• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد گوشي zopo p980 or c2

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوستان
اين 2مدل گوشي رو كسي داشت چه اكبند چه كاركرده خريدارم
اگرم كسي ميتونه وارد كنه شرايط با قيمت براي جفتش رو برام بفرستيد

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
دوست عزیز این برندی که شما میخواین توی ایران که کسی نیاورده هنوز..بعدشم اگه بیاد قیمتش زیر 1 میلیون نیست..اگه هم این قیمت بخری هیچ کس حاظر نیست بعدها ازت این قیمت بخره و خیلی ضرر میکنی(منظورم واسه فروش بعدش)..تازه اینم در نظر بگیر که گوشی چینی ممکنه خراب بشه و بعدش نتونی تعمییرش کنی..با این پولت بنظرم یک گوشی از برند معتبر بخری که امکاناتش کمتر باشه خیلی بهتره..حالا بازم اگه میخوای بگو بهت کسی معرفی کنم که واست تهیه کنه..البته چون از چین میاد حدود 20 روزیم علاف هستی تا بدستت برسه..

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
دوست عزیز این برندی که شما میخواین توی ایران که کسی نیاورده هنوز..بعدشم اگه بیاد قیمتش زیر 1 میلیون نیست..اگه هم این قیمت بخری هیچ کس حاظر نیست بعدها ازت این قیمت بخره و خیلی ضرر میکنی(منظورم واسه فروش بعدش)..تازه اینم در نظر بگیر که گوشی چینی ممکنه خراب بشه و بعدش نتونی تعمییرش کنی..با این پولت بنظرم یک گوشی از برند معتبر بخری که امکاناتش کمتر باشه خیلی بهتره..حالا بازم اگه میخوای بگو بهت کسی معرفی کنم که واست تهیه کنه..البته چون از چین میاد حدود 20 روزیم علاف هستی تا بدستت برسه..

ممنون دوست عزيز از راهنماييت
والا اين برند مثل لنوو با كيفيت هست واز اين اشغال چيني ها نيست در حد هواوي هست
بعيد ميدونم به اين زودي ها چيزيش بشه گارانتي چين داره اگر چيزيش بشه ميفرستم اونجا مورد نداره به زودي هم وارد ميشه ايران چون گوشي نيست كه رو زمين بمونه
بله قيمت با دلار 3500تومني بالاي 1200درميومد ولي حالا با دلار 3100تومني زير يه تومن
مدل جديدش هم كه امده وهم سي پي يو قويتر داره هم ارزونتره وزير 900تومن درمياد
تعمير كردن گوشي هاي اندوريد ديگه مثل هم شده واگثر كسايي كه گوشي اندرويد تعمير ميكنن همه نوع گوشي اندرويد رو ميتونند تعميير كنند چون سخت افزار مشابه دارند
گوشي برند هم رده اين ميشه سوني زد يا اس 4سامسونگ كه قيمتشون 2برابر اين هست وحتما مشتري واسه اين گوشي هست
الان دوستان گوشي 2هسته اي مثل هاير رو 700.800ميدن
اگر كسي رو ميشناسي ممنون ميشم معرفي كني

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
گوشی چینی فقط lenovo **zte

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
تو فروم ایران شلپینگ هست چند روز پیش دیدم برو اونجا کارت را میافته
فكر كنم اون براي واردات هست تو ايران موجود ندارن
توي كدوم قسمت ديديد ؟من الان توي بازارچه رو گشتم چيزي پيدا نكردم
ممنون از اطلاع
فکر کنم از ایران دلیوری بتونی گیر بیاری

ممنون از از راهنمايي ولي اونا ميخوان وارد كنند
من وارد كننده ميشناسم ميخواستم ببينم اگر كسي تا حالا وارد كرده ازش بگيرم اگر نشد كه خودم وارد كنم

samsalim

Registered User
لایک‌ها
8
منم zopo c2 را قبول دارم.واقعا کاراییش نسبت به قیمتش خیلی خوبه.دادا پیدا کردی بی زحمت تو همین تاپیک بگو.ممنون

samsalim

Registered User
لایک‌ها
8
منم zopo c2 را قبول دارم.واقعا کاراییش نسبت به قیمتش خیلی خوبه.دادا پیدا کردی بی زحمت تو همین تاپیک بگو.ممنون

قیمتو خیلی بالا داده.16 روزه میرسه حداقل

با یک وارد کننده صحبت کردم گفت امروز 860 در میاد با هزینه پستش.
بین 20 تا 40 نومن هم گمرک میگیرن که باید خودم بدم.حداکثر 3 هفته ای میرسه
اگه تا شب گوشی نخردیم اینو میخرم.

Last edited:

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
قیمتو خیلی بالا داده.16 روزه میرسه حداقل

با یک وارد کننده صحبت کردم گفت امروز 860 در میاد با هزینه پستش.
بین 20 تا 40 نومن هم گمرک میگیرن که باید خودم بدم.حداکثر 3 هفته ای میرسه
اگه تا شب گوشی نخردیم اینو میخرم.

دادا شك نكن يكي از بهترين گوشي هاست
فقط اين وارد كنننده شما كيه عضو پي تي هست؟
يه سوال كن ببينzozp c2 platinumرو چند مياره؟

samsalim

Registered User
لایک‌ها
8
956 تومان.ولی بازم خودت بپرس
واست پخ کردم

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
درود دوست گرامی ...
من خودم این گوشی هارو ندارم ولی یکی از دوستان c2 رو داره و من باهاش کار کردم فوقالعاده گوشی کند و بدی هستش و فقط هنگ میکنه رمش خیلی پایینه و دو - سه تا نرم افزار که با هم باز میکنیم ریست میشه ... فک کنم الان قیمتش 900 ت باشه که با این قیمت آدم یه اچ تی سی وان اس دست دو بگیره یا اس3 مینی نو خیلی بهتره دوست عزیز صادقانه به شما گفتم و اصلا گول صفحه فول اچ دیش رو نخورین اصلا روشناییش خوب نیست .
ایشون دارن و اینم تاپیکشون قیمتش هم 925 هست ولی اصلا نمیارزه. ولی باز هم صلاح کشور خویش خسروان دانند .. خودتون هر جور صلاح میدونین

samsalim

Registered User
لایک‌ها
8
درود دوست گرامی ...
من خودم این گوشی هارو ندارم ولی یکی از دوستان c2 رو داره و من باهاش کار کردم فوقالعاده گوشی کند و بدی هستش و فقط هنگ میکنه رمش خیلی پایینه و دو - سه تا نرم افزار که با هم باز میکنیم ریست میشه ... فک کنم الان قیمتش 900 ت باشه که با این قیمت آدم یه اچ تی سی وان اس دست دو بگیره یا اس3 مینی نو خیلی بهتره دوست عزیز صادقانه به شما گفتم و اصلا گول صفحه فول اچ دیش رو نخورین اصلا روشناییش خوب نیست .
ایشون دارن و اینم تاپیکشون قیمتش هم 925 هست ولی اصلا نمیارزه. ولی باز هم صلاح کشور خویش خسروان دانند .. خودتون هر جور صلاح میدونین
داداش مطمئنی zopo c2 داره دوستت.این رمش 1 گیگه که کم نیست.
من تا حالا دست کسی ندیدم ولی چند تا ریویو ازش خوندم که کلا تعریف کردن ازش

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
درود دوست گرامی ...
والا من هر چي ريويو و فيلم هاشو تو يوتوب ديدم عالي بوده وخيلي صفحه با كيفيت و سرعت عالي داشته
اون دوستتتون كه داره قصد فروش نداره؟
اگر از بازار گوشيش رو خريده زوپو نيست چون هنوز يه دونه هم وارد ايران نشده به صورت عمده مگر اينكه سفارش داده باشه به كسي واسش بياره
از چين سفارش داده گوشي خريده؟
956 تومان.ولی بازم خودت بپرس
واست پخ کردم
ممنون عزيز
داداش مطمئنی zopo c2 داره دوستت.این رمش 1 گیگه که کم نیست.
من تا حالا دست کسی ندیدم ولی چند تا ریویو ازش خوندم که کلا تعریف کردن ازش

بله منم ويدئو هاشو تو يوتوب دديم عالي بوده

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
این دوستمون از ریویو دید و خریدش رمش هم برای این سایز گوشی با این صفحه نمایش کمه بله رم 1 گیگ برای صفحه های qHD یا نهایتا hd خوب عمل مکینه و برای فول اچدی حتما رم 2 گیگ لازمه از بازار نخریده از چین خریده و مدلش هم ZOPO C2 هستش ولی واقعا کنده اصلا پیشنهاد نمیشه صادقانه گفتم من تا الان گوشی های که دستم بوده اس 2 - نوت - وان اکس - وان اس - نکسوز اس - اس 3 و اس 3 مینی بوده و بعد از این آخرین گوشی داشتم میرفتم سمت گوشی های چینی مثله همین zopo که با خرید دوستم منصرف شدم ...

بالا