• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريدار MP3

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
بنده مقدار زیادی از اون چیزایی که میخواستم رو پیدا کردم.اما متاسفانه کیفیت کارها پایین بود!
در مورد اینکه تو اینترنت پیدا نمیشه موافق نیستم!البته ممکنه مقداری سخت باشه اما اگر آشنایی نسبی با جستجو باشه تقریبآ غیر ممکنه!در واقع تقریبآ همه کارهایی که لااقل تو ایران موجوده از اینترنت به دست اومده!به غیر از اینکه آلبومهای لوکال یا آلبومهایی که محلی ریلیز میشن خیلی سریعتر شر میشن!
البته اگر منبع جستجو فقط http باشه ممکنه تا حدی(کم) درست باشه!اما راههای دیگر....
اصولآ یکی از مزایای اینترنت محو تدریجی انحصار طلبی های این ریختی هست!
گذشت اون زمانی که یکی یه آلبوم 64 متالیکا رو با منت 200 میداد!
(البته قصد بی احترامی ندارم.نظر شخصی خودم رو گفتم!)
--
در مورد قیمت هم باید بگم آلبومی 40 منصفانه است!با فرض 50 مگابایت برای هر آلبوم هر سیدی نزدیک 600 میافته!

البته در موراد عمومی حرف شما درسته. ولی منظورم کارای Madonna و Black Eyed Peas نیست. توی اون دنییایی که من زندگی می کنم بعضی چیزای مورد نظرم توی هیچ p2p و Torrent پیدا نمی شه! در ضمن یکی از مهمترین چیزهایی که شما برای پیدا کردن موزیک خوب باید بدونین، اسم گروههاست!!(اگه بدونین منظورم چیه)

neecheh

Registered User
لایک‌ها
86
قبل از هر چیز امیدوارم از گفتگوی ما برداشت ستیزه جویانه ای نشه!
در مورد صحبتهای شما :
تعجب میکنم اگر کسی معتقد باشه که گروهها صرفآ برای افراد خاصی سفارش میگیرن!
همچنین متعجب میشم اگر کسی معتقد باشه که دنیای سایبر برای محصولات سایبر فقیرتر از دنیای واقع باشه!
در حقیقت بعید به نظر میرسه در عصر اینترنت محصولی مانند مورد مد نظر ما(موسیقی) روی نت پیدا نشه اما تو بازار سی دی فروشها یا دست من نوعی پیدا بشه!با در نظر گرفتن این حقیقت که اگر نگوییم تمامآ حداقل اکثر محصولات موجود در بازار منبعی به غیر از اینترنت نداشتند و ندارند و هر چه جلوتر بریم این موضوع پر رنگتر هم خواهد شد و تبدیل به منبع اصلی تهیه این محصولات خواهد شد(اگر تا الان نشده باشد که به نظر بنده مدتهاست که این اتفاق افتاده!)
برای تست این موضوع کافی است سرنخ سورسهای خود را دنبال کنید...
اما در مورد شبکه های اشتراک!
البته تورنت و شبکه های اشترک همرده اون بسیار غنی هستند و خیلی از چیزایی که دست من علاقه مند در حالت عادی بهشون نمیرسه یا با صرف هزینه های زیاد موفق به دستیابی به اون میشم وجود داره اما همونطور که قبلآ گفتم روشهای متنوعتر دیگر و ابزار متنوع دیگه ای هم هست!
به شخصه اتفاق نیافتاده که چیزی(مخصوصآ تو این مورد!) نتونم پیدا کنم!
در صورتی که هیچ کجا از محلهای مذکور پیدا نکرده باشم در هابها(محلی در نهایت غنا با نقطه ضعف سرعت کمتر از وب شر ها که در صورت اظطرار کاملآ محل مطلوبی است!) به سرعت پیدا کردم !
ظاهرآ آشنایی چندانی هم با این منبع وجود نداره!
اگر جنابعالی مقداری واضحتر صحبت کنید و روشنتر منظورتون رو از گروهها یا کارهای نایاب!و موارد غیر عمومی! بیان کنید شاید عملآ بشه محکی زد!
در مورد مشکل تهیه لیست گروهها هم که حتمآ مزاح میکنید!
خوشبختانه در این یک مورد با وجود فن کلوپهای متعدد علاقه مندان به مراتب نزدیکتر از من و شما(از لحاظ جغرافیایی مثلآ) به کانون این مقوله! ابدآ مشکلی وجود نخواهد داشت!
------
مرسی!

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
آقا من شرمنده ام. این بحث داره به مسیر اشتباهی میریم که هیچ کمکی به انجام خواسته جناب سایان نمی کنه.

من خیلی خلاصه می گم؛ خیلی چیزها خیلی جاها هست ولی به شما اجازه دسترسی بهشون داده نمی شه. خیلی چیزها در دنیای واقعی وجود داره ولی افراد علاقه مند بهشون علاقه ای به وارد کردنشون به دنیای سایبر ندارن.یه سری از یهترین آثار موسیقی چند دهه اخیر در حد زیر 10000 نسخه فروش داشتن که تهیه کنندگان اون هم روش احساس مالکیت خاصی دارن! خیلی چیزهای خوب توی دنیا هست که شما اسمشونم نشنیدی(یا پیدا نمی کنی) که بخوای دنبالشون بگردی کارشونو بگیری! (شما اگه برات پیش اومده باشه و توی خطش باشی حتما می فهمی چی می گم، اگه نباشی هم که طبیعتا بدردت نمی خوره)
البته همونطور که گفتم اینا کمکی به دوست عزیر صاحب تاپیک نمی کنه و کارای ایشون خیلی در این مقوله ها قرار نمی کیره.

nicvb32

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

خريدار ديسكوگرافي كامل و بي عيب نقص تمامي گروههاي زير هستم ، دوستان توجه كنيد كه كل گروهها بدون هيچ كم و كسري !
اگر نميتونيد همشونو تهيه كنيد ، يكي از دسته هاي حروف الفبا رو انتخاب كنيد ! مثلا تمام رديف A ! ;)
لطفا قيمت پيشنهادي خودتون رو اعلام كنيد /

ليست :

کد:
3 Doors Down

A - Ha 
A Perfect Circle 
Aerosmith
Alice In Chains 
Amon Amarth 
Ancient
Ancient Ceremony 
Annihilator
Apocalyptica 
Arch Enemy 
Archive
ATB 

Barcode Brothers 
Beach Boys 
Benny Benassi 
Bjork  
Black & Jones
Black Sabbath 
Blackmore’s Night 
Blank & Jones  
Blind Guardian 
Blaze 
Bon Jovi 

Camel  
Cannibal Corpse
Celestial Season 
Celine Dion 
Chris De Burgh 
Chris Isaak 
Chris Rea 
Children Of Bodom 
Christina Aguilera 
Cradle Of Filth 
Cranberries, The 
Crematory

Dark Throne 
Dark Tranquillity
Darkseed
David Gilmour
David Knopfler
Death
Delta Goodrem
Deftones
Demons & Wizards
Deicide
Dire Straits
DJ Bobo
DJ Dado
DJ Tiesto
Doors, The 
Dream Theater

Edenbridge 
Elend 
Empyrium 
Emperor
Enrique Iglesias 
Enya 
Eros Ramazzotti 
Eternal Tears Of Sorrow 
Evanescence 
Evergrey 

Faithless 
Foo Fighters 
Forest Of Shadows 

Gathering, The 
Gary Moore 
Genesis 
George Michael 
Ghazal 
Gigi D'Agostino 
Godsmack 
Green Day 
Guns N’ Roses 

H.I.M 
Hilary Duff 
Hypocrisy 

Iced Earth 
Incantation 
Iron Maiden 
Immortal 
Infected Mushroom 
In Flames 

Jennifer Lopez 
Joe Satriani 

Kamelot 
Kiss 
Korn 

Lacrimosa 
Lake Of Tears 
Led Zeppelin 
Limp Bizkit 
Loreena McKennitt 

Mark Knopfler 
Massacre 
Mayhem 
Megadeth 
Metallica 
Michael Jackson 
Moonspell 
Mercyful Fate 
Metal Church 
Morbid Angel 
My Dying Bride 
My Chemical Romance
Mushroom head

Napalm Death 
Nickelback 
Nightwish 
No Doubt 
Novembers Doom
Norah Jones 

Oasis 
Omega
Opeth 
Ottmar Liebert 
Ottmar Liebert & Luna Negra 
Ozzy Osbourne 

Paco De Lucia 
Pantera 
Paradise Lost 
Pestilence 
Placebo
Pink 
Pink Floyd 
Poisonblack 

R.E.M 
Rammstein 
Red Hot Chili Peppers 
Richard Clayderman 
Rob Zombie 
Roger Waters 
Rolling Stones, The 
Rainbow

Santana 
Sarah Brightman 
Sash 
Saturnus 
Savage Garden 
Savatage 
Scooter 
Scorpions 
Sepultura 
Shivare E 
Six Feet Under 
Sins Of Thy Beloved, The 
Slayer 
Slipknot 
Starsailor 
Staind 
Stormlord 
System of a Down

Tangerine Dream 
Tears For Fears 
Testament 
Theater Of Tragedy 
Therion 
Tiamat 
Toni Braxton 
Tool 
Tristania 
Type O Negative 
Tatu

Vangelis 

W.A.S.P 

Yahel 
Yanni 
Yngwie Malmsteen

طبيعتا ، بايد همه آلبوم ها كاملا منظم و مرتب باشند ! تگ ها كامل و ... ! :rolleyes:

سلام دوست عزیز
من یه آرشیو از خواننده های خارجی و ایرانی دارم که زیاد نیستند ولی همه شامل این چیزها هستند:
تمامی آلبوم های هر خواننده رو همراه با سال اون آلبوم دارم
حداقل کیفیت هر آهنگ 128 هستش
همه آلبوم ها و آهنگ ها دارای تایتل اصل هستند (یعنی اسم اصلی هر آهنگ رو خودش نوشته شده)
همه آلبوم ها عکس پوستر سی دی اصل دارند (یعنی چند تا عکس از روی جلی سی دی که تو فروشگاهها میفروشند همراه آلبوم هست)
برای گرفتن لیستشون به این ایمیل نامه بده:
tomerbern @ yahoo . com
موفق باشید

بالا