آیا کسب درآمد در اینترنت فقط از طریق آگهی گرفتن، کلیک کردن یا عضویت و معرفی و خلاصه بازاریابی اینترنتیه؟ (البته برای ما ایرانیها) ...
منتظر نظرات شما عزيزان...
منتظر نظرات شما عزيزان...
به نقل از acer :سلام
اگر پول كافي در اختيارتون هست اينجا را مدتهاست كه من دارم كار ميكنم و زندگي منو متحول كرده :
http://ali.plexpaynetwork.com
و تا حالا ده برابر سرمايه اوليه را بهم برگردونده .
اطلاعات بيشتر اينجا
ارادتمند همه,
acer
دوباره سلامبه نقل از balabala :خواهش میکنم ابتدا فقط راه ها رو بیان کنید. در صورت امکان هم برای خودتون زیر مجموعه جمع نکنید (تو این فروم). قصد من از این فروم اشاره به راه های مختلف هست نه معرفی سایتها، اما اگر سایتی هم معرفی میشه خواهش می کنم حتما از اون نتیجه گرفته باشید. درضمن سرمایه گذاری که تنها راه نیست...همه هم بچه پولدار نیستن، چرا اگر سرمون کلاه میره می خواهیم سر بقیه هم کلاه بره (البته منظورم دوست عزیزمون نیست. درکل دارم میگم)
- لطفا آگهی بلگهاتون رو ندید. هر حرفی هست همینجا بزنید.
متشکر، منتظر نظرات جدید تا رسیدن به یک نتیجه گیری...![]()
سلام دوباره,به نقل از balabala :سلام acer
آره ما ایرانیها خیلی بدبین و در اصل محتاط هستیم.
مثل اینکه طرز بیان من تند بوده. بهر حال همونطور که گفتم، قصد من از تاسیس این بحث بیشتر بیان روشهای مختلف کسب درآمد از اینترنت حالا چه سرمایه گذاری چه مجموعه جمع کردنه و غیره و شاید هم روشهای ناشناخته هست. قبلا هم گفتم روی صحبتم شما نبودید. در کل گفتم تا یک جورایی همه این فروم رو از این چیزها فیلترش کنند و به اصل مطالب برسیم نه فقط ده صفحه معرفی سایت از طرف دوستان داشته باشیم. اگر روی صحبتم شخص شما بودید مثل جواب قبلی replyیش میکردم.
یک پیشنهادم هم اینه که اگر میخواهید مدرکی ارائه بدید حتما screenshot از صفحه اصلی و email ها رو attach کنید.
از پیشنهادات ارزنده شما هم تشکر می کنم. این فروم جای بحثهای دیگه نیست. من نمیخوام همینجور سوال جواب در مورد توانایی های هرکسی بشه. منتظر پیشنهادات و ارائه تجربیات شما عزیزان...
به نقل از acer :سلام دوباره,
خيلي از راهنمايي شما دوست خوب متشكرم و اميدوارم بتوانم منابع خوبي به دوستان معرفي كنم,
چنانجه بتوانم به هر كدام از دوستان كمك كنم ,با كمال ميل در انتظار اي ميل هاي شما هستم.
خوشحال خواهم شد اگر برنامه خوبي داريد ,به من اي ميل بفرستيد.
با آرزوي سربلندي همه ايرانيان .![]()
![]()
![]()
acer