miladkalantar
Registered User
یه آمپ خوب نبود ؟؟؟؟؟؟؟
هرچی ما هواستیم بخریم شد طلا
هرچی ما هواستیم بخریم شد طلا
یه سنسویی 9090 دی بی دارم فروشی نیست 90واته و بلندگو میخواد که تست ازش بگیری
یه چیزی یادم رفت سابقه سوزاندن تیوتر های hpm120 رو هم داره-
خدا بیامرزه جناب هویک رو تو هفت تیر تعمیرگاه و فروشگاه داشت و من اینو از به اصرار اون ازش برداشتم-البته یه آمپلی پایونیر هم بهم داد-این جریان مال 15 سال پیشه الانم مغازش دست داداششه و خودش رفته امریکا...
یه جورایی جگر گوشمه - وقتی با دک و آمپیلی موسیقی گوش میدی روحت پرواز میکنه -معنای پرواز رو تنها کسایی متوجه میشن که میدونن سیستم و صدا یعنی چی...
امیدارم جنس دست نخورده و خوبی پیدا کنی
آپ برای دوستمون
امروز پاساژ مرکزی بودم یارو چه آمپی داشت . پایونیییییییییییر .اگه درست یادم باشه 7 تا 120 وات آر ام اس میداد . هیولایی بود واسه خودش . خیلی هم خوشگل و زیبا بود .قیمت نکردمش . یه جفت بلنگو پایونیر هم داشت میداد 2.5 میلیون :blink: تو هر کدوم 2 تا ووفر 8 اینچی با یه توییتر داشت . چیز شاخی بود . ولی بی انصافها نمیشه باهاشون معامله کرد .
این سیستم پایونیر هم یکیشون داشت خییییییییییلی تمیز بود میداد 1 تومن . طالبش شدم ولی 1 تومن نمیارزه .500 میداد میزدم تو گوشش
مشاهده پیوست 307734
یه سنسویی 9090 دی بی دارم فروشی نیست 90واته و بلندگو میخواد که تست ازش بگیری
یه چیزی یادم رفت سابقه سوزاندن تیوتر های hpm120 رو هم داره-
خدا بیامرزه جناب هویک رو تو هفت تیر تعمیرگاه و فروشگاه داشت و من اینو از به اصرار اون ازش برداشتم-البته یه آمپلی پایونیر هم بهم داد-این جریان مال 15 سال پیشه الانم مغازش دست داداششه و خودش رفته امریکا...
یه جورایی جگر گوشمه - وقتی با دک و آمپیلی موسیقی گوش میدی روحت پرواز میکنه -معنای پرواز رو تنها کسایی متوجه میشن که میدونن سیستم و صدا یعنی چی...
امیدارم جنس دست نخورده و خوبی پیدا کنی
آپ برای دوستمون
خریدار پخش صوتی موزیکال فیدلیتی با قیمت مناسب هستم 09123076851
نوع خاصی آمپلی هست این؟
قیمت چنده؟
خیر معمولیه قدرت متوسط ولی HI-FI.
قدرت خروجی:
Continuous RMS Power Both Channel Driven:
46W*2
سایر مشخصات:
stereonomono: Sansui AU-4900 (1977)
قیمتش دقیق ندارم.
قیمت بده داداش
عزیز آمپ خوبیه اما قدرتش واسه اسپیکر من یکم کمه....180 پایه در نظر بگیریم خوبه؟
یه ضبط سامسونگ دارم که ورودی auxسالمه میتونی بلندگوهات بهش وصل کنی کیفیتشم معرکس
خواستی اس بده عکس بزارم 3000w
09379390653