دوست گرامی من یه سری اطلاعات بهت میدم و امیدوارم به کارت بیاد!
کلا PS3 سه تا مدل داره
Fat که اولین سری این کنسول هست
خود فت دوباره 2 دسته میشه که یه سری هاشون ریفر هستن و خودت بهتر میدونی ریفر چیه
ریفر ها معمولا جعبه هاشون مثل کبریت هستش و ببینی خودت متوجه میشی
اگه خواستی مدل فت بخری که اصلا پیشنهاد نمیشه،به هیچ وجه سراغ مدل ریفر نرو
ریفر هاشون معمولا مشکل دور فن دارن و بعد از حدود 10-15 دقیقه فن دستگاه شروع میکنه با آخرین سرعت کار کردن
بازم از من میشنوی به هیچ وجه فت نخر ولی اگر بازم 1 درصد خواستی بخری طرف ریفر نرو
Slim بعد از مدل فت اومد و کنسول هایی که ورژن کارخونه ای شون زیر 3.55 باشن قابل کپی خور شدن هستن
حالا بعضی ها که اهل آنلاین بودن کنسول رو آپدیت کردن و ورژن کنسول رفته بالای 3.55 و واسه کپی خور کردنشون اصطلاحا باید دانگرید بشن و برای اینکار هم کنسول باز میشه و خرید مدل دانگریدی یه مقدار ریسک داره ولی اگه یه آدم کاربلد انجام داده باشه جای نگرانی نیست!
حالا واسه تشخیص اینکه کنسول باز شده یا نه هم میتونی به برچسب پلمپ زیر کنسول نگاه کنی و اگه برچسب سالم بود مشخص میکنه که کنسول باز نشده و دانگرید نشده
در نهایت هم از یه زمانی به بعد دیگه همه کنسول ها ورژن فریمورشون بالای 3.55 بود و قابلیت دانگرید و کپی خور شدن نداشتن تا اینکه یه روش سخت افزاری اومد که به اسم کبری معروفه و واسه این مدل کپی خور کردن هم کنسول باز میشه و یه برد به دستگاه اضافه میشه
این مدل کپی خور مزایا و معایب خودش داره ولی کلا کپی خور خیلی بدی نیست!
پیشنهاد من اینه که کنسول کپی خور نرم افزاری غیر دانگریدی بخری و بعد از اون کنسول کپی خور نرم افزاری دانگرید شده و در نهایت هم اگه هیچ کدوم انتخاب نکردی بری سراغ کپی خور سخت افزاری مثل کبری
آخرین مدل Super Slim هست که تنها راه کپی خور کردنش همون روش سخت افزاریه و من تا وقتی کنسول اسلیم بشه خرید این مدل پیشنهاد نمیکنم!
در نهایت هم اگه خواستی کنسول رو تست کنی ، سوای روش هایی که خودت بلدی سعی کن دمای کنسول رو بررسی کنی و کنسول موقع بازی خیلی دماش افزایش پیدا نکنه!
واسه اینکار میتونی از برنامه هایی مثل مولتی من Multiman استفاده کنی و برنامه هایی دیگه هم هست که با سرچ میتونی پیداشون کنی!
امیدوارم بدردت بخوره!