• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد از eBay

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
en2fa :

آقا ما يک چيزی ميخواستيم بخريم..گفتيم يک سری هم به این eBay بزنيم....
چند تا سؤال برام پيش امد...
1. کسی تا حالا از ایران از eBay خريد کرده؟
2. حالا به هر طريقی اگه پول را پرداختيم چه تضمينی هست که جنس رو بفرستند؟
3. اینگنه خريد کردن از خارج وقتی میفرستند چه بلايی تو پست بر سرش مياد؟يعنی آيا بسته میرسه؟بازش میکن؟tax ميخوره بهش يا نه؟
4. بعضی از قيمت ها چرا خيلی پايين هست؟از کجا میشه فهميد جنس الکی قلابی نمیدن؟

Blueman :
1. نمیدانم
2. اگر مال خود eBay باشد و پول پستش را پرداخت کنی 100 % برایت میفرستند ، ولی خیلی چیزها مال eBay نیست و مال خود ملت هست ، آنها تضمینی ندارند.
3. بسته ات له و لورده میشه ، مگر اینکه بسته ات رو بیمه کنی که به دردسرش نمی ارزد . البته گاهی هم بسته سالم میرسد.
4. قیمت های آنجا فکر میکنم بدون مالیات هستند اگر اشتباه نکنم باید 12% رویش بکشی و هزینه پست را هم حساب کنی ( مطمئن نیستم ). بعد هم مطمئن بشو که فروشنده خود eBay هست ؛ یک بخش هم دارد ملت خودشان چیز میز میفروشند، آنجا هیچ گارانتی وجود ندارد. بعد خود eBay گاهی دست دوم هم میفروشد ، اصلا حراج آنلاین هم میگذارد.

Ghazmar :

در مورد خريد كردن از eBay قبلاً همين‌جا مطالب زيادي نوشته شده. خودم هم راهنماي نسبتاً كاملي نوشتم. الان چون آف‌لاين دارم مي‌نويسم، لينك ندارم برات بذارم. خودت بگرد پيدا مي‌كني.
ولي جواب سؤالاتت رو خلاصه مي‌دم:
1. درصد بسيار زيادي از فروشنده‌ها توي eBay كالا رو فقط به داخل امريكا و كانادا مي‌فرستن. عملاً تعداد كمي اصطلاحاً اينترنشنال مي‌فروشن. اما اگه هم باشه، هزينة ارسال كالات اونقدر زياد مي‌شه كه معمولاً از خيرش مي‌گذري! بهترين راه اينه كه يه مسافر با خودش بياره. بعبارتي، يكي اون‌جا برات خريد كنه و خودش يا يكي ديگه ورداره بياره. من اينجوري تقريباً 15 بار از eBay خريد كردم.
2. در مورد تضمين، هيچ تضميني وجود نداره. در هنگام خريد بايد دقت كني. ملاك توي eBay تعداد فيدبك مثبته. از كسي خريد كن كه بيشتر از 300 تا فيدبك مثبت با درصد بالاي 97 درصد داشته باشه. اينجوري احتمال بروز مشكل خيلي كم مي‌شه.
3. ماليات در صورتي به كالا تعلق مي‌گيره كه فروشنده و خريدار، هر دو توي يك ايالت واقع شده باشن. در مورد پست هم سرويس‌هايي مث Fedex خيلي خيلي كارشون تميزه. ولي همون‌طور كه گفتم گرونن.
4. بستگي به موردي كه مي‌گي داره. فقط يه توصيه بهت مي‌كنم. شرح كالا رو كاملاً كاملاً و باز هم كاملاً دقيق بخون. هميشه همه چي اون‌جا شرح داده مي‌شه. مثلاً مي‌بيني يه نوت‌بوك 400 دلار زير قيمت عاديش داره فروش مي‌ره. وقتي شرحش رو مي‌خوني، مي‌بيني گفته CD هاش همراش نيس. يا آداپتور نداره.
لينك مطلب قبلي رو اگه گشتم، برات مي‌ذارم. سؤال ديگه‌اي هم بود، در خدمتيم!

En2fa :

مرسی
اگه لينک رو پيدا کنی که خيلی ممنون میشم اما باز چند چيز...
منظورم ماليات در ایران بود...آخه من يک بر چند يا مجله خريدم computerی بودند بيناموس ها با ماژيک گرفته بودند مثلاً سانسور
کرده بودن..حالا ميخواستم بدونم ایران برسه باز میشه بسته ها يا نه؟

در مورد دقيق خوندم هم مگه حتماً همونجر که بسته هست و يا کالا هست شرح میدن؟خوب ميتونن الکی بگن سالمه...

اما در کل که من باز مشکل دارم...این چجور خريد کردنه که تو اول کل پول رو بفرستی بعد منتظر مرام طرف بمونی که شايد بفرسته يا نه(پس فرستادن هم که تعطيله نه)...هيچ راه معقول تری نيست؟

Knowhow :

آقا من يك نوت بوك از ايبي خريدم و پولش رو هم دادم ، 670000 تومان ناقابل ولي هيچ وقت اين نوت بوك به دستم نرسيد و دستم به هيچ جا هم بند نبود.
البته اي بي يك سيستمي داره كه اگه از اون استفاده كني چند درصدي مي كشه رو قيمت اينجوري كه پول رو از شما مي گيره و جنس رو هم از فروشنده و بعد جنس رو به شما مي ده و پول رو به فروشنده. البته درصدش بالاست فكر كنم نمي ارزه.[/b]

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
امن ترين راه خريد از اي بي اينه كه جنسي رو كه ميخواي بخري نشون كني بعد به يه نفر كه خارج از ايرانه مثلاَ توي اروپا يا امريكا بگي برات بگيرش. از ايران خريد كردن اصلاَ امن نيست.

بالا