amd>intel
مدیر بازنشسته
سلامی مجدد با ناراحتی واندوه اگه من درست فهمیده باشم اگه بایوس کارت گرافیکم بهم ریخته باشه به ته ماجرا رسیدم وباید برم یه کارت گرافیک 50 تومنی بخرم وجایگزین این کارت گرافیک175 هزارتومنی که الان 177 تومن شده بکنم توروبه خدا هرکاری پیشنهادی دارید بهم بکنید من هروز ارزو میکردم ای کاش کارت می سوخت انقدر گرفتاری نداشت یک راست گارانتی تعویض حالا هم که گارانتی کارت رو وصل میکنه روی مادربور خودشون مشکلی نداره
به نظر من بایوسم با مادربور هم خونی نداره درست فکر میکنم
آقای amdدر یکی از این تاپیک ها که مربوط به مشکلات سخت افزاری هست یکی از دو ستان این مشکل داشتن
من بعد از این که کامپیوتر رو خاموش کردم دیگه روشن میشه ولی هیچ تصویری رو مانیتور نمیفرسته با یه مانیتور دیگه هم امتحان کردم مشکل از مانیتور نبود به نظرتونچی کار کنم
من هم که همچیم مشکلی داشتم فقط یه فرقی داشت مال من با آنالوگ بالا می امد بادیجیتال نمی امد شما به این دوست عزیز گفتید که باتری در بیار اون وقت اینکار ربطی به کارت داشته یا به مادربورد
اگه میشه این درآوردن باطری به منتوضیح بدید باطی دربیارم کامپیوتر روشن کنم نمی دونم متوجه نشدم چه جوری هست
راستی اگه من سیستم بیرون ببرم ممکنه بایوس کارتمو برام آپگرید کنن
نه مشگل شما مربوط به كارتت هست. كمتر كسي هم تو بيرون اينكار رو انجام ميده. خواستي يك فكر ميكنم بهم pm بزن