• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار MP3

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

خريدار ديسكوگرافي كامل و بي عيب نقص تمامي گروههاي زير هستم ، دوستان توجه كنيد كه كل گروهها بدون هيچ كم و كسري !
اگر نميتونيد همشونو تهيه كنيد ، يكي از دسته هاي حروف الفبا رو انتخاب كنيد ! مثلا تمام رديف A ! ;)
لطفا قيمت پيشنهادي خودتون رو اعلام كنيد /

ليست :

کد:
3 Doors Down

A - Ha 
A Perfect Circle 
Aerosmith
Alice In Chains 
Amon Amarth 
Ancient
Ancient Ceremony 
Annihilator
Apocalyptica 
Arch Enemy 
Archive
ATB 

Barcode Brothers 
Beach Boys 
Benny Benassi 
Bjork  
Black & Jones
Black Sabbath 
Blackmore’s Night 
Blank & Jones  
Blind Guardian 
Blaze 
Bon Jovi 

Camel  
Cannibal Corpse
Celestial Season 
Celine Dion 
Chris De Burgh 
Chris Isaak 
Chris Rea 
Children Of Bodom 
Christina Aguilera 
Cradle Of Filth 
Cranberries, The 
Crematory

Dark Throne 
Dark Tranquillity
Darkseed
David Gilmour
David Knopfler
Death
Delta Goodrem
Deftones
Demons & Wizards
Deicide
Dire Straits
DJ Bobo
DJ Dado
DJ Tiesto
Doors, The 
Dream Theater

Edenbridge 
Elend 
Empyrium 
Emperor
Enrique Iglesias 
Enya 
Eros Ramazzotti 
Eternal Tears Of Sorrow 
Evanescence 
Evergrey 

Faithless 
Foo Fighters 
Forest Of Shadows 

Gathering, The 
Gary Moore 
Genesis 
George Michael 
Ghazal 
Gigi D'Agostino 
Godsmack 
Green Day 
Guns N’ Roses 

H.I.M 
Hilary Duff 
Hypocrisy 

Iced Earth 
Incantation 
Iron Maiden 
Immortal 
Infected Mushroom 
In Flames 

Jennifer Lopez 
Joe Satriani 

Kamelot 
Kiss 
Korn 

Lacrimosa 
Lake Of Tears 
Led Zeppelin 
Limp Bizkit 
Loreena McKennitt 

Mark Knopfler 
Massacre 
Mayhem 
Megadeth 
Metallica 
Michael Jackson 
Moonspell 
Mercyful Fate 
Metal Church 
Morbid Angel 
My Dying Bride 
My Chemical Romance
Mushroom head

Napalm Death 
Nickelback 
Nightwish 
No Doubt 
Novembers Doom
Norah Jones 

Oasis 
Omega
Opeth 
Ottmar Liebert 
Ottmar Liebert & Luna Negra 
Ozzy Osbourne 

Paco De Lucia 
Pantera 
Paradise Lost 
Pestilence 
Placebo
Pink 
Pink Floyd 
Poisonblack 

R.E.M 
Rammstein 
Red Hot Chili Peppers 
Richard Clayderman 
Rob Zombie 
Roger Waters 
Rolling Stones, The 
Rainbow

Santana 
Sarah Brightman 
Sash 
Saturnus 
Savage Garden 
Savatage 
Scooter 
Scorpions 
Sepultura 
Shivare E 
Six Feet Under 
Sins Of Thy Beloved, The 
Slayer 
Slipknot 
Starsailor 
Staind 
Stormlord 
System of a Down

Tangerine Dream 
Tears For Fears 
Testament 
Theater Of Tragedy 
Therion 
Tiamat 
Toni Braxton 
Tool 
Tristania 
Type O Negative 
Tatu

Vangelis 

W.A.S.P 

Yahel 
Yanni 
Yngwie Malmsteen

طبيعتا ، بايد همه آلبوم ها كاملا منظم و مرتب باشند ! تگ ها كامل و ... ! :rolleyes:

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

لیست منو که داری فکر کنم همش رو داشته باشم یه میل بزن شرایط رو بگم
ايميل زده شد.
ليست رو قبلا چك كردم ، بعضا ديسكوگرافي ها كامل نبود ولي آرشيو خيلي قوي اي بود. منتظرم
همشون دارم خواستی pm بزن

پيغام خصوصي تون رو چك كنيد

Trauma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مسخره بازی چیه متال و ترنس و پاپ را با هم نوشتی حالت خوبه ؟

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
این مسخره بازی چیه متال و ترنس و پاپ را با هم نوشتی حالت خوبه ؟
شما خوبي ؟ قربانت بشم من ! شكر ، خوبم ، خوش ميگذره ؟

مومن مگه سليقه من به شما ربطي داره !؟ من عشقم ميكشه My Dying Bride گوش كنم ، بعدش برم سراغ ياني !! بعد بيام روي Radiohead بعد سوئيچ كنم روي Savatage ! بعد برم Yahel گوش كنم ! بعد هم دوست دارم برم زد بازي گوش كنم ! آخر شب هم بشينم ، زنجيري فرهاد رو با دو تا پيمونه مي بزنم تو رگ !!
آيا كفر ميشه كسي متال رو با ترنس گوش كنه ؟ يا راك و پاپ دوست داشته باشه !!؟

برادر / خواهر عزيز ، لطفا اگر در راستاي تاپيك نميتونيد كمكي كنيد ، اسپم نفرمائيد .
تمت . !

neecheh

Registered User
لایک‌ها
86
Ghamnevis خان!
خون خودتو کثیف نکن!:)
از این موجودات ذره بینی بیش از این نباید انتظار داشته باشی!
احتمالآ موضوع خودنمایی بوده!:D
در ضمن اگر موفق به یافتن این گروهها شدی من هم مشتری هستم!
مرسی

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
Ghamnevis خان!
خون خودتو کثیف نکن!:)
از این موجودات ذره بینی بیش از این نباید انتظار داشته باشی!
احتمالآ موضوع خودنمایی بوده!:D
در ضمن اگر موفق به یافتن این گروهها شدی من هم مشتری هستم!
مرسی
نه بابا ، اينا چه حرفيه :)

اينجا گفتگوي آزاد داره آخه ! الحمدالله كم هم كه توش مباحث فوق العاده مفيد مطرح نميشه ! ديگه اينجا هم بايد ...

بيخيال :d

در صورتي كه يافت گرديد ، به شما نيز خبر ميدهيم دوست جان نيچه .

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
نه بابا ، اينا چه حرفيه :)

اينجا گفتگوي آزاد داره آخه ! الحمدالله كم هم كه توش مباحث فوق العاده مفيد مطرح نميشه ! ديگه اينجا هم بايد ...

بيخيال :d

در صورتي كه يافت گرديد ، به شما نيز خبر ميدهيم دوست جان نيچه .
دوستاني كه لطف كردند و ليست دادند ،
ليست هاي همه يكي بود !!! يعني دقيقا يه فايل اكسل !!
بنابراين بنظرم تطبيق دادن ليست خودم با ليست بقيه دوستان عملا ديگه لازم نيست !

ميمونه چند تا نكته !
ميتونيد ديسكوگرافي هاي ناقص رو كامل كنيد ؟
قيمت پيشنهاديتون چقدره ؟
چون حجم سفارش زياده ، براي هر آلبوم بالاي 40 تومن نميدم !

منتظر پيشنهادات شما هستم :)

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
شما این چیزایی که می خوای چون سبکهاش مخلوطه همه رو بعیده یه نفر داشته باشه. اونهایی که آرشیو حرفه ای دارن هم معمولا منبعشون مشترکه پس باید یه سری از اینا رو از علاقه مندای شخصیشون بخری. بعدشم شما خیلی خوش اشتها تشریف دارین، می خواین دیسکوگرافی کامل این گروهها را با قیمت MP3 کیلیویی (یعنی آلبومی 40 تومن) بهتون بدن. جمع آوری این کارا بصورت کامل و منظم خییلی بیشتر از این حرفا ارزش داره! یعنی شما باید پول آرشیو بدین نه پول MP3 الکی. شما اصلا خودت لیست دیسکوگرافی کامل اینا رو داری؟ درست کردی که بزاری مردم ببینن کارشون کامله یا نه؟
با این حال برای اینکه یه کمکی کرده باشم، شما لیست کسری هاتو بده شاید تونستم برات کامل کنم چون یه سری کار متال توش هست که توی آرشیوهای کلی اصلا پیدا نمی کنی.

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
شما این چیزایی که می خوای چون سبکهاش مخلوطه همه رو بعیده یه نفر داشته باشه. اونهایی که آرشیو حرفه ای دارن هم معمولا منبعشون مشترکه پس باید یه سری از اینا رو از علاقه مندای شخصیشون بخری. بعدشم شما خیلی خوش اشتها تشریف دارین، می خواین دیسکوگرافی کامل این گروهها را با قیمت MP3 کیلیویی (یعنی آلبومی 40 تومن) بهتون بدن. جمع آوری این کارا بصورت کامل و منظم خییلی بیشتر از این حرفا ارزش داره! یعنی شما باید پول آرشیو بدین نه پول MP3 الکی. شما اصلا خودت لیست دیسکوگرافی کامل اینا رو داری؟ درست کردی که بزاری مردم ببینن کارشون کامله یا نه؟
با این حال برای اینکه یه کمکی کرده باشم، شما لیست کسری هاتو بده شاید تونستم برات کامل کنم چون یه سری کار متال توش هست که توی آرشیوهای کلی اصلا پیدا نمی کنی.
ممنون كه نظر داديد دوست جان :)

من الآن ميتونم كل آرشيو همه اين دوستان رو يكجا با قيمتي نزديك 110 تومن توسط يكي از دوستانم تهيه كنم . ميمونه كسري هاش فقط...
غير از اون ! وقتي ميگم 40 تومن براي هر آلبوم ، براي اينه كه اين قيمت رو سراغ دارم و اگر ميخواستم بالاتر از اين قيمت بگيرم كه تاپيك نميزدم !

پول آرشيو رو كسي ميده كه بخواد آرشيو رو بصورت يكتا خريد كنه ! يعني انحصاري بخره ازش و اون طرف به كس ديگه اي نفروشه !
دوستاني كه فروشنده موزيك هستند ممكنه يه آلبوم رو به 1000 نفر بفروشند !
بله ، ديسكوگرافي تمامي اين گروهها رو ميتونم ليست كنم ! ولي توي 40 تا پست !!! توي ويكي يه سرچ بزني يا اكثر سايت هاي موزيك ميتوني پيدا كني !
به هر حال مخسي و ممنون ، درسته يكسري كارها هست كه توي آرشيو متال باز ها فقط پيدا ميشه..
مزاحمتون ميشم.

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز، من قصدم کمک بود نه کار شکنی. حداقل 10 تا اسم توی اون لیست هست که طرف باید احمق باشه که فولشو آلبومی 200 تومن هم بده چه برسه به 40 تومن. شما اگه پیدا کردی حتما یه خبر هم به من بده چون می خوام. در مورد دیسکوگرافی هم می تونه منظورهای مختلفی داشته باشه باید دید منظور شما چیه؟! آلبومهای officially released را می خوای یا Single ها و EP ها و LP ها و Unreleased ها و ِ Demo ها و Compilation ها را هم می خوای؟!؟ بعلاوه یه سری از آلبومها فقظ توی بعضی کشورها Release می شن و در بقیه دنیا توزیع نمی شن. پس صرف کلمه دیسکوگرافی کامل معنی واضح و مشخصی نداره. در ضمن من هنوز سر حرف خودم هستم اگه یه وقت احیانا چیزی را پیدا نکردی و برات خیلی مهم بود شاید بتونم کمکت کنم. (البته می تونی سفارش بدی برات دانلود کنن که بازم هر چیزی پیدا نمی شه)

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز، من قصدم کمک بود نه کار شکنی. حداقل 10 تا اسم توی اون لیست هست که طرف باید احمق باشه که فولشو آلبومی 200 تومن هم بده چه برسه به 40 تومن. شما اگه پیدا کردی حتما یه خبر هم به من بده چون می خوام. در مورد دیسکوگرافی هم می تونه منظورهای مختلفی داشته باشه باید دید منظور شما چیه؟! آلبومهای officially released را می خوای یا Single ها و EP ها و LP ها و Unreleased ها و ِ Demo ها و Compilation ها را هم می خوای؟!؟ بعلاوه یه سری از آلبومها فقظ توی بعضی کشورها Release می شن و در بقیه دنیا توزیع نمی شن. پس صرف کلمه دیسکوگرافی کامل معنی واضح و مشخصی نداره. در ضمن من هنوز سر حرف خودم هستم اگه یه وقت احیانا چیزی را پیدا نکردی و برات خیلی مهم بود شاید بتونم کمکت کنم. (البته می تونی سفارش بدی برات دانلود کنن که بازم هر چیزی پیدا نمی شه)
فكر ميكنم براتون سوء تفاهم پيش اومده ، اصلا منظورم اين نبود كه كارشكني كرديد !! برعكس ، چون واقعا در راستاي تاپيك پست زديد هدفم تشكر بود.

منظور از ديسكوگرافي وقت آفيشال ريليز ها هستند ، آلبوم هاي رسمي صرفا ! نه LP نه EP نه Single ها و نه...
البته خوب اگر اينها رو هم داشته باشند كه فبها !

كدوم 10 تا رو ميگيد ؟ Ancient , my dying bride , ... ؟

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
كدوم 10 تا رو ميگيد ؟ Ancient , my dying bride , ... ؟

نه. اونا که آسون گیر میاد. من با اینکه خودم اصلا به اون شکل آرشیو جمع نمی کنم و فروشنده هم نیستم اونا را دارم. وقتی که بگردین، خودتون می فهمین کدوما را کسی بهتون نمی ده (یا اصلا نداره)

neecheh

Registered User
لایک‌ها
86
بنده مقدار زیادی از اون چیزایی که میخواستم رو پیدا کردم.اما متاسفانه کیفیت کارها پایین بود!
در مورد اینکه تو اینترنت پیدا نمیشه موافق نیستم!البته ممکنه مقداری سخت باشه اما اگر آشنایی نسبی با جستجو باشه تقریبآ غیر ممکنه!در واقع تقریبآ همه کارهایی که لااقل تو ایران موجوده از اینترنت به دست اومده!به غیر از اینکه آلبومهای لوکال یا آلبومهایی که محلی ریلیز میشن خیلی سریعتر شر میشن!
البته اگر منبع جستجو فقط http باشه ممکنه تا حدی(کم) درست باشه!اما راههای دیگر....
اصولآ یکی از مزایای اینترنت محو تدریجی انحصار طلبی های این ریختی هست!
گذشت اون زمانی که یکی یه آلبوم 64 متالیکا رو با منت 200 میداد!
(البته قصد بی احترامی ندارم.نظر شخصی خودم رو گفتم!)
--
در مورد قیمت هم باید بگم آلبومی 40 منصفانه است!با فرض 50 مگابایت برای هر آلبوم هر سیدی نزدیک 600 میافته!

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
نه. اونا که آسون گیر میاد. من با اینکه خودم اصلا به اون شکل آرشیو جمع نمی کنم و فروشنده هم نیستم اونا را دارم. وقتی که بگردین، خودتون می فهمین کدوما را کسی بهتون نمی ده (یا اصلا نداره)
اتفاقا تنها چيزايي كه من خيلي بد گيرشون آوردم و توي آرشيو خيلي ها نديدم همينا بود !!
من متاسفانه فعلا به اينترنت پرسرعت دسترسي ندارم وگرنه اينا رو اينجوري تقاضا نميدادم !! 90% از موارد درخواستي من مثل شن توي ساحل ، توي توررنت ريخته ! اون 10 درصد رو هم منابعي در اختيار دارم كه توش به وفور يافت ميشه ولي عدم دسترسي به نت مناسب مانع از دانلودشون ميشه و متاسفانه نميتونم منابع رو در اختيار كس ديگه اي قرار بدم...

با اين حال تا حدود زيادي باهاتون موافقم :)

/

ممنون نيچه جان :)

بالا