• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرابی وایرلس لبتاب(علامت ستاره روی آیکون وایرلس در تسکبار)

mdaneshj00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان
وایرلس لبتاب داشت مثل بچه آدم کار میکرد روی یکی از شبکه های وایرلس راست کلیک کردم رفتم توی تنظیماتش ور رفتم وایرلسش قطع شد هیچ جوره دیگه نتونستم درستش کنم:rolleyes:

برعکس همیشه troubleshoot ویندوز 7 هم نتونست مشکل رو حل کنه:eek:
کارت شبکه رو از نصب در آوردم و دوباره نصب کردم باز هم مشکل حل نشد:eek:

هم اکنون نیازمند یاری شما دوستان هستم:D

این هم تصویر اون ستاره کوفتی که بعد از کرم ریخن اومد و دیگه نمیره:

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
با عرض سلام خدمت دوستان
وایرلس لبتاب داشت مثل بچه آدم کار میکرد روی یکی از شبکه های وایرلس راست کلیک کردم رفتم توی تنظیماتش ور رفتم وایرلسش قطع شد هیچ جوره دیگه نتونستم درستش کنم:rolleyes:

جای تعجب نیست
روش کلیک کن برادر!
وقتی کلیک کردی یه پنجره باز میشه و اسم وایرلست هست و بعد کنارش Conect میزنی بعد از اون میپرسه رمز وایرلست چیه و میدی و تمام.

mdaneshj00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اینکه توجه کردی ممنون ولی انقد ها هم بوق نیستم وصل نمیشه
troubleshoot ویندوز هم نتونست مشکل رو حل کنه
درایور رو هم از نصب خارج کردم و دوباره نصب کردم باز هم شرایط فرقی نکرد

مشکل اساسی تر از این حرفهاست

Last edited:

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من D-link Usb Wirelles Adaptor رو که به پی سی زدم از داخل سی دی برنامه رو نصب کردم که وصل شد یه خورده کار میکرد بعد قطع میشد زنگ زدم از دوستم پرسیدم گفت نباید برنامه اش رو نصب کنی چون دنبال آی پی میگرده اینجوری میشه فقط Usb Wirelles Adaptor رو وصل کن بعد از طریقه دیوایس منیجر درایورش رو نصب کن. من هم همین کار رو کردم 2 بار و ریست هم کردم ولی حالا آنتن وایرلس اومده روش یه ستاره هست وقتی کانکت میزنم وصل بشه این خطا رو میده:

بعد که میزنم دیتکت میکنه این پیغام میده:

الان من باید چیکار کنم؟؟؟ به هیچ عنوان وصل نمیشه ولی هیچ مشکلی هم نداره.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ویندوزتو عوض کن شاید درست شد!

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
با عرض سلام خدمت دوستان

آقا این داستانا چیه
برو تو properties کارت وایرلست و tcpip4 و آی پی هارو بذار روی اتوماتیک. و بعد دوباره availabe wlanهات رو سرچ کن و بعد کلیک کن و کانکت بزن.
اگر نشد باز بیا بگو تا یه راه دیگه بگم. اینم بگو وایرلس روترتو دستکاری کردی ؟

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که ویندوز تاره ریختم. من وقتی برنامه یو اس بی وایرلس رو از روی سی دی نصب کردم کار می کرد ولی مرتب قطع میشد و وصل میشد بعد زنگ زدم دوستم که خریدم ازش گفت برنامه رو نثب کردی گفتم آره گفت نباید اون رو نصب کنی باعث میشه که دنبال آی پی بگرده اینجوری میشه گفت فقط از داخل دیوایس منیجر درایور رو تعریف کن. من هم همین کار رو کردم حالا ستاره اومده روی آیکون وایرلس که وقتی هم وصل میکنم به مودم وایرلس و پسوردش رو میزنم اون خطا رو میده. نمیدونم چیکار بایدبکنم؟؟؟؟
در ضمن لپ تاپ هم که دارم وصل هست به مودم وایمکس بعضی اوقات علامت مثلت زرد میاد و میزنه limited access نمیدونم را اینطوریه یه مودم وایرلس adsl هم داشتم همینطوری بود یعنی نمیشه گفت مشکل مودم هست.

Last edited:

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من با ویندوز Xp بالا اومدم بعد دیوایسش رو از روی سی دی شناخت و نثب کرد بعد وصل شدم به راحتی کار میکرد. مشکل از ویندوز 7 هستش چون لپ تاپ خودمم که ویندوز 7 ارجینال هست همش قطع و وصل میکنه.
در حال حاضر در ویندوز 7 دوباره درایورش رو پاک کردم دوباره نصب کردم اولش نشد الان خود به خود وصل شد. کلا مشکل از ویندوز 7 هست امیدوارم در ویندوز 8 اینجوری نباشه. چون در ایکس پی به هیچ عنوان مشکل نداره. خیلی مسخره است

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
باتری لپ تاپ رو در بیارید و چند دقیقه بعد دوباره بندازید روش. احتمال زیاد مشکل حل بشه.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کامپیوترم که درست شد یه خورده کار کرد حالا همش علامت تعجب میاد میره و میاد ولی عملا اینترنت کار نمیکنه الان دوباره با کابل وصل شدم مشکلی نداره. نمیدونم ویندوز 7 چرا اینطوریه. بازی در میاره.

navid2000xp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
با عرض سلام خدمت دوستان

سلام
من هم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم ...بعد از گشتن توی اینترنت به جوابی دست پیدا نکردم تا اینکه
به مسیر control panel/network connection/change adaptor setting
رفتم و روی کانکشن وایرلس راست کلیک کرده و در قسمت this connection uses....
یک کانکشن وجود دارد که به صورت غیر عادیست ..من آن را پاک کردم و به محض پاک کردن اینترنتم برقرار شد

بالا