• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار آمپ دوکانال یا 4 کانال قدیمی دست دوم هستم ( اصل باشه و تعمیری هم نباشه )

hassan 66

Registered User
لایک‌ها
51
ممنون از لطف شما ولی من قیمت پایین میخوام زیر 100 تومن باشه من زیاد سیستم باز نیستم فقط میخوام یکمی صدای پایونیر تقویت بشه .یکی از دوستان پیشنهاد خوب دادن ببینم که چی میشه
مثبت منفی باندهاتو چک کردی؟!یکی از باندهای پایونیر و سیمهاشو جا به جا کن,فید ضبطتم چک کن رو حالت وسط باشه

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
مثبت منفی باندهاتو چک کردی؟!یکی از باندهای پایونیر و سیمهاشو جا به جا کن,فید ضبطتم چک کن رو حالت وسط باشه
فردا حتما چک میکنم ببینم مشکل از کجاست چون سونی رو یبار اشتباهی بسته بود ضعیف شد بعدش جابجا کرد درست شد

hassan 66

Registered User
لایک‌ها
51

mehrran

Registered User
لایک‌ها
41
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
دادا با این میخوای صدا بگیری؟؟؟
اصلن به این فکر نکن دادا

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
دادا با این میخوای صدا بگیری؟؟؟
اصلن به این فکر نکن دادا
سلام

میشه دلیلش رو بگین چرا به درد نمیخوره؟آیا ضعیف هستش یا قوی هستش؟ چند می ارزه اگر بخوام بخرم؟ شما چی پیشنهاد میدی؟ ارزون قیمت باشه

mehrran

Registered User
لایک‌ها
41
ro chesham
dada age mikhay amp begiri ye bar kharj kon va ye chize dorost hesabi begir ke vasat kar kone.
age jense arzon bekhay chize khob gir nemiyari va bade modati pashimon mishi va dobare bayad kharj koni

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
ro chesham
dada age mikhay amp begiri ye bar kharj kon va ye chize dorost hesabi begir ke vasat kar kone.
age jense arzon bekhay chize khob gir nemiyari va bade modati pashimon mishi va dobare bayad kharj koni
راستش مهران جان بودجم نمیرسه و باندهامم که حرفه ای نیستش برای همین میخوام یه چیز ارزون قیمت بگیرم الان یدونه مارشال دیدم آکبند آبی رنگ میگه 90 تومن 2 کانالم هستش بنظرتون ارزش داره که بخرم ؟

mehrran

Registered User
لایک‌ها
41
dadashe man.poleto be ashghalll nade.pashimon mishi

بالا