• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد گوشي zopo p980 or c2

samsalim

Registered User
لایک‌ها
8
این دوستمون از ریویو دید و خریدش رمش هم برای این سایز گوشی با این صفحه نمایش کمه بله رم 1 گیگ برای صفحه های qHD یا نهایتا hd خوب عمل مکینه و برای فول اچدی حتما رم 2 گیگ لازمه از بازار نخریده از چین خریده و مدلش هم ZOPO C2 هستش ولی واقعا کنده اصلا پیشنهاد نمیشه صادقانه گفتم من تا الان گوشی های که دستم بوده اس 2 - نوت - وان اکس - وان اس - نکسوز اس - اس 3 و اس 3 مینی بوده و بعد از این آخرین گوشی داشتم میرفتم سمت گوشی های چینی مثله همین zopo که با خرید دوستم منصرف شدم ...

ممنون دوست عزیز برای راهنماییتون.

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
این دوستمون از ریویو دید و خریدش رمش هم برای این سایز گوشی با این صفحه نمایش کمه بله رم 1 گیگ برای صفحه های qHD یا نهایتا hd خوب عمل مکینه و برای فول اچدی حتما رم 2 گیگ لازمه از بازار نخریده از چین خریده و مدلش هم ZOPO C2 هستش ولی واقعا کنده اصلا پیشنهاد نمیشه صادقانه گفتم من تا الان گوشی های که دستم بوده اس 2 - نوت - وان اکس - وان اس - نکسوز اس - اس 3 و اس 3 مینی بوده و بعد از این آخرین گوشی داشتم میرفتم سمت گوشی های چینی مثله همین zopo که با خرید دوستم منصرف شدم ...

ممنون از راهنمايي
اين دوستتون قصد فروش نداره؟

شیرازمارکت

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوست عزیز.
من همین مدل رو 3 روز پیش واسه یکی از دوستان آوردم و از بس خیلی راضی بود از گوشی، 2تا دیگه سفارش داد. که توی هفته جدید احتمالا خریداری خواهد شد. اگه شما هم میخواین با من تماس بگیرید تا براتون بیارم. یک هفته طول میکشه و گمرکیش هم تقریبا 90تومن در میاد. قیمت تمام شده برای گوشی که واسه دوستم آوردم با یه جلد 15 دلاری خیلی خوب، همه با هم 1215 در اومد البته دلار کمی گرون بود. اگه سفارش شما و دوستام اوکی شد، روی هزینه حمل و نقل تخفیف خوبی میتونیم بهتون بدیم چون هزینه سرشکن میشه. اگه خواستید در خدمتم. اگه خواستید میتونم عکس اون گوشی رو که آوردم براتون بفرستم. قیمت قطعی رو هم بهتون هروقت خواستید میدم خدمتتون.

پاینده باشید
شیرازمارکت

Last edited:

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
برو از این انجمن آقای رامسینگ ( که از اعضای پرشین تولز هم هستند ) تهیه کن

خیلی از دوستان ازشون خرید داشتند ( حتی همینجا )

forum.ramsinghexpress.com

solivan

Registered User
لایک‌ها
2
من تا حالا 4 تا zopo خریدم هم واسه خودم هم واسه دوستام الانم یه zp998 سفارش دادم تو راهه
تو خریدش شک نکن

بالا