سری قدیم ماله قدیمه...عمرشو کرده...تکنولوژیش هم برا همون قدیمه
قدیمی بودن هم دلیل بر این نمیشه که بعضی از دوستان سؤاستفاده کنن و قیمت فضایی بذارن روش
تکنولوژی پایونیر که فعلا هر روز در حال افت کردن جز مواردی خاص
هنوز که هنوز اون امپ 944 داره پادشاهی میکنه یا امپای prs سری قدیمش اصلا کیفیت و قدرتشون نمیشه با این جدیدا مقایسه کرد
من یه امپ مونو سری قدیم پایونیر به 100 تا جدیدش نمیدم با امپ 8400 راحت یه 1042 درایو کردم این جدیدا اینقدر سوسول شدن که یه مقدار بهشون فشار میاد سریع سوئیچ میکنن!
الان هنوز که هنوز پخش رو 9450mp و 9650 و امثال اینا نیومده واقعا کیفیت ساخشون حرف نداشت هنوز خیلیا حاضرا روش قسم بخورن
الان کدوم پخشش با 8850 و 9850 برابری میکنه اون 80prs که مثل اسباب بازی میمونه اون p99 که تنها پخشی که فقط خود ژاپن داره روش کار میکنه که اونم اصلا خریدش اقتصادی نیست
در کل به نظرم اون ساخت که قدیم پایونیر داشت دیگه تو جدیداش در حال از بین رفتن و اینو از تمام کسایی که تو کار سیستم هستن بپرسی تائید میکنن
الان شما نگاه کنید برندایی مثل sony , jvc روز به روز دارن خراب تر میشن به طوری که الان به هر کی پیشنهاد میدی قبول نمیکنه و دیگه کمتر کسی رو اینا کار میکنه پایونیرم داره کم کم به اینا اضافه میشه باز به نظر من تو سبکا کنوود داره بهتر عمل میکنه و کیفیت محصولات نسبت به قبلش بهتر شده مثلا اون هنگی که تو پخشای قدیمش بود رو جدیدا بهبود یافته
من کاری به قیمت دوستان ندارم شاید بخوان نصف قیمت بفروشن شایدم 10 برابر قیمت دیگه این بستگی به خودشون داره تمام این مطالبم کلی گفتم و تائید جنس کسی نبود
ولی اگه من باشه الان بخوام امپ بگیرم میرم سراغ برندای خیلی بهتر که برندایی مثل GZ , gladen ,Rockford, DLS , RE Audio , DD و امثال اینا نشون دادن که هر چی به جلو میرن کیفیتاشون رو به افزایش و بهتر میشن