• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

-----خریداره الکاتل OT-V770 هستم ------

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xftm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فكر نكنم توي ايران گيرت بياد به نظر من پول بده يكي برات از كشور هاي اطراف بخرن يا از همين سايت هاي كه جنس رو از كشور هاي خراجي خريداري ميكنن بگير اما هزينش زياد ميشه !! حالا نظر خودت شرطه !
من به عنوان برادر كوچيكترت خواهتم راهنماييت كرده باشم !

l-lO3EIN

Registered User
لایک‌ها
285
فكر نكنم توي ايران گيرت بياد به نظر من پول بده يكي برات از كشور هاي اطراف بخرن يا از همين سايت هاي كه جنس رو از كشور هاي خراجي خريداري ميكنن بگير اما هزينش زياد ميشه !! حالا نظر خودت شرطه !
من به عنوان برادر كوچيكترت خواهتم راهنماييت كرده باشم !

ممنون داداشی یکی تهران گیر اوردم ولی حضوری معامله میکنن که من نمیتونم برم اونجا ... بازم ممنون از راهنماییت

l-lO3EIN

Registered User
لایک‌ها
285

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
سلام داداشی اره دیدم ایشون تهران تشریف دارن و حضوری معامله میکنن که متاسفانه من اراکم داداش ........ بازم ممنون داداشی

خب از یکی از بچه های فروم بخواه برات بگیره بفرسته از این مرام ها تو فروم هست من اگر تهران بودم برات میگرفتم !

l-lO3EIN

Registered User
لایک‌ها
285
خب از یکی از بچه های فروم بخواه برات بگیره بفرسته از این مرام ها تو فروم هست من اگر تهران بودم برات میگرفتم !

والا من زیاد با دوستان اشنا نیستم اگه شما دوستی تو فروم دارید بهم معرفی کنید

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به نظر من یا همینجا اعلام کنید یا یه تایپیک جدا بزنید که جهت خرید حضوری از تهران یکی از کاربرا کمک کنه قبلا سابقه داشته این کار از یکی از کاربران خوش سابقه و مورد اعتماد کمک بگیرید نتیجه میده !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا