ehsanotaku
Registered User
uuuuuup
سلام دوست عزیز من یک سری از جدیدترین ویدئو های آموزشی برنامه نویسی آیفون به زبان اصلی و با کیفیت بالا رو توی تاپیک خودم دارم .. اگه بکارتون میاد در خدمتتون هستم
http://forum.persiantools.com/t151314.html
اقا شما مطالب اموزشیتونا گیگی چند میفروشین؟
میشه یه لیست از ارشیوتون بدین.
من به مطالب اموزشی در زمینه کامپیوتر نیاز دارم.اگه شرایط را برام بفرستین ممنون میشم.
دادشی شما خوبين ديگه ^:^
به گمنم تاپيک کاملن واضح ميگه که من قصدم خريد هست نه فروش !! حالا نميدونم شما
چطوری به اين نتيجه رسيدين !! اگه البته کاری برا فروش ،،،
سلام دادشی شما خوبین؟
راستش تاپیک که خوندم دیدم گفتین دارین اپدیت میکنین ارشیوتونا.واسه همین یه مجموعه ای باید داشته باشین دیگه.
پس فروشنده کیه تو این فروم.تو هر تاپیکی اعلام میکنم میگن نداریم.پس من از کی بگیرم
راستی مطالب اموزشی در زمینه کامپیوتر مثل اسلاید و پی دی اف و اینجورچیزا به دردتون میخوره؟(زیاد دارم)
یه خورده هم سی دی اموزشی فارسی دارم.(برنامه نویسی و اینجورچیزا)اگه بدردتون میخوره میتونم بهتون بدم.
اگه کسی را هم میشناسین مطلب اموزشی برا فروش داره یا میتونه تبادل کنه بهم معرفی کنید یا آدرس سایتی داره بهم بدین که برای تابستان میخوام کار کنم.:blush:
اسلايد و پی دی اف ، بگين دقيقاً چی دارين و اون سی دی های آموزشی فارسيتون هم مال چه شرکتی هست
و محتواش مال کی و مربوط به چه تاريخی هست ،، شايد به دردم بخوره ^:^ البت اينجا مشکل کاپی
رايت هست بار کارا هی فارسی و به دردسرش نميرزه که اگه خواستم ازتون ميخرم از پ.خ ،،
برا کاری هم که نياز دارين بگين به من دنبال چه چيزی ميگردين ، تقريباً يا دقيق نگا ميکنم اگه داشتم ، بهتون ميگم که چه چيز های
برای شما هست و چطوری براتون بزنم اگه خواستم بفرستم به عنوان اينکه کمک کنم به شما ، نه برايه فروش البته ،
بلکه به صورت تبادلی يا رايگان ^:^
من هم بسیار دارم ،
حدود یک ترابایت و خورده ای در مورد گرافیک کامپیوتری،
طبق معمول به امضا مراجعه کنید.
قیمت خریدتون هم پخ کنید.
با احترام
اسلاید ها و pdf ها که در زمینه کامپیوتر و مخصوصا شبکه هست.تخصصی و کامله چون خودم این رشته را دوست دارم و دنبالش بودم.(هم فارسی و هم انگلیسی)البته چند پکیج هم خریدم که در همه زمینه ها داره.
ویدیوهای اموزشی هم بیشتر به صورت ایمیج هست یا کپی شده و از لحاظ قفل مشکلی نداره.بیشترشونم فارسی هستش.
مثل اموزش c#-asp-coreldraw-premier pro-photoshop-Dream Weaver-network-MCSE-MSVISIO-php-flash-linux
اموزش hack
چند پکیج اموزش زبان
اموزش موبایل
pdf ها هم که زیاده نمیتونم اینجا بنویسم.اگه یه نرم افزاری پیداکنم یه لیست از اونا بگیره ،بتونم بزارم.
دادشی سلام ^:^
دومين لينکت گويا مثل اينکه کار بدی کردی يا پول نپرداختين ميگه که در تقيف به سر ميباره !
اولين لينک هم به سايت فروشگات انقدر پهنايه باند و ترافيکش کم هست که اصلاً باز نميشه،، ی آگه ميشه
به کندی انجام ميشه !!
جسارتن برا اينکه وقته شما هدر نشه همينجا يا از پ.خ ليست کامل رو بده با قيمت پيشنهادی
البت اگه اينجا هم يک پست فروش باز کنی ديگه چه بهتر ، آدم با آرامش بهتری خريد ميکن ا^:^
ولی شما بگو چند میخری تا ببینم صرف میکنه یا نه.
پخ کن.
من مجموعه های
CGAcademy-LostPencil-Stash- Digital Tutors-Gnomon-Lynda-CartoonSmart-Autodesk-
و خیلی دیگه رو دارم.
شما پخ کن بگو چند میخری تا من لیست رو برات آماده کنم.
با تشکر
خوب دادشی بازم اينجوری که من نميتونم بفهم کامل محتوا چی هست ، هر چند که خودم شبکه رو تدريس ميکنم
و انقدر براش کار های مختلف هست که من نميدونم سورس شم اچه چيز های توش هست ،،
برا پی دی اف ها هم و کلاً هميه کار های که داری سريع ترين راه ساختن يک کاتالگ توسط visual cd
هستش و بعد فشرده سازی فايل و آپ کردنش رويه يک سرور که من ببينم دقيقاً چی به دردم ميخوره
در حين هال ميتونی يک فايل اکسل هم بسازی به سادگی برا توضيحات استفاده کنی ، مثلاً برنامه هک فارسی
و وقتی روش کيلک کنی يک توضيحات اضافه بشه، مثل کرس های درسی ،،البته اين کار رو با کاتالگ ساز
هم ميتونی انجام بدی که به خودت بستگی داره ،،
در آخر هم نفرمودين چی ميخوای ياد بگيری و به چه مواد درسی رو لازم داری،،،
سلام دادشی
خیلی خوب شد که باهاتون اشنا شدم.پس از این به بعد استاد مایین
حتما به کمکتون نیاز دارم.چون منم دنبال شبکه ام.و هنوز اول راهم.
در رابطه با چیزایی که دارم براتون میریزم روی هارد یا خود سی دی هارو میفرستم براتون ،هرکدوم بدردتون خورد کپی کنید.البته چون سی دی ها تو منزل هستش و منم خانه دانشجویی هستم ،الان دسترسی ندارم.ولی هاردم هست.
به محض پایان ترم در اسرع وقت براتون میفرستم.البته یسری اموزش های جدید هم قرار شده استادم برام بیاره از هند که در زمینه لینوکس هست.البته فکر کنم بدرد تابستون بخوره.بدستم رسید خبرتون میکنم.
بجزاموزش بیش از 200گیگ از پکیج های نرم افزار جدیدهم دارم.فیلم hd و divx هم دارم.mp3 هم بیش از 50-60 گیگ دارم و خیلی چیزای دیگه که اگه خواستی میتونم بفرستم.
منم در زمینه شبکه هرجور آموزشی باشه میخوام.هزینشم مشکلی نداره.
یه pm هم در رابطه با ادرس و شماره براتون فرستادم اگه محبت کنید جواب بدین ممنون میشم.
سلام
گرافيك در رابطه با اموزش ميخوايي يا پكيچاشو ميخوايي
مثل psd و victor كلا از از اين جور چيزا .(اموزششم فكركنم بگردم يه 100 تايي پيدا شه )
برا آموزشيم كه فكر كنم همرو داشته باشي يه تبادل 1.5 با مهران داشتم .1 سال پيش
در كل شريكي برا دانلود خريد مخصوصا اين فارسي كه طرفدارشم
ما هم هستيم
موفق پيروز باشيد.