• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار آمپ 5500 پایونیر سالم دست دو

deutschland13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
هر کی 5500-------5000------- یا آمپ های از نظر قدرت نزدیک اینا داره و تمیزه و قصد فروش داره خواهشا اعلام کنه
بــــــــآ تشکــــــر ر ززززززز

Last edited:

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
گشتم نبود نگرد نیست
موقعی که نمیخوای و لازم نداری همه برای فروش موجود دارن ولی وقتی دنبالشی هیچکی نداره....شانس نیست که

deutschland13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
گشتم نبود نگرد نیست
موقعی که نمیخوای و لازم نداری همه برای فروش موجود دارن ولی وقتی دنبالشی هیچکی نداره....شانس نیست که
:mad::general208:
ایشالله ک الان دوتا پیدا میشه یکی برا شما یکیم برا من :general601:

bahadorr

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
58
سلام 370 آکبند خواستی در خدمتیم

yasinxxx

Registered User
لایک‌ها
27
آمپ پایونیر gm 5000 ساخت مکزیک در حد آک به کارت نمیاد؟

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
سلام 370 آکبند خواستی در خدمتیم
370تومن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
370پول اینو بخوایم بدیم 40تومن میذاریم روش8604میگیریم
تازه مدل 2014 آمپ شما که میشه5602 قیمتش290تومنه و همینطور 100وات قدرتش بالاتره و گارانتی هم داره

bahadorr

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
58
خلاصه من در خدمتم
سری قدیم رو کسی با این جدیدا مقایسه نمیکنه عزیز

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
370تومن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
370پول اینو بخوایم بدیم 40تومن میذاریم روش8604میگیریم
تازه مدل 2014 آمپ شما که میشه5602 قیمتش290تومنه و همینطور 100وات قدرتش بالاتره و گارانتی هم داره
5602 یه امپ !!!!
چی بگم الان حرف بزنم همکارا میریزن سرم:general711:
تو سریای جدید 9604 از همشون بهتره که 86 مدل ضعیف تر این امپ

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
سری قدیم ماله قدیمه...عمرشو کرده...تکنولوژیش هم برا همون قدیمه
قدیمی بودن هم دلیل بر این نمیشه که بعضی از دوستان سؤاستفاده کنن و قیمت فضایی بذارن روش

bahadorr

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
58
قدیمی بودن هم دلیل بر این نمیشه که بعضی از دوستان سؤاستفاده کنن و قیمت فضایی بذارن روش
جنس آکبنده، عمر خودشو کرده؟!؟!
در کل شما؟!؟! داروغه ای؟!؟!

bahadorr

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
58
من کسیرو مجبور به خرید نکردم،

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
جنس آکبنده، عمر خودشو کرده؟!؟!
در کل شما؟!؟! داروغه ای؟!؟!
از نظر آکبند و کارکرده نگفتم از نظر سال ساخت و دوره گفتم عزیزم
وجدان و انصاف خوب چیزیه که یکسری ندارن متاسفانه

deutschland13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
باو بچه ها دعوا نکنیید ای بـــــــــــــــآو :)
آمپلی برا ما پیدا نشــــــــــــــــــــد عایآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :general507:

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
تکنولوژی پایونیر که فعلا هر روز در حال افت کردن جز مواردی خاص
هنوز که هنوز اون امپ 944 داره پادشاهی میکنه یا امپای prs سری قدیمش اصلا کیفیت و قدرتشون نمیشه با این جدیدا مقایسه کرد
من یه امپ مونو سری قدیم پایونیر به 100 تا جدیدش نمیدم با امپ 8400 راحت یه 1042 درایو کردم این جدیدا اینقدر سوسول شدن که یه مقدار بهشون فشار میاد سریع سوئیچ میکنن!
الان هنوز که هنوز پخش رو 9450mp و 9650 و امثال اینا نیومده واقعا کیفیت ساخشون حرف نداشت هنوز خیلیا حاضرا روش قسم بخورن
الان کدوم پخشش با 8850 و 9850 برابری میکنه اون 80prs که مثل اسباب بازی میمونه اون p99 که تنها پخشی که فقط خود ژاپن داره روش کار میکنه که اونم اصلا خریدش اقتصادی نیست
در کل به نظرم اون ساخت که قدیم پایونیر داشت دیگه تو جدیداش در حال از بین رفتن و اینو از تمام کسایی که تو کار سیستم هستن بپرسی تائید میکنن
الان شما نگاه کنید برندایی مثل sony , jvc روز به روز دارن خراب تر میشن به طوری که الان به هر کی پیشنهاد میدی قبول نمیکنه و دیگه کمتر کسی رو اینا کار میکنه پایونیرم داره کم کم به اینا اضافه میشه باز به نظر من تو سبکا کنوود داره بهتر عمل میکنه و کیفیت محصولات نسبت به قبلش بهتر شده مثلا اون هنگی که تو پخشای قدیمش بود رو جدیدا بهبود یافته
من کاری به قیمت دوستان ندارم شاید بخوان نصف قیمت بفروشن شایدم 10 برابر قیمت دیگه این بستگی به خودشون داره تمام این مطالبم کلی گفتم و تائید جنس کسی نبود
ولی اگه من باشه الان بخوام امپ بگیرم میرم سراغ برندای خیلی بهتر که برندایی مثل GZ , gladen ,Rockford, DLS , RE Audio , DD و امثال اینا نشون دادن که هر چی به جلو میرن کیفیتاشون رو به افزایش و بهتر میشن

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
تکنولوژی پایونیر که فعلا هر روز در حال افت کردن جز مواردی خاص
هنوز که هنوز اون امپ 944 داره پادشاهی میکنه یا امپای prs سری قدیمش اصلا کیفیت و قدرتشون نمیشه با این جدیدا مقایسه کرد
من یه امپ مونو سری قدیم پایونیر به 100 تا جدیدش نمیدم با امپ 8400 راحت یه 1042 درایو کردم این جدیدا اینقدر سوسول شدن که یه مقدار بهشون فشار میاد سریع سوئیچ میکنن!
الان هنوز که هنوز پخش رو 9450mp و 9650 و امثال اینا نیومده واقعا کیفیت ساخشون حرف نداشت هنوز خیلیا حاضرا روش قسم بخورن
الان کدوم پخشش با 8850 و 9850 برابری میکنه اون 80prs که مثل اسباب بازی میمونه اون p99 که تنها پخشی که فقط خود ژاپن داره روش کار میکنه که اونم اصلا خریدش اقتصادی نیست
در کل به نظرم اون ساخت که قدیم پایونیر داشت دیگه تو جدیداش در حال از بین رفتن و اینو از تمام کسایی که تو کار سیستم هستن بپرسی تائید میکنن
الان شما نگاه کنید برندایی مثل sony , jvc روز به روز دارن خراب تر میشن به طوری که الان به هر کی پیشنهاد میدی قبول نمیکنه و دیگه کمتر کسی رو اینا کار میکنه پایونیرم داره کم کم به اینا اضافه میشه باز به نظر من تو سبکا کنوود داره بهتر عمل میکنه و کیفیت محصولات نسبت به قبلش بهتر شده مثلا اون هنگی که تو پخشای قدیمش بود رو جدیدا بهبود یافته
من کاری به قیمت دوستان ندارم شاید بخوان نصف قیمت بفروشن شایدم 10 برابر قیمت دیگه این بستگی به خودشون داره تمام این مطالبم کلی گفتم و تائید جنس کسی نبود
ولی اگه من باشه الان بخوام امپ بگیرم میرم سراغ برندای خیلی بهتر که برندایی مثل GZ , gladen ,Rockford, DLS , RE Audio , DD و امثال اینا نشون دادن که هر چی به جلو میرن کیفیتاشون رو به افزایش و بهتر میشن
حرفت کاملا درسته ولی برندایی که گفتی به درد کسی میخوره که برای آمپ بخواد بالای 700-800خرج کنه نه مایی که 300-400نهایت خرجمونه

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
شما خودت استادی جسارت نشه دوست عزیز :general105: من با شما تو یک سری موارد کاملا موافقم اما این حرف که تکنولوژی قدیمی مال قدیم هست یکم بی انصافیه برخی از اجناس هستن که همون قدیمیش هم به صد تا جدید میارزه چه از نظر تکنولوژی ساخت و چه کارآییی و هنوز هم پرچمشون بالاست اما به قول شما هر چیزی هم قیمت خودش رو داره و مس رو نمیشه یه قیمت طلا و یا برعکس فروخت، البته من طرفداری کسی رو نکردم و نظر شخصیم رو گفتم امیدوارم به کسی بر نخوره ،gm5500 هم هنوز تو بازار موجوده و میتونید قیمت بگیرید تولیدش متوقف شده و دوستمون هم مالشه و بلاخره قیمت دادن دیگه ایرادی نداره البته ساخت gm5500 هم ازش اینقدری نگذشته باز gm5000 یه چیز البته امیر خان کاملتر توضیح دادن:general601:

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
هر کی 5500-------5000------- یا آمپ های از نظر قدرت نزدیک اینا داره و تمیزه و قصد فروش داره خواهشا اعلام کنه
بــــــــآ تشکــــــر ر ززززززز
داداش میخوای چی باهاش درایو کنی؟

بالا