380 دلار حواله به چین دارم . کل هزینش چقدر میشه ؟ میخوام فردا انجام بشه
سلام دوستان.اگه سوال من به اینجا مربوط نمیشه منو ببخشید.چون جای مناسب دیگه ایی پیدا نکردم.
من میخوام از یه شرکت تو انگلیس خرید کنم اما نه کسی رو اونجا دارم و نه به اون شرکت اعتماد دارم.من باهاشون صحبت کردم و به من گفتن برای اعتماد سازی شما میتونین مبلغ جنس رو از طریق وسترن یونیون به نام ما حواله بزنین اما کد mtcnرو پیش خودتون نگه دارین.وقتی جنس به دست شما رسید کد را به ما بدین تا ما بتونین پول رو برداشت کنیم.آیا میشه اینجوری اعتماد کرد؟آیا واقعا بدون این کد اونا نمیتونن پول رو برداشت کنن؟و اینکه اگه اونا جنس رو نفرستادن من میتونم پولم رو پس بگیرم؟
آقا هر کی میدونه لطفا کمک کنه.خیلی به پاسخ این سوالا نیاز دارم.ممنون
سلام
703 يورو تقريبا معادل 930 دلار نيازمندم فوري جهت حواله به آلمان
تلفن:09381832825
ايميل:[email protected]
سلام
703 يورو تقريبا معادل 930 دلار نيازمندم فوري جهت حواله به آلمان
تلفن:09381832825
ايميل:[email protected]
شما اگه واقعا میخواید حواله کنید و قیمت روز دلار رو پرداخت کنید ، برید صرافی انجام بدید، چون صرافی حدود 25 دلار کارمزد میگیره، چه واسه MG و چه واسه TT !
شما اگه واقعا میخواید حواله کنید و قیمت روز دلار رو پرداخت کنید ، برید صرافی انجام بدید، چون صرافی حدود 25 دلار کارمزد میگیره، چه واسه MG و چه واسه TT !
دوست عزيز اين قيمت وسترن يونيون از خود سايتش هست كه در كمترين حالت ٦٨ دلار كارمزد ميكيره براى انتقال به المانشما اگه واقعا میخواید حواله کنید و قیمت روز دلار رو پرداخت کنید ، برید صرافی انجام بدید، چون صرافی حدود 25 دلار کارمزد میگیره، چه واسه MG و چه واسه TT !
دوست عزيز ميشه بفرماييد كدوم صرافى با ٢٥ دلار كارمزد وسترن يا مانى كرم حواله ميزنه؟
ممنون ميشم اسم بفرماييد به خاطر اينكه ما هم خوشحال ميشيم با اين قيمت از صرافى مورد نظر شما استفاده كنيم
با تشكر
دوست عزيز اين قيمت وسترن يونيون از خود سايتش هست كه در كمترين حالت ٦٨ دلار كارمزد ميكيره براى انتقال به المان
https://wumt.westernunion.com/WUCOM...method=load&priceItHome=true&nextSecurePage=Y
من منتظر اطلاع شما در بابت اون صرافى كه ٢٥ دلار واسه اين مبلغ كارمزد ميكيره هستم
با تشكر
703 يورومن معمولا بدون کارمزد حواله میزنم مبالغ بالا رو
703 يورو
انتقال به حسابشركتي
قيمت چند حساب ميكني؟
ساكن تهران هستي؟
09381832825