amir aqa
Registered User
- نوشتهها
- 2,121
- لایکها
- 1,845
30 تومن باشه كه خيلي خوبه ولي نيست متاسفانهیه دفه بگو یه کوشی میخوای 30 تومن :blink: این همه گوشی پیش نهاد دادن بچه ها یکیشم نشد؟؟؟
فكر ميكنم ما ديروز با هم به توافق نرسيديمیدونه تاچ ویوا دارم بدونه جعبه 80 تومن البته احتماله اینکه جعبشو پیدا کنم زیادهSent from my WT19i using Tapatalk 2
فكر ميكنم ما ديروز با هم به توافق نرسيديمالبته من همچنان سر پيشنهادم هستم
دوست گلم من منكر ارزش اين گوشيها نيستم ولي از وقتي اين تاپيكو زدم دياموند 70 تومني/ x1 90 تومني هم پيشنهاد شده كه خوب يكيشون منصرف شد يكي هم توافق نشد ويوا هم چند روز پيش مغازه هاي بيرون علائدين يكي در حد داشت 100 تومن حالا اين كه شما تصور ميكنيد گوشيتون قيمتش بايد بيشتر باشه تقصير من نيست در ضمن الان همينجا x10 mini نسبتا تميزهست 130 تومن كه هر جور فكر كنيم خيلي خيلي از اين گوشيها بهترهدوسته عزیز شرمنده ها ولی الان با 60 تومن نوکیا 101 فقط میدن خدمتت آخه کی میاد گوشیی که همه چی داره یجورایی رو بده 60 تومن یکم منطقی فکر کنی به این نتیجه میرسیاSent from my WT19i using Tapatalk 2
فوت در کار نیستگوشی بعد از تست فوت خواهد کرد؟؟!جسارتا نمیشه یه گوشی از یکی بگیری تستو روش انجام بدی بعد برگردونی به خودش؟همون 60 تومنم بزاری تو جیبت![]()
ممنون ولي گرونهدایموند 2 160تومن
منظورم اين نبود شما گرون ميگيد منظور اين بود كه كلا گوشيه گرونيهجان!!!!!!!!!!!!! گرونه!!!!!!!!!!!!!!؟