دقیقا چیپ جنوبیش سوخته که ارزش تعمیرهم داره ولی به درد من نمیخوره که بخام تعمیر کنم
چیپ جنوبی؟؟!!!!!! من مادربورد 478 رو 30 هزار تا 50 هزار میفروشم سالم شما میدونید قیمت چیپ جنوبی چنده؟؟؟؟؟ بالاتر در میاد عزیز
چندتا گرافیک دارم اگه تهرانی بیا ببر
داداش انواع قطعات ضایعاتی موجود است.
مونیتور.. رم گرافیک پاور مین بورد و ...
فقط اصفهانم... اگر مسئله ارسالشو حل کنی به صورت مستمر باهم کارمی کنیم.
سلام ، یه مادربرد DFI - DDR3 ، چهار کاناله دارم خرابه، چند برمیداری؟
یه مادر بورد g41 دارم پایه های سی پی یو کج شده اگه اصفهانی بیارم برات اگه نه ارزش پست کردن نداره(اگه بخواین به هزینه خودتون پست میکنم
پست پیشتاز 7-8 تومنی باید بشه فکر کنم 13 میگیرم پست میکنم5000 خریدارم کرج هستم هزینه پست چقدره؟
پست پیشتاز 7-8 تومنی باید بشه فکر کنم 13 میگیرم پست میکنم
biostar g41d3 .دادم تعمیر ولی روش کار نکرد گفت پایه هاش قابل تعمیر نیست و باید تعویض بشه و هیتر قوی میخواد و این حرفا .کلا توانایی تعمیرشو ندارن تو شهر ما. البته 2-3 جایی که من نشون دادممدل دقیق لطف میکنین؟
روش تعمیر کار کار کرده یا نه؟
biostar g41d3 .دادم تعمیر ولی روش کار نکرد گفت پایه هاش قابل تعمیر نیست و باید تعویض بشه و هیتر قوی میخواد و این حرفا .کلا توانایی تعمیرشو ندارن تو شهر ما. البته 2-3 جایی که من نشون دادم
یه پاور یه گرافیک دو تا مادر بورد گیگا و مرکوری دو عددکیس سالم قدیمی یک سی دی رام ای سوس سالم و یک عدد سی دی رایتر موجوده
شماره کارتمو با شماره تماس براتون پ خ میکنم هر وقت کارت به کارت کردی برات پست میکنم .آدرس و اسمتونو با شماره تماس برام پ خ کن12 برام پست کن