• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد خانه يا دريافت سود 19 درصد؟

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام

زمين رو كلا بي خيال شيد بهتره. طلا و بعدش خونه. ضمنا هر چند كه خودم طلا زياد گرفتم ولي دليلش اينه كه پولم به خونه نميرسه!

شما كه داريد، 50-60 تومنشو بگذاريد براي خونه، بقيشو سكه بخريد:

به اندازه 4-5 تومن خرج كنيد وام بخريد(وام مسكن و هر وام ديگه). هر چقدر وامها كوتاه مدت تر باشه به نفعتونه. البته وام مسكن كه كمتر از 12 سال نميدن.

بعد با 50-60 تومنتون و وامهايي كه گرفتيد در يك منطقه متوسط تهران يك خونه خوب بخريد. نوساز نه. يك تا 3 سال ساخت. بعد خريد بديد اجاره كه قسط وامها در بياد ;-)

بقيشو سكه امامي 86 بخريد.

بعد 3-2 سال مي بينيد كه سود سرشاري برديد(خيلي بالاتر از 19%)

یه مقدار بیشتر توضیح میدی؟با مثال؟
مثلا چه قدر وام بگیره؟ بازپرداختش ماهی چه قدر میشه؟اجاره ای که میگیره وام رو پوشش میده؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان، اولا كه وام گرفتن(تا خرخره) در اين مملكت بهترين كار هست. من خودم تا چند سال پيش ميگفتم از وام و قسط و ... بيزارم، ولي وقتي نرخ سودي كه وام ميگيري 14% و تورم بالاي 20% هست، وام گرفتن لااقل 10% سود داره. بهمين خاطره كه وام رو بايد بخري! اگر ارزش نداشت، ميرفتي بانك بدون اينكه صف وايسي يا منت سرت بگذارن، بهت وام ميدادن. الان وام سهميه بنديه.

ضمنا هر چقدر تعداد سالهايي كه وام ميدين بيشتر باشه، سود بيشتري بايد بدين. يك فايل اكسل بسازيد و خودتون حساب كنيد كه وام 4 ساله و 10 ساله، قسطشون شايد در حد 40-50 هزارتومن فرق كنه، ولي بهتره اون 40-50 تومن بيشتر رو بدين تا 6 سال اضافه تر قسط بدين!

اينها اصول فايننس هست و با يك كلاس مديريت مالي رفتن قضيه رو كامل مي فهميد. ضمنا اگر بجاي اينهمه معارف و ريشه هاي چرت و پرت اصول اقتصاد ياد مردم ميدادن كه توي حساب و كتاب ساختمونشون نمونن! وضع مملكت بهتر از اينها بود. بنظر من يك كلاس حسابداري و يك كلاس اقتصاد براي همه رشته ها(حتي پزشكي) واجبه. كشورهاي اروپايي و امريكا توي دبستان ياد ميدن اينها رو. اينجا حضرات مثلا دكترا دارن، از پس حساب و كتاب ساختمونشون بر نميان. خجالت آوره..

مثلا چه قدر وام بگیره؟ بازپرداختش ماهی چه قدر میشه؟اجاره ای که میگیره وام رو پوشش میده؟

خودتون حساب كنيد ديگه. من اصول رو گفتم. راهنمايي كاملي هم كردم. هر چقدر كه ميتونيد قسط بديد(بالاتر از اجاره) هم وام بخريد و خونه بهتري بخريد.

ضمنا خونه رو در هر جايي كه ميخريد، فروشش رو مد نظر داشته باشيد و خونه خوب بخريد. يعني در بهترين كوچه محل بخريد. نزديك جاي تجاريش بخريد. خودتون كه نميخوايد بشينيد، مستاجره. پس به فكر راحتي اون نباشيد، به فكر برگشت خوب سرمايه تون باشيد.

Last edited:

sotd

Registered User
لایک‌ها
12
سلام

80 - 90 تومن پول راكد دارم، به نظر شما با اين پول زمين يا خونه بگيرم بهتره، يا توي يكي از اين موسساتي كه سود سالانه 19 درصد ميدن بذارم.

ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

سلام

من یک پیشنهاد براتون دارم که هم فاله و هم تماشا. یعنی هم سرمایه گذاری میکنید و هم از پولتون لذت می برین .

به زودی براتون پیام خصوصی میدم

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
کل صحبتهای جناب anony درباره خرید خانه و سکه در این چند پست اخیر تایید میشه .

ممنون از راهنماییتون .

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
حساب طلای بانک صادرات :rolleyes:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این طرح میدونید چیه که پیشنها میدید دوست عزیز؟

من به جوونا توصیه میکنم کمکی هم به تلویزیون ملی توجه کنن :rolleyes:

سود حسابی که باز میکنی بر اساس افزایش نرخ طلا توی بازاره .... ولی اینجور که خودشون گفتن ضرری در کار نیست ....

البته من خودم هنوز باز نکردم .... چون دیدم دوستان پیشنهاد خریدن طلا میدن گفتم بگم ...

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
من به جوونا توصیه میکنم کمکی هم به تلویزیون ملی توجه کنن :rolleyes:

سود حسابی که باز میکنی بر اساس افزایش نرخ طلا توی بازاره .... ولی اینجور که خودشون گفتن ضرری در کار نیست ....

البته من خودم هنوز باز نکردم .... چون دیدم دوستان پیشنهاد خریدن طلا میدن گفتم بگم ...
http://www.bsi.ir/default.aspx?scn=Gold-deposit
خیلی زرنگن :
حساب طلا به صورت ارزی می باشد یا ریالی؟
حساب طلا ارزی می باشد و با مراجعه مشتری و دریافت ریال از او،میزان ارزلازم به قیمت فروش برای او محاسبه و در زمان بستن سپرده طلا نیز ارز با قیمت خرید برای مشتری محاسبه می گردد. لیکن بابت این تبدیل ارز هیچگونه کارمزدی اخذ نمی گردد.
اینطوری که من متوجه شدم ، اینا بر فرض یک گرم طلا رو به شما میدن 50 هزار تومن و وقتی که شما بخواید طلا رو بفروشید ازتون 48500 می خرن .
باید دید ، مابه التفاوت فروش و خریدشون چقدره .

anony

Registered User
لایک‌ها
48
من كه ديگه خودمو خسته نميكنم هي بگم كه اين حساب طلاي بانك صادرات كلاه برداريه. يكبار در تاپيك سكه كامل توضيح دادم. اينها تراوشات يك ذهن خسته و بيمار بنام جهرمي هست كه همون موقع كه وزير كار بود هم پخي نبود، چه برسه حالا كه شده مديرعامل بانك!
(البته انصافا ايده اش براي بانك بد نيست، فقط به ضرر مردمه!)

sotd

Registered User
لایک‌ها
12
جالب اینه که استارتر اصلا تو بحث نیست

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
چرا هیچ کس سرمایه گذاری روی دلار پیشنهاد نداده است؟ به نظر شما خرید دو منزل متوسط بهتره، یا یک در نقطه بهتر؟

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
من نمی دانم چقدر این بحث جدی است ولی پیشنهادم بعنوان کسی که چند سالی در این موارد تجربه دارم این است که شما پولتان را به چندین بخش مساوی تقسیم کنید قسمتی را دلار ، قسمتی را یورو ، قسمتی را پوند و قستمی دیگر را طلا بخرید ، مبلغی را هم در بانک سپرده کنید.

در این حالت مطمئناً ضرری وجود نخواهد داشت شما از محل افزایش ارزش یک قسمت از سرمایه تان می توانید ضررهای احتمالی در قسمتهای دیگر را جبران کنید ، اگر هم بناگهان نیاز به پول پیدا کنید (که مشکل اکثر سرمایه گذارها است) می توانید فقط به قسمت سپرده بانکی دست بزنید یا قسمتی از ارزها و یا طلاها را نقد کنید.

موفق باشید

بالا