• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار گالاكسي نوت n8000 10.1

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
:( چرا نخوره

اپ برای استاتر

خب داداش مختار عزیز. من تبلت رو 5 شنبه ای خریدم . شنبه زدم برای فروش. قصدم از خریدش فقط امتحان کردنش بود. چندین جا دیدم درخواست تبلت کرده بودند گفتم پیشنهاد بدم. :) . از شما هم معذرت میخوام اگر تند برخورد کردم. استارتر هم یک مورد خوب نشون کردند . ایشالا بخرند. ولی قیمت من هم برای کسانی که جنس آکبند میخوان بخرند مناسب بود. که خوشبختانه مال منم فروش رفت .

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
خب داداش مختار عزیز. من تبلت رو 5 شنبه ای خریدم . شنبه زدم برای فروش. قصدم از خریدش فقط امتحان کردنش بود. چندین جا دیدم درخواست تبلت کرده بودند گفتم پیشنهاد بدم. :) . از شما هم معذرت میخوام اگر تند برخورد کردم. استارتر هم یک مورد خوب نشون کردند . ایشالا بخرند. ولی قیمت من هم برای کسانی که جنس آکبند میخوان بخرند مناسب بود. که خوشبختانه مال منم فروش رفت .

نه معذرت چیه برادر :)

ببخش چیزی از من دیدی من منظور به یسری دیگه بود اتفاقان تاپیکت رو هم از همون اول دیدم خواستم ازت قیمت اخرو بپرسم :D

حالا مبارک صاحب جدیدش باشه بازم اپ

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
برادران عزيز ما همچنان در انتظار فروشنده هستيم و ممنون از دو دوست بابت بالا نگه داشتن تايپيك

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
نه دادا تحويل حضوري نبود

بالا