• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد و فروش موجودي ايگلد

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
مثل اين كه اين آقا روزبه ما رو اشتباه گرفتند با كس ديگه اي.من اصلا با گلدماين كار نكرده ام و با شماهم آشنايي ندارم.اگر دقت مي كرديد در همين تاپيك هم سه چهار دفعه اي تلفن و ايميل ام رو گذاشته ام.
اين هم به خاطرroozbeh:
-- حذف به درخواست ارسال کننده مطلب --
[email protected]

Last edited by a moderator:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از egold4ucom :
مثل اين كه اين آقا روزبه ما رو اشتباه گرفتند با كس ديگه اي.من اصلا با گلدماين كار نكرده ام و با شماهم آشنايي ندارم.اگر دقت مي كرديد در همين تاپيك هم سه چهار دفعه اي تلفن و ايميل ام رو گذاشته ام.
اين هم به خاطرroozbeh:
-- حذف به درخواست ارسال کننده مطلب --
[email protected]
عزیز من چی گفتم مگه ؟ :D
منظورم گلد ماین نبود! :D
منظورم این بود که منتظر زنگ فرهاد نباش :D اون اصلا نمیدونه تلفن چیه :happy: فقط از تلفن برایوصل شدن به اینترنت استفاده میکنه :lol: (شوخی)

Last edited by a moderator:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يه مشكلي پيش اومد رفتم شرمنده خوب آقا من گفتم كه چون اولين بار هست با شما معامله مي كنم
اگه لطف كني شما پول رو به حساب بريز چون نه شما وب سايت دارهيكه نظر يوزرهاي ديگه درباره شما معلوم باشه نه چيز ديگه :cool: ok?

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
فرهاد اینا تلفن ندارن که زنگ بزنن! :D
سر قضیه عضویتش تو گلد ماین اینقدر قایم موشک بازی در آورد که من فکر کردم دختره :D
ایشالا 2 سال دیگه باهات تماس میگیره :D
:lol: :lol: بدليل پاره اي از مسائل امنيتي در ايران عزيز من نميتونم دست به تلفن بشم اما دست به ايميل چرا :cool:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
سر قضیه عضویتش تو گلد ماین اینقدر قایم موشک بازی در آورد که من فکر کردم دختره :D
:lol: :lol: بدليل پاره اي از مسائل امنيتي در ايران عزيز من نميتونم دست به تلفن بشم اما دست به ايميل چرا :cool:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
آدرس سايت ما هم اين است:
www.e-gold4u.com
در ضمن هر موقع اعتماد داشتيد تماس بگيريد لطفا

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
سلام
من يه سئوال داشتم چطوري مي تونم پول رو تو حساب ايگولد منتقل كنم به يه جاي ديگه
مثلا به حساب ايگولد يه نفر ديگه اگر جايي لينك آموزشش (فارسي ) هست بگيد ممنون ميشم يا تو ايران چطوري نقدش كنم ادرس اكوزشش رو بديد

اقا شما 10 دلار هم مي خريد چند مي خريد دلاري چند مي خريد

بعد اين ايگولد اگر پول چند ماه تو حساب بمونه مالبات و... كم مي كنه يا براي انتقال چي ؟

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahiar0 :
سلام
من يه سئوال داشتم چطوري مي تونم پول رو تو حساب ايگولد منتقل كنم به يه جاي ديگه
مثلا به حساب ايگولد يه نفر ديگه اگر جايي لينك آموزشش (فارسي ) هست بگيد ممنون ميشم يا تو ايران چطوري نقدش كنم ادرس اكوزشش رو بديد

اقا شما 10 دلار هم مي خريد چند مي خريد دلاري چند مي خريد

بعد اين ايگولد اگر پول چند ماه تو حساب بمونه مالبات و... كم مي كنه يا براي انتقال چي ؟
1-ماليات ماهانه داره
2- راحت خيلي از وبلاگها آ/وزش رو كپي پيست كردن تو بلاگ خودشون
3-تو ايران براحتي نقد ميشه من خودم بيشتر از 16-17 بار نقد كردم
4-.. :cool:

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از farhad12 :
1-ماليات ماهانه داره
تدرس ندادي لينك اموزش

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از farhad12 :
1-ماليات ماهانه داره
اقا اين لينك آموزشش رو ميدادي ما هم مي رفتيم ياد مي گرفتيم
اقا كسي نمي خره تو ايگولد

rarami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
• دریافت پول بصورت آنلاین : بدون کاغذ بازی، بدون معطلی برای تایید شما! شما میتوانید در ایران پل عضو شوید و بلافاصله بعد از عضویت دریافت پول در وب سایت خود یا بصورت آنلاین را راه اندازی کنید!

• دریافت کارت اعتباری MasterCard : با عضویت در سایت ما میتوانید برای کارت اعتباری اقدام کنید، که با استفاده از آن قادرید در تمامی سایتهایی که کارت اعتباری می پذیرند خرید نمایید!

• درآمد از طریق همکاری : با بازکردن حساب ایران پل بطور اتوماتیک در سیستم همکاری عضو میشوید که لینک مخصوصی به شما میدهید که اگر کسی از طریق آن در ایران پل عضو شود برای شما سودی در نظرگرفته میشود (تا 6 مرحله). همین امروز عضو شوید!

• سیستم آگاه سازی به محض دریافت : شما بلافاصله بعد از اینکه کسی به حساب شما پول واریز کرد توسط ایمیل مطلع خواهید شد.

• پول ریختن به حساب با روشهای متنوع : ایران پل روشهای متنوعی را برای پول ریختن به حساب پشتیبانی میکند، که شامل:
کارتهای اعتباری، چک آنلاین، e-gold، PayPal، حواله بانکی (به تهران، یا بین المللی)، ...

• فروش آنلاین: ایران پل سیستم مطمئن و دوستانه ای برای کاربران دارد و حساب کسی را معلق نمیکند و نمی بندد مگر آن شخص قصد کلاهبرداری یا فریب دیگران را داشته باشد!

با عضویت در سایت 5$ بصورت رایگان دریافت کنید. برای عضویت اقدام کنید این امکان بصورت محدود می باشد.
https://iranpal.com/fa/index.php?r=6506

بالا