داداش جسارتاً عرض ميكنم خدمتت دليل خريدم از اينترنت اينه كه از بازارگرمي هاي مغازه دارها خلاص بشم بنابراين جداي از اين فرمايشات قيمت اخر جفتشون رو بفرما
بيزحمت يه لينك و قيمت از تقسيم استينگر هم بهم بديد احتمالاً اونم بردارم
اميدوارم عرايضم حمل بر بي ادبي نبوده باشه و اسباب ناراحتي شما رو فراهم نكرده باشم
متاسفانه زمونه بدی شده هر چی میگی مردم برداشت بد ازش میکنن من هر چی باشه صادقانه میگم اینو میتونید از اونایی که با من معامله داشتم بپرسید اینیم که میگم طرف اینقدر میفروشه با چشمام دیدم که میگم ولی این پولش حروم در واقع یه سری از سادگی دیگران استفاده میکنن که به نظرم هیچ خیری که براشون نداره هیچ بعدا از گلوشون میزنه بیرون
قیمت jl کلا بالاست و گرونترینشون هم همینه من نه از بازار گرمی خوشم میاد نه از دروغ گفتن که بخوام مالم حروم کنم اینم دو تا از قدیم مونده که برای منم نیست بخوام جنسم رد کنم حتما تونستی یه بگیر تا ببینی قیمت بد نگفتم بهت
جفتشو خواستی jl برات اخرش 135 و مانستر 85 حساب میکنم فقط اگه حتمی شد بگو باید برات از دوستم بگیرم
از استینگر این سرباطری دارم 55 تومن
http://stingerelectronics.com/productDetails.aspx?ProductId=414&CategoryID=10
و تقسیم که اشتباه نکنم 120 تومن الیته شایدم تقسیم نباشه دو تا ورودی 2 گیج داره و 4 تا خروجی 4 گیج که روش امپر و ولت یه سری چیزای دیگه نشون تو سایت مدلشو پیدا نکردم الانم دقیقا یادم نیست چی بود