانات جدید سایت هم راه اندازی شد :

• جلوگیری از اجرای کد صفحاتی موسوم به " پرده سیاه"
  • امکان نمایش تبلیغ مطابق با درخواست کاربر بدون هیچ گونه عمل خاصی

مورد اول که همه میدونید چیه ...
مورد دوم هم که من میتونم با قاطعیت عرض کنم که اولین سیستم تبلیغاتی هستیم که این امکان رو فراهم میکنیم ...
در این سیستم "تبلیغ کننده" پس از ساخت اگهی یک سری کلمه کلیدی برای اون مشخص میکنه .
سپس کاربر "نمایش دهنده"وارد پنل خود میشه و چیزی شبیه به این میبینه :
keyword.jpg

اگر گزینه " به طور خودکار در صفحات من جستجو کن " رو انتخاب کنه :

سیستم به طور خودکار به دنبال متاتگ Keyword در اون صفحه میگرده . پس از جداسازی و ... اگه واژه ای از اون وازه ها در اون کلمات کلیدی که "نمایش دهنده" وارد کرده بود تبلیغ رو نشون میده و در غیر این صورت تبلیغی نمایش داده نخواهد شد .

اگر گزینه " با استفاده از کلمات کلیدی وارد شده " رو انتخاب کنه :

در صورتی که در Text box کلمه کلیدی وارد کنه دیگه سیستم توی متاتگ Keyword نمیگیرده ... و به طور خودکار هر گونه واژه ای از کلمات کلیدی وارد شده رو پیدا کرد رو نشون میده ...
اگر در Text Box کلمه کلیدی وارد نکرد ، و یا کلمه All را وارد کرد سیستم مجاز هست هرگونه تبلیغی رو نشون بده .

ویژگی های این سیستم :

کلیک هدفمند :

کاربر وقتی وارد یه سایت اشپزی میشه به طبع دنبال چیزای اشپزی هست و نه مثلاً اموزش پیانو .
برای همین اگر کلیکی بشه احتمال خرید اون به دفعات بیشتر از روشهای معمولیه . و به طبع "تبلیغ کننده" گان هم دارند پولشون رو صرف کلیکهای واقعی تر میکنند .

کلیک خور بیشتر :

اگر شما در همون مثال بالا ، وقتی یک اگهی کتاب اشپزی ببینید تا یه تبلیغ نامرتبط به احتمال زیاد میل و رغبتتون دو چندان هست که اون رو ببینید . پس کلیک خورهای سیستم بیشتر و در نتیجه در امدها بیشتر میشه ...

این سیستم کلیکی به جهت ارایه بهترین ها راه اندازی شده . خوشحال میشویم تمامی انتقادات ، پیشنهادات خودتون رو برای رسیدن به این مهم به ما ارایه بدید .

با تشکر و احترام

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
با سلام و درود .

سیستم تبلیغاتی ایران ادزینگ برای افزایش رفاه کاربران اقدام به ایجاد سیستم رتبه سنج السکا و گوگل کرد .

هر چند ما واقعاً مشکل داشتیم تا از سرویس السکا استفاده کنیم و برای هر تراکنش ازمون 3 تومن میگیره و ... اما خوب وقتی ما میخوایم بهترین کیفیت رو بدیم این چیزی نیست ... ;)

امکانات :
  • امکان مشاهده رنک گوگل
  • امکان مشاهده رنک( محبوبیت ) السکا در یک ماه اخیر
  • امکان مشاهده رنک (محبوبیت ) السکا در سه ماه اخیر
  • امکان مشاهده تغییرات رنک ( محبوبیت ) السکا نسبت به سه ماه گذشته

کاربران نمایش دهنده گرامی میتوانند با ورود به سایت و مراجعه به قسمت حساب کاربری و رفتن بر روی TextBox سایت خود امار را مشاهده نمایند .

ranking.jpg

امید است کاربران گرامی ما را در جهت بهبود کیفیت سیستم یاری نمایند .

پ.ن:منتظر خبر های سوپرایز کننده ما باشید ! :D

با احترام

Last edited:

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
با سلام
به جهت افزایش رضایت کاربران گرامی ، نرخ پرداخته از 20 هزار تومان به 10 هزار تومان کاهش یافت .
ضمناً مشکل FF نیز برطرف شد .
ضمناً از این پس به جهت افزایش بهره وری تبلیغات ، و مقرون به صرفه کردن تبلیغات برای آگهی دهندگان عزیز ، محدودیتی در ثبت سایتها انجام شد که فعلاً سایتهای دارای پیج رنک گوگل 0 به بالا و الکسای 4 ملیون به پایین قابل ثبت میباشند .

همچنین تیم مدیریتی به جهت بالاتر بردن رضایت کاربران به زودی اقدام به راه اندازی سرویس قیمت خودکار میکند به این ترتیب که سایتهایی که دارای بازدید ، رنکینگ و الکسای و کیفیت بالاتری هستند به نسبت بلاگها و سایتهایی که دارای کیفیت پایین تری هستند ، مبلغ بیشتری دریافت میکنند !
به زبان ساده ، اگر سایت شما دارای پیج رنک 1 و الکسای 1 ملیون و بازدید 10 هزار باشه ، به نسبت سایتی که دارای ارای پیج رنک 1 و الکسای 5 ملیون و بازدید 2 هزار باشه پول بیشتری میگیره !
مثلاً شما 10 تومن میگیرید اون سایت برا هر کلیک 5 تومن !
البته ممکنه اگه سایتتون خیلی خفن باشه ! مبلغی بیش از تعرفه کسب کنید !

نظر شما چیه ؟

با تشکر

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
عاليه آقا ميلاد . :دي
مرسی :D

اوه !
راستی !
برخی از دوستان پیام داده بودند که چرا وقتی سایت نیمه هست راه انداختید ؟! اخه این لینک درخواست واریز غیر فعاله !

من همین جا در جواب و اینکه ابهامات بر طرف یشه عرض میکنم که سیستم 100% کامل هستش و سیستم طوری طراحی شده که وقتی موجودی به حدالحساب برسه لینک به طور خودکار فعال میشه .
ضمناً توی اپدیت بعدی طوری طراحی میکنیم که اگه موجودی شما دو برابر حدالحساب بشه ، سیستم به طور خودکار درخواست واریز صادر کنه !!!

آقایون و خانومها ! ، دیگه چی سیستم کم داره ؟ خوشحال میشیم عیوب و امکانات سیستم رو برطرف و اضافه کنیم !

با تشکر از شما

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
تبلیغان به صورت نمایشی ندارید؟
زده 0 تا
:(
من به همین عنوان ثبت نام کردم;)

فایل های ضمیمه

• ads.JPG
    ads.JPG
    11.8 KB · نمایش ها: 8

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
سلام
عزیزم نمایشی میخوای چیکار ؟
0 های دونه درشت رو حال کن ! :D

شوخی کردم عزیز .
تا بعد از ظهر امروز ادد میکنیم ;)
از اینکه ما رو مفتخر کردی و در سیستم ثبت نام کردی متشکریم ! :)
پیشنهادهای شما رو به نحو خفن پذیرا هستیم :p

شاد باشی

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
سلام مهیار ممنون از ثبت نام بله نمایشی الان صفر هست ولی تا عصر همون جور که میلاد گفت 100% اضافه می کنم
داریم روی اپدیت و خدمات جدید سیستم کار می کنیم + سیستم تبلیغات متنی به صورت کامل و مرتبط با کیورد های سایت شما
هر گونه پیشنهادی رو برای سایت پذیرا هستیم با تشکر

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
70 بنر نمایشی و 20 تبلیغات متنی نمایشی و کلیکی اضافه شد
مشکل جعبه رنگ در پنل نمایشدهندگان موقعه انتخاب تبلیغات متنی بر طرف شد
بزودی تبلیغاتی مشابه گوگل!!!!!
ممنون از دوستانی که مارو تا اینجا مراهی کردن و از دیگر وبمستر ها و کاربران پی دتی دعوت می کنیم تا افتخار میزبانی انها رو داشته باشیم

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
با وجود این که تاپیک قدیمی شده اما باید بگم:

فعلا به علت x این پست ویرایش می شود ؟!

Last edited:

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سایتت که الان بالا نمیاد کلاااا

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
چون بالا نم یاد اینجا پست می زنم

می تونید به سیستم ما بییایید

و در اونجا تبلیغ بدید یا کسب در آمد کنید

farsiads.ir

منتظریم

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
چند وقتی بود که بنا بر 1 سری مسائل مجهول الحال با این سایت مشکلی پیدا کرده بودم
اما امروز سو تفاهم من با این سایت و جناب اقای میلاد ابراهمی پور با یوزر milade در همین سایت بر طرف شد
و بنده از بابت قضاوتی که در مورد ایشون کرده بودم از ایشون تو همین تاپیک عذر میخوام

با تشکر از دوستان
از اقای ابراهیمی هم بابت سو تفاهمی که ایجاد شده بود عذر میخوام
تمامی دوستان بدونند که نه این یوزر نه ایشون و نه سایتشون مشکلی نداشت و تنها بنده بودم که زود قضاوت کرده بودم
همگی شاد و سلامت باشید

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
با سلام .
سیستم نو بنیان و تازه تاسیس IranAdsing با چند ماه فعالیت ، به فعالیت خود خاتمه داد .

من چند ماه بود بنا به دلایلی نمیتونستم وارد نت بشم .
با امید اینکه دوستانم که به تمامی قسمتهای سایت دسترسی داشتند ، سایت رو کنترل میکنند اقدام به بستن این سایت نکردم ....

که در تاریخ 10/88 این سایت به دلیل بازدید بیش از حد از سرویس دهی خارج شد ( متاسفانه باز هم تیم مدیریت به من هیچ خبری ندادند ! ) .

و تا چند روز پیش که باز هم هاستینگ به دلیل عدم شارژ اکانت سایت رو تعطیل کرد ....

و این چنین شد که وب سایت نو بنیان "ایران ادزینگ" علی رقم داشتن اسکریپت قوی و خصوصی ( که به جرئت میتونم بگم توی ایران تک بود ) و داشتن بیش از 500 کاربر ، به کار خودش پایان داد .

این سایت در حال حاظر هیچ گونه بدهی به شخصی ندارد .

( البته منتظر یه خبر سوپرایز کننده باشید )

با احترام ، ابراهیمی پور

بالا