• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار آمپلی 4 کانال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
ممنون عزیز . یک پریمیر خریدم که تا فردا دستم میرسه .
ما شیرازیها باید سعی کنیم تو خرید سیستم دقت کنیم
پریمیر هم تحت لیسانس پایونیر هست فکر نکنم جنس بدی باشه
خرید آمپ مثل خرید یه پخش میمونه چجور ما تو خرید یه ضبط خیلی دقت میکنیم ولی تو این نه؟
کار آمپ تولید صدای انبوه هست حالا اگه جنس خوب بخری با تفکیک و قدرت صدای خوبی برخورداری و به باندات آسیبی نمیرسه ولی اگه جنس بد بخری تو کیفیت صدا و خرابی باندا تاثیر بسزایی داره
البته این نظر شخصی بندست و تو کل شیراز بگردی هیچ کدومشون چیزی از سیستم نمیدونن
جسارت نباشه ما فقط دنبال یه جنس ارزون قیمت میگردیم و البته کلی خدمتتون عرض کردم و شخص خاصی رو نمیگم ایشالا سوتفاهم نشه واستون
در کل قصدم راهنمایی بود کاکو
ایشالا مبارکت باشه و خیرشو ببینی
اگه عاشق سیستمی و واقعا دوست داری صدای سیستمت روحیت رو شاد کنه بهم خبر بده به یکی معرفیت کنم چیزایی بهت بده که حالشو ببری
با اجازه

Last edited:

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
ما شیرازیها باید سعی کنیم تو خرید سیستم دقت کنیم
پریمیر هم تحت لیسانس پایونیر هست فکر نکنم جنس بدی باشه
خرید آمپ مثل خرید یه پخش میمونه چجور ما تو خرید یه ضبط خیلی دقت میکنیم ولی تو این نه؟
کار آمپ تولید صدای انبوه هست حالا اگه جنس خوب بخری با تفکیک و قدرت صدای خوبی برخورداری و به باندات آسیبی نمیرسه ولی اگه جنس بد بخری تو کیفیت صدا و خرابی باندا تاثیر بسزایی داره
البته این نظر شخصی بندست و تو کل شیراز بگردی هیچ کدومشون چیزی از سیستم نمیدونن
جسارت نباشه ما فقط دنبال یه جنس ارزون قیمت میگردیم و البته کلی خدمتتون عرض کردم و شخص خاصی رو نمیگم ایشالا سوتفاهم نشه واستون
در کل قصدم راهنمایی بود کاکو
ایشالا مبارکت باشه و خیرشو ببینی
اگه عاشق سیستمی و واقعا دوست داری صدای سیستمت روحیت رو شاد کنه بهم خبر بده به یکی معرفیت کنم چیزایی بهت بده که حالشو ببری
با اجازه

ایشون تموم سیستمشو از بنده گرفتن
امپم دیروز براشون فرستادم
مبارکش باشه
این امپو خریدم اصلا"انتظار قدرتی که داشتو ازش نداشتم!وقتی بستم رو ماشین دیدم نیاز به خازنو یه امپ دیگه نیست!2جفت باند و یه ساب sp121splکه750تا ار ام اسه بش وصل کردم محشر بود الان هرچی میگردم مث اونم گیرم نمیاد!
دیشب بی سیستم رفتم جشن روحانی ازاد بودو همه سیستم دارا بودن من حتی باند فابریکامم وصل نبود:(
حسابی ضدحال بود

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
ایشون تموم سیستمشو از بنده گرفتن
امپم دیروز براشون فرستادم
مبارکش باشه
این امپو خریدم اصلا"انتظار قدرتی که داشتو ازش نداشتم!وقتی بستم رو ماشین دیدم نیاز به خازنو یه امپ دیگه نیست!2جفت باند و یه ساب sp121splکه750تا ار ام اسه بش وصل کردم محشر بود الان هرچی میگردم مث اونم گیرم نمیاد!
دیشب بی سیستم رفتم جشن روحانی ازاد بودو همه سیستم دارا بودن من حتی باند فابریکامم وصل نبود:(
حسابی ضدحال بود
آقا امید همه رو دادی رفت که؟یعنی شما سیستم فروختی که سیستم بخری؟من بدی از پریمیر ندیدم ولی منظورم این بود که بالاتر از این آمپ هم هست
مبارکشون باشه ایشالا
ایشالا که خوش قیمت دادی به همشهریم؟

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
آقا امید همه رو دادی رفت که؟یعنی شما سیستم فروختی که سیستم بخری؟من بدی از پریمیر ندیدم ولی منظورم این بود که بالاتر از این آمپ هم هست
مبارکشون باشه ایشالا
ایشالا که خوش قیمت دادی به همشهریم؟

اره قیمتی دادم که راضی باشه:)
اون سیستم قبلیم بود این امپم ردش کردم رفت که یه قویتر بگیرم ولی احتمالا" هم نبندم چون در استانه باز کردن یه مغازه هستم و دارم نقدمیکنم همه چیو
احتمالا"باندهامم بفروشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا