• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

******* خريدار ****** ps4 تمیز تمیز ****** xbox e ***** خريدار ********

وضعیت
موضوع بسته شده است.

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
دوست گرامی من یه سری اطلاعات بهت میدم و امیدوارم به کارت بیاد!

کلا PS3 سه تا مدل داره

Fat که اولین سری این کنسول هست
خود فت دوباره 2 دسته میشه که یه سری هاشون ریفر هستن و خودت بهتر میدونی ریفر چیه
ریفر ها معمولا جعبه هاشون مثل کبریت هستش و ببینی خودت متوجه میشی
اگه خواستی مدل فت بخری که اصلا پیشنهاد نمیشه،به هیچ وجه سراغ مدل ریفر نرو
ریفر هاشون معمولا مشکل دور فن دارن و بعد از حدود 10-15 دقیقه فن دستگاه شروع میکنه با آخرین سرعت کار کردن
بازم از من میشنوی به هیچ وجه فت نخر ولی اگر بازم 1 درصد خواستی بخری طرف ریفر نرو

Slim بعد از مدل فت اومد و کنسول هایی که ورژن کارخونه ای شون زیر 3.55 باشن قابل کپی خور شدن هستن
حالا بعضی ها که اهل آنلاین بودن کنسول رو آپدیت کردن و ورژن کنسول رفته بالای 3.55 و واسه کپی خور کردنشون اصطلاحا باید دانگرید بشن و برای اینکار هم کنسول باز میشه و خرید مدل دانگریدی یه مقدار ریسک داره ولی اگه یه آدم کاربلد انجام داده باشه جای نگرانی نیست!
حالا واسه تشخیص اینکه کنسول باز شده یا نه هم میتونی به برچسب پلمپ زیر کنسول نگاه کنی و اگه برچسب سالم بود مشخص میکنه که کنسول باز نشده و دانگرید نشده

در نهایت هم از یه زمانی به بعد دیگه همه کنسول ها ورژن فریمورشون بالای 3.55 بود و قابلیت دانگرید و کپی خور شدن نداشتن تا اینکه یه روش سخت افزاری اومد که به اسم کبری معروفه و واسه این مدل کپی خور کردن هم کنسول باز میشه و یه برد به دستگاه اضافه میشه
این مدل کپی خور مزایا و معایب خودش داره ولی کلا کپی خور خیلی بدی نیست!
پیشنهاد من اینه که کنسول کپی خور نرم افزاری غیر دانگریدی بخری و بعد از اون کنسول کپی خور نرم افزاری دانگرید شده و در نهایت هم اگه هیچ کدوم انتخاب نکردی بری سراغ کپی خور سخت افزاری مثل کبری

آخرین مدل Super Slim هست که تنها راه کپی خور کردنش همون روش سخت افزاریه و من تا وقتی کنسول اسلیم بشه خرید این مدل پیشنهاد نمیکنم!

در نهایت هم اگه خواستی کنسول رو تست کنی ، سوای روش هایی که خودت بلدی سعی کن دمای کنسول رو بررسی کنی و کنسول موقع بازی خیلی دماش افزایش پیدا نکنه!
واسه اینکار میتونی از برنامه هایی مثل مولتی من Multiman استفاده کنی و برنامه هایی دیگه هم هست که با سرچ میتونی پیداشون کنی!

امیدوارم بدردت بخوره!

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
دوست گرامی من یه سری اطلاعات بهت میدم و امیدوارم به کارت بیاد!

کلا PS3 سه تا مدل داره

Fat که اولین سری این کنسول هست
خود فت دوباره 2 دسته میشه که یه سری هاشون ریفر هستن و خودت بهتر میدونی ریفر چیه
ریفر ها معمولا جعبه هاشون مثل کبریت هستش و ببینی خودت متوجه میشی
اگه خواستی مدل فت بخری که اصلا پیشنهاد نمیشه،به هیچ وجه سراغ مدل ریفر نرو
ریفر هاشون معمولا مشکل دور فن دارن و بعد از حدود 10-15 دقیقه فن دستگاه شروع میکنه با آخرین سرعت کار کردن
بازم از من میشنوی به هیچ وجه فت نخر ولی اگر بازم 1 درصد خواستی بخری طرف ریفر نرو

Slim بعد از مدل فت اومد و کنسول هایی که ورژن کارخونه ای شون زیر 3.55 باشن قابل کپی خور شدن هستن
حالا بعضی ها که اهل آنلاین بودن کنسول رو آپدیت کردن و ورژن کنسول رفته بالای 3.55 و واسه کپی خور کردنشون اصطلاحا باید دانگرید بشن و برای اینکار هم کنسول باز میشه و خرید مدل دانگریدی یه مقدار ریسک داره ولی اگه یه آدم کاربلد انجام داده باشه جای نگرانی نیست!
حالا واسه تشخیص اینکه کنسول باز شده یا نه هم میتونی به برچسب پلمپ زیر کنسول نگاه کنی و اگه برچسب سالم بود مشخص میکنه که کنسول باز نشده و دانگرید نشده

در نهایت هم از یه زمانی به بعد دیگه همه کنسول ها ورژن فریمورشون بالای 3.55 بود و قابلیت دانگرید و کپی خور شدن نداشتن تا اینکه یه روش سخت افزاری اومد که به اسم کبری معروفه و واسه این مدل کپی خور کردن هم کنسول باز میشه و یه برد به دستگاه اضافه میشه
این مدل کپی خور مزایا و معایب خودش داره ولی کلا کپی خور خیلی بدی نیست!
پیشنهاد من اینه که کنسول کپی خور نرم افزاری غیر دانگریدی بخری و بعد از اون کنسول کپی خور نرم افزاری دانگرید شده و در نهایت هم اگه هیچ کدوم انتخاب نکردی بری سراغ کپی خور سخت افزاری مثل کبری

آخرین مدل Super Slim هست که تنها راه کپی خور کردنش همون روش سخت افزاریه و من تا وقتی کنسول اسلیم بشه خرید این مدل پیشنهاد نمیکنم!

در نهایت هم اگه خواستی کنسول رو تست کنی ، سوای روش هایی که خودت بلدی سعی کن دمای کنسول رو بررسی کنی و کنسول موقع بازی خیلی دماش افزایش پیدا نکنه!
واسه اینکار میتونی از برنامه هایی مثل مولتی من Multiman استفاده کنی و برنامه هایی دیگه هم هست که با سرچ میتونی پیداشون کنی!

امیدوارم بدردت بخوره!
واقعا ممنون اطلاعات كامل بود ممنون

bluemorteza69

Registered User
لایک‌ها
226
سلام عزیز
یه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ دارم دو سال نشده که خریدم
رنگ مات و کاملا بدون خط و خش انکار که اک خریدی جعبه هم کاملا اتو کشیده
به خاطر درس و دانشگاه زیاد استفاده نشده و الان دارم میرم سربازی

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام عزیز
یه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ دارم دو سال نشده که خریدم
رنگ مات و کاملا بدون خط و خش انکار که اک خریدی جعبه هم کاملا اتو کشیده
به خاطر درس و دانشگاه زیاد استفاده نشده و الان دارم میرم سربازی
مموون داداش با يكى از دوستان توافق كردم فعلا

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام هنوز خريداريم
نبود ؟؟؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
كسى نبود ؟؟

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
دوستان تهيه شد ممنونم
الان نياز به يه اركيد سالم قيمت مناسب دارم

Stevens

Registered User
لایک‌ها
209
سلام
خوبی؟
ارکید جسپر 2009
خیلی خیلی تمیز
500

milad2m2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه ps3 در حد نو دارم به همراه 6 عدد بازی اورجینال و 2 دسته فابریکی و کابل HD به علت نیاز مالی زیر قیمت میفروشم.09216791844

milad2m2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش من یه مدل 320 گیگ اسلیم نو نو دارم به همراه 6 عدد بازی اورجینال و 2 عدد دسته فابریکی. و کابل HD که به علت نیاز مالی زیر قیمت میدم.09216791844

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
داداش من یه مدل 320 گیگ اسلیم نو نو دارم به همراه 6 عدد بازی اورجینال و 2 عدد دسته فابریکی. و کابل HD که به علت نیاز مالی زیر قیمت میدم.09216791844
کپی خور ؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

zaminz

Registered User
لایک‌ها
1,103
xbox 360 اسلیم 320 گیگ پک گرز آف وار با دوتا دسته کارتن و متعلقات در حد آک.آخرین آبدیت نرم افزاری روشه ضمنا میشه گفت جزو بهترین کنسول های ایکس باکسه
مقطوع 750

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
xbox 360 اسلیم 320 گیگ پک گرز آف وار با دوتا دسته کارتن و متعلقات در حد آک.آخرین آبدیت نرم افزاری روشه ضمنا میشه گفت جزو بهترین کنسول های ایکس باکسه
مقطوع 750
ممنون تنده داداش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا