moryabdi
Registered User
- نوشتهها
- 301
- لایکها
- 4

خیلی وقته که زمان خداحافظی با کانتر فرا رسیده...

راستش من از 9 ماه پیش این گیم رو آنلاین بازی می کردم...
باورتون میشه اون اوایل که لیتنسی adsl من پایین 400 بود توی سرور های امریکا و اروپا راحت بازی میکردم...
متاسفانه بعد از به گند کشیده شدن لیتنسی آسیا تک دیگه نتونستم مثل قبل توی سرور هاش برم...

خودتون اسکرین شات ها رو ببنید میفهمید که کانتر جلوی این بازی سوسکه

متاسفانه توی ایران این بازی ناشناخته هست و همه فقط بلدن برن کانتر بازی کنن...
انجاین اصلی بازی یکی از زیبا ترین بازی ها یعنی ولف اشتاین هست

در واقع این بازی یک مود کامل از بازی ولف اشتاین enemy territory هست

خوبی این بازی اینه که اولا رایگان هست و تمام سرور های اون هم آزاد و مجانی هست
و دوم اینکه با یه اینترنت 128 کیلو با لیتنسی نهایت 400 میتونید بازی رو کامل انجام بدید...
البته تا 16 player میتونید از سرعت 128 استفاده کنید ولی برای 24 تا 32 بازیکن سرعت های بالاتر مثل 256 تا 512 حتما باید باشه...

گیم پلی بازی که حرف نداره قضیه مثل کانتر هست همون جور گروهی هست یک گروه تروریست و گروه دیگه پلیس ضد ترور هست ...
در مقابل کانتر که حتی انجاین مزخرفش که حتی سایه داینامیک رو ساپورت نمیکنه چه برسه به shader خیلی بهتر و خیلی کامل تر و با گرافیک بالاتر هست... مشکل بزرگتر کانتر سرور های پسورد دار و همچنین اون نرم افزار ضد کپی steam که باعث میشه نسخه های کرک شده نتونن توی سرور های عمومی بازی کنن...

جالب اینجاست که روی سیستم های پایین هم هیچ مشکلی برای اجرای بازی وجود نداره... برای سیستم های بالا هم حتی HDR ساپورت هم داره...

توی امریکا و اروپا این بازی خیلی پر طرفدار هست و دیگه کمتر کسی هست که کانتر رو توی اروپا و امریکا به این بازی ترجیح بده...
به این اسکرن شات ها نگاه کنید...

حتی خود شما هم میتونید برای بازی مود بسازید و فضا ها و روم های جدیدی رو بهش اضافه کنید...
این اسکرین شات ها رو حتما ببنید...
1
2
3
4
توی این صفحه هم برید و اسلحه های خفن بازی رو ببینید...

پیشنهاد من اینه که یکی از بچه های با سرعت اینترنت بالا توی بازی سروربشه تا بتونیم با لیتنسی پیایین بهش وصل بشیم...

در نهایت لینک دانلود بازی رو قرار میدم حجمش نسبتا زیاده ولی می ارزه حدود 9 مرحله بسیار زیبا با گرافیک عالی وجود داره...

لینک دانلود تصحیح شد!
http://www.truecombat.de/index.php?option=com_remository&Itemid=29&func=fileinfo&id=1
اگر کار نکرد بازم از اینجا بگیرید
http://www.ausgamers.com/files/details/html/24791
حجم 457 مگابایت
در هر صورت اگر کار نکرد برید از اینجا دانلود کنید...

http://www.strategyinformer.com/pc/wolfensteinenemyterritory/downloads.html
این لینک دانلود ریسم نداره باید بگذارید تا آخرش دانلود شه...
راستی اگر موقع نصب اجرا نشد که توی این ورژن احتمالش خیلی کمه ولی اگر اجرا نشد شما این پایینی ها رو دانلود کنید...
بعد روش گیم رو نصب کنید...
Wolfenstein: Enemy Territory
260 مگابایت
میرور
پچ ولف اشتاین
لینک میرور برای دانلود بازی توی این صفحه هست...
(قبلا یادمه حجم بازی 260 مگ بود و باید قبلش ولف اشتاین رو نصب میکردید و بعد این بازی رو به عنوان مود روش نصب میکردید ... ولی فکر کنم روی نسخه جدید دیگه احتیاج نیست چون دیگه لینک دانلود ولف اشتاین توی صفحه دانلودش نیست حجم گیم هم شده 450 مگ...
حالا اگر بعد از دانلود و نصب بازی کار نکرد بگید تا لینک دانلود ولف اشتاین رو بگذارم...)
این لینک سایت اصلی بازی هست
بعد از نصب بازی میتونید توی بازی برید و سرور بشید و بعدش آیپی خودتون رو به بقیه بدید تا همه وصل بشن به بازی...
اونهایی که مثل من از نسخه 0.48 بازی رو دارن این پچ 6 مگی رو نصب کنن تا به نصخه 0.49 بتا ارتقاع پیدا کنن...
راستی پانک باستر رو توی بازی غیر فعال کنید چون مشکل زیاد ایجاد میکنه ولی یه بدی که داره چیتر ها هم میتونن وارد سرور بشن...
حتی دو نفر هم برای شروع بازی آنلاین کافی هست...

اگر هم خواستید توی سرور های عمومی جهان بازی کنید باید این نرم افزار رو نصب کنید و توش این بازی رو add کنید بعد سرچ کنید خودش بازی رو اجرا میکنه و وارد سرور میشه...
http://www.qtracker.com/downloads/Qtracker452.exe
حجم 8 مگابایت
خلاصه امیدوارم که پست مفیدی بوده باشه و این تابستونی سر هممون گرم بشه...

مشکلی سوالی چیزی بود توی همین تاپیک بگید تا صحبت کنیم...
سرور ها و آیپی های رو در ادامه این تاپیک دربارش صحبت میکنیم...
یه چیزه دیگه شما توی این بازی cross hair یا نشانه مجازی اسلحه ندارید که به سخت تر شدن و واقعی تر شدن بازی کمک میکنه...

ببینید :
اگر هنوز هم کانتر رو ترجیح میدید متاسفم برای خودم!همین!

در آخر لینک سایت های مربوط به این بازی رو قرار میدم

یا حق