• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار ماشين تا قيمت 15 تومن دوستان بگن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
به نظر مکنم اگه دنبال 111 هستی اول 89 و بعد نهایتا دنبال 90 باش
مدل های بالا رو من خودم امثال دنبال 111 بودم مدل 91-92 هیچی نشده جای لولا ها و صندوق و .... همشون زنگ خوردگی داشتند و بعد از مثلا یکی دو سال فکر کنم نیاز به لکه گیری و پوسیدگی پیدا میکردند حتما
بعضی ها هم که حتی رنگ ماشین های تو مدل های 91 کلا رنگ سفیدشون به زردی میزد معلوم نیست اصلا چظور و با چه کیفیتی رنگ میپاشند !

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
داداش كامنت قبليتو ناديده گرفتم كلا سعي ميكنم ناديده بگيرمت

موتور hp ها 1400 هست كاتالوگ بدم ؟؟؟ موتور ارتقاع يافته هست نه شيلنگ بنزين

شيلنگ چه ربطي به موتور دار ؟؟؟؟موتور ماشين ميدوني چيه ؟؟؟

اگر حرف شما صحيح بود ميزدن ماشين تقويت شده هست نميزدن موتور ارتقاع يافته

در كل انقدر روي موضع خودت پافشاري نكن به ضريب اي كيوتم انگار خيلي حساسي حساس نباش يكي نرماله يكي هم مثل شما

ايكيوش وافر هست

حرف شما تاييد ميشه بحث اينجاست دوستمون ميگه شيلنگ بنزين.

خوب شيلنگ چه ربطي داره به ارتقاع موتور حرقدر خروجي شيلنگ رو قطور تر و يا حتي اضافه كنن پرايد 160 كه 200 تا نميره حجم موتور ميشه همون 1300cc

با شيلنگ موتور شتاب و يه سري مسائل بيشتر ميشه چيزي كه نمايندگي تهران آزادي پرسيدم موتور شده 1400

و اينكه 111 هاي جديد ex يه سري مشكلات داره عمده ترين مشكلش روي ايربك ماشين هست كه باز شه بايد بره نمايندگي جم شه

و اينكه اتفاقي ايربك بد باز شد و فك خانم رفيقم رو داغون كرد اين مشكلات تو ماشين ها اجتناب ناپذيره

كمان كه اگر دوستان ماشين باز باشن اولين پرايد هاي 131 توليد شده كه هنوز كليمترش مدل پرايد هاي صبا بود

تمام لوازم درجه يك بودن حتي بولبيرينگ هاشم اسپانيايي بودن فقط واسه گرفتن مجوز توليد كه اين محصول جديد داراي كيفيته

ولي الان 91 ها و 92 چه 111 چه 131 تمام لوازم چيني هست

اگر اون دوستمون ادعا ميكنه رفيقش توي نمايندگي ازادي هست من شخصا توي معاينه فني بازار مبل ميدان معلم هستم

منم زیاد تورو جدی نمیگیرم پسرک

برو به کاتالوگ نگاه کن دلتو خوش کن :lol:

تو بگو مارو زدی

ما هم میگیم مارو زدی

خوش دارم خوش باشی تو خیال خام خویش

ماشین بنده اولین سری ارتقا یافته هاس که سال 90تولید شدن و هرکی میشینه پشت ماشین میگه شتاب خوبی داره!باوجود رینگ لاستیکای سنگین!خود بنده با 5نفر سرنشین 180رفتم باهاش دیگه زور نزدم واسه بیشتر رفتن :p
موتور هم فقط 1بار تایم سوپاپ گرفته شده
البته من شمع سوزنی روش انداختم که واقعا"تاثیرش در قدرت و شتاب محسوسه و توصیه میشه!
در کل پراید خودش چیه که موتورش چیزی باشه!والا!!!!!!!!!!:D

دقیقا داداش

تقویت یعنی چی ؟

آدم عادی رو بگیره

کاتالیستشو بزنه
یه دست شمع سوزنی بندازه
یه مخزن فیلتر هوای اسپرت
دیسک و صفحه رو هم کره ای بندازه
نهایت یه هدرز بندازه ماشین میشه هیولا در حد موتور 1300

کلا خونه پرش هم 300 میشه

بعد طرف بره موتور ارتقا بگیره بیاد یه درگ بزنید معلوم میشه کی چیکارست

Karmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عزيزم فك ميكردم ضريب اي كيو خودم پايينه نگو دست رو دست خيلي زياده

حاجي هاچ بك موتور ارتقاع يافته يعني موتور هاي hp 1400 جديد داره ميزنه سايپا

اطلاعات عمومي خودتو آپديت كن

حرفم رو دوباره بخون عرض نكردم دور رنگ 2 لگه رنگ 86 نقره اي نفي الي 16 بعد شما ماشين 4 مدل پايين ترو ميگي
بالاي 15 تازه 2 درت ميگي رنگه همون 88 دور رنگ رو معرفي كن فقط ماشين چپي نباشه
اصلا خوندی من چی نوشتم ؟؟
آقا من کی گفتم ماشینم 2 تا درش رنگه ؟؟؟
آقا ماشین من بدون رنگه (یعنی رنگ نشده) !!!!
بعدشم اون 88 مال دوستمه، همونم دور رنگ نیست ،تمام رنگه (یعنی همه جاش رنگ شده) !!!!
گرفتی چی شد ؟؟

webgardi2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
16
داداش من از چند تا مکانیک خبره تحقیق کردم و همشون نظرشون این بود که بهترین مدل 111 ها مدل 89 و بعدش 90 هستن...اتفاقن دوستم 111 ایربگ دار داره سر یه تصادف ایربگش باز شد و تمام صورتشو داغون کرد...کیفیت ایربگش افتضاحه...در عملم هیچ فرقی با موتور ارتقا وجود نداره..انشالا بگرد یدونه 89 یا 90 تمیز پیدا کن....

تاييد ميشه مشكل Ex ها 111 بيشتر روي ايربكه خوب البته پرايده ديگه خودتون ميدونيد اومد نيومد داره

داستان داره يه سري شيفت شب مونتاژ ميشه يه سري شيفت صبح مونتاژ ميشه معمولا شيفت صبح خيلي بهتره

توي شب دزدي زياد ميشه روي قطعات ن يه كارمند شركت سايپا رو ميشناختم كه قفل هاي اصلي صندوق عقب رو برميداشت جاش جنس

آشغال مينداخت روزي 15 تا برميداشت كه رو هم رفته دونه اي 2 هزار تومن براش ميوفتاد شما ديگه تا ته خط برو

ماشین بنده اولین سری ارتقا یافته هاس که سال 90تولید شدن و هرکی میشینه پشت ماشین میگه شتاب خوبی داره!باوجود رینگ لاستیکای سنگین!خود بنده با 5نفر سرنشین 180رفتم باهاش دیگه زور نزدم واسه بیشتر رفتن :p
موتور هم فقط 1بار تایم سوپاپ گرفته شده
البته من شمع سوزنی روش انداختم که واقعا"تاثیرش در قدرت و شتاب محسوسه و توصیه میشه!
در کل پراید خودش چیه که موتورش چیزی باشه!والا!!!!!!!!!!:D

تاييد ميشه :ِدي پرايد را نبايد جدي گرفت

فقط پاترول دو در و دیگر هیچ

اره حاجي جيپم توپه رو دستش نيست

منتها لا زرورقي گير نمياد

اصلا خوندی من چی نوشتم ؟؟
آقا من کی گفتم ماشینم 2 تا درش رنگه ؟؟؟
آقا ماشین من بدون رنگه (یعنی رنگ نشده) !!!!
بعدشم اون 88 مال دوستمه، همونم دور رنگ نیست ،تمام رنگه (یعنی همه جاش رنگ شده) !!!!
گرفتی چی شد ؟؟

گرفتم داداش اما متن اي كيو رو با شما نبودم.

حاجي ماشين در كل به مدلش خريد و فروش ميشه چه 1 لكه رنگ چه 2 لكه رنگ چه 3 لگه رنگ نهايت 600 از ماشين بندازه

ولي 4 تا مدل پايين تري كه ما با قيمت 86 داري ميگي حد اقل 3 مليون اختلاف قيمت داره.

ماشين دوستت اگه همه جا رنگه صندوق كاپوت كل درها و گلگير ها فقط سقف ماشين رنگ نداشته باشه

ميخرم 88 رو معرفي كن مدل ماشينش بالاست و ضرر كمتر چون قيمت خريد و فروشش مناسبه

من 88 دور رنگ رو نمايگاه قيمت كردم 19.500 اخرش تو ميگي با 16 تومن ميده رفيقت ديگه

معرفي كن 500 شيريني ميدم به خودت داداش جور كن ديگه ميپره از دستم دمت گرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا