• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار گوشي ويندوز ارزان قيمت

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
یه دفه بگو یه کوشی میخوای 30 تومن :blink: این همه گوشی پیش نهاد دادن بچه ها یکیشم نشد؟؟؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یدونه تاچ ویوا دارم بدونه جعبه 80 تومن البته احتماله اینکه جعبشو پیدا کنم زیادهSent from my WT19i using Tapatalk 2
فكر ميكنم ما ديروز با هم به توافق نرسيديم :) البته من همچنان سر پيشنهادم هستم

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
فكر ميكنم ما ديروز با هم به توافق نرسيديم :) البته من همچنان سر پيشنهادم هستم

دوسته عزیز شرمنده ها ولی الان با 60 تومن نوکیا 101 فقط میدن خدمتت آخه کی میاد گوشیی که همه چی داره یجورایی رو بده 60 تومن یکم منطقی فکر کنی به این نتیجه میرسیا

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دوسته عزیز شرمنده ها ولی الان با 60 تومن نوکیا 101 فقط میدن خدمتت آخه کی میاد گوشیی که همه چی داره یجورایی رو بده 60 تومن یکم منطقی فکر کنی به این نتیجه میرسیاSent from my WT19i using Tapatalk 2
دوست گلم من منكر ارزش اين گوشيها نيستم ولي از وقتي اين تاپيكو زدم دياموند 70 تومني/ x1 90 تومني هم پيشنهاد شده كه خوب يكيشون منصرف شد يكي هم توافق نشد ويوا هم چند روز پيش مغازه هاي بيرون علائدين يكي در حد داشت 100 تومن حالا اين كه شما تصور ميكنيد گوشيتون قيمتش بايد بيشتر باشه تقصير من نيست در ضمن الان همينجا x10 mini نسبتا تميزهست 130 تومن كه هر جور فكر كنيم خيلي خيلي از اين گوشيها بهتره

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
منم diamond1 خریدارم .کسایی که دارن بهم PM بدن با قیمت پیشنهادی

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
گوشی بعد از تست فوت خواهد کرد؟؟!جسارتا نمیشه یه گوشی از یکی بگیری تستو روش انجام بدی بعد برگردونی به خودش؟همون 60 تومنم بزاری تو جیبت;)
فوت در کار نیست:)
اگه اون تست جواببده که استفاده میکنم اگر جواب نده خوب نمیخام زیاد ضرر کنم /کلا دوست ندارم از کسی چیزی قرض بگیرم60 تومن ارزش نداره

بالا