• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد سيستم

Hamid512

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من قصد خريد يك سيستم را دارم از نوع اينتل با قيمت يك ميليون تومان(البته با اوركلاك ۱۵۰و۱ تومان) قصد نصب ويندوز ويستا ۶۴ بيت را دارم و مي خواهم روي آن با برنامه هاي مكس۹ و همچنين استوديو ۲۰۰۵ (فكر مي كنم پك يك استوديو روي ويستا نصب مي شود)كار كنم و همچنين با ويندوز xp برنامه هاي ۳۲ بيتي تحت آن اما با توجه به تنوع قطعات كمي دچار ترديد شده ام كه چه قطعاتي را انتخاب كنم لطفا راهنمائي كنيد (مادربرد گيگا)(البته با يك فن خوب براي سيستم)
Thank you

Hamid512

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قصد خريد يك سيستم را دارم كه توانائي اجراي ويستا ۶۴ بيت را به همراه مكس و استوديو تحت آن را دارا باشد و همچنين ويندوز ۳۲ xp را به همراه برنامه هاي آن اما با توجه به تنوع قطعات كمي دچار ترديد شده ام كه چه سيستمي بايد انتخاب كنم لطفا راهنمائي كنيد سيستم بر مبناي اينتل و مادربرد گيگا با قيمت يك ميليون تومان(البته با اوركلاك ۱۵۰و۱) و يك فن خوب براي سيستم (نوع كيس برايم اهميتي ندارد ساده ترين نوع هم مشكلي ندارد)(مانيتور هم "CRT 17)
با تشكر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
cpu intel core2 e6300
main:biostar tforce 965
ram:2*512 gskill cl4
hdd:wd 320gb sata2
case:aopen
power:thermaltake or acbel 500w
fan:golden orb tt

Hamid512

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متشكرم اما اگه مي شه يك مادربرد اينتل'گيگا يا ايسوز معرفي كنيد و در مورد كارت گرافيك آيا ۷۶۰۰ با ۷۹۰۰ خيلي از لحاظ كارائي تفاوت داره و اگه امكان داره يك سيستم كامل را براي من بنويسيد و يك سوال ديگر آيا مي توان با اين قيمت يك سيستم خوب را تهيه كرد
با تشكر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما سوالات خودتون رو تو تاپیک خرید و ارتقا مطرح میکردید . برای هر سوال که نباید تاپیک ایجاد کرد .

بالا