دوستان کی مکس 1 رو تموم کرده
من اون جایی که همه چی تاریک هست موندم باید چیکار کنم ؟
من بالاي 500 بار اين بازي رو تموم كردم..
اون جايي كه بهت ويسكي ميدن كه توش والكير داره ديگه؟ اونجا بايد از رو خط قرمزه بري به سمت چپ تا يه در پيدا كني.
داداش اونجا رو رفتم بعدش یه جا هست صفحه کامل سیاه شده
بيا بالا شايد معجزه اي شد...
درود
متاسفانه هنوز پیدا نکردم مکس پین رو (2-3) رو داشتم مطمئنم.
اگر بیشتر توضیح بدین میشه بازی معرفی کرد چه جور داستانی؟
مثه انیمه اپیزود داشته باشه؟
تامب رایدر. (داستان خوبی داره) نسخه اش یادم نیست دوباره سر می زنم. (چک کنید حتما).
Q of S - 007 - در هوای مشابه مکس پین هست اما داستان خوب؟! فک کنم نداشته باشه!
El Matador - این نیز در همان جو و هواست، خوب بازی نمیشد زیاد به داستان توجه نکردم اما میان پرده زیاد داشت.
رفیق به این ایدی پیام بده ارشیوش خیلی بزرگه احتمال زیاد داره
نمایش مشخصات: KMSDVDDIVX - PersianTools Forums
سلام ، اسمتون چقدر آشناستبا سلام و عرض ادب
خبری بسیار ویژه و مهم برای علاقمندان بازی های دوبله فارسی
نزدیک یک سال پیش ما اقدام به تأسیس گروهی کردیم که هدفش جمعآوری و صیانت از بازیهای رایانهای دوبله فارسی هست. ما از همگان دعوت کردیم که از بازیهای فارسی که دارن کپی دیجیتالی تهیه کنن و اون رو جهت آرشیو و نگهداری برای ما ارسال کنن. با مشارکت عمومی تعداد اندکی از علاقهمندان، در کمتر از یک سال، تونستیم تا به الان بیش از ۴۰۰ بازی فارسی رو تهیه و نگهداری کنیم.
علاقمندان میتوانند با ارائه آرشیو بازی های نایاب و کمیاب دوبله فارسی خود در گروه عضو شده و علاوه بر استفاده از آرشیو گروه در جهت تکمیل آرشیو گروه ما را یاری کنند.
برای عضویت در گروه و ارائه آرشیو بازی های خود به حساب مدیر گروه در تلگرام پیام دهید: mjsayr@
همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از لیست بازی های آرشیو گروه به وبسایت زیر مراجعه فرمایید:
بازیهای فارسی قدیمی - Old Persian Games