• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار آیپود 8 گیگ ( ipod 4 8gb )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
من که موندم HD2 بخرم یا ipod نمی دونم یک زمانی HD2 داشتم خیلی هم راضی بودم نمی دونم IPOD هم بازی و برنامه اش به کیفبت و قدرت اندروید hD2 هست یا نه

میگم اصلا چرا می خوای IPOD بخری؟

در مورد قیمت هم ای بابا ادم سود جو زیاذه تا دیده دلار رفته بالا گفته بزار جورابامم با قیمت دلار جدید بفروشم سود کنم

شما سخت نگیر انشاالله زود پیدا میشه

mehdigostar

Registered User
لایک‌ها
0
من که موندم HD2 بخرم یا ipod نمی دونم یک زمانی HD2 داشتم خیلی هم راضی بودم نمی دونم IPOD هم بازی و برنامه اش به کیفبت و قدرت اندروید hD2 هست یا نه

میگم اصلا چرا می خوای IPOD بخری؟

در مورد قیمت هم ای بابا ادم سود جو زیاذه تا دیده دلار رفته بالا گفته بزار جورابامم با قیمت دلار جدید بفروشم سود کنم

شما سخت نگیر انشاالله زود پیدا میشه

ممنون دوست گلم.
آخه ارزون ترین محصول اپل هست در ضمن کیفیت ال سی دی آیفون 4 رو هم داره و فقط رمش نصف آیفون 4 هست.
به نظر من که واسه بازی چیز بسیار خوبی هست.
اما در مورد HD2 من خودم یه زمان عاشقش بودم و چون دیگه سیستم عاملش منسوخ شد HD7 گرفتم که با هیچی تو دنیا عوضش نمیکنم . خدایی با ویندوز فون خیلی حال میکنم.
میدنم که آندروید واسش پورت شده اما تمام بازی های خوب آندروید نیاز به سی پی یو یا کارت گرافیک مخصوص دارن. واسه همین فکر نکنم بشه بازی های شرکت گیم لافت رو روش اجرا کرد !!
گلگسی تب هم تازه از یکی از دوستان تو همین سایت خرید کردم و با آندروید آشنایی دارم البته قبل هم یه تبلت آندرویدی داشتم ،اما خدایی ویندوز فون از آندروید خیلی بهتره " نظر شخصی من هست " (کسی به دل نگیره)
این آیپود هم واسه داداشم میخوام چون عشقه بازی و فکر کنم آیپود بهترین گزینه واسه بازی باشه در کنارش هم یه 1208 نوکیا واسه زنگ زدن هم داشته باشی عالی میشه.
اما شما اگه میخوای گوشی شیک داشته باشی چون طرفدار اچ تی سی هستی نظر من رو بخوای یه HD7 بخر هم بازی های توپی داره هم اینکه یه گوشی شیک هست تازه قیمتش هم نسبت به کارایی که داره بسیار عالیه.
الان مثلا نوکیا لومیا که همین سخات افزار رو داره 800 پولشه در صورتی که HD7 کمتر از 500 پولشه که اگه یه کارکرده تمیز هم پیدا کنی با 320 30 میتونی بخری.
سخت افزار تمام ویندوز فون ها چون مایکروسافت خودش تعیین کرده تو تمام دیوایس ها یکی هست و فقط قیافشون فرق میکنه که به نظر من HD7 با 4.2 اینچ ال سی دی خیلی بهتر از لومیا 3.5 اینچ هست.
خلاصه چون تا حالا با محصولات اپل کار نکردم چون خیلی قیمتاشون نجومی هست و خیلی دوست دارم با ios که اینقد طعریفش رو میکنن کار کنم به داداشم پیشنهاد آیپود رو دادم.:D
خدایی الان دیگه ویندوز فون بازی و برنامه زیاد داره که مارکت پلیس هم الان بالای 60000 تاش رو واسه دانلود گذاشته و بر عکس آندروید نیاز به وی-پی-ان یا چیزای دیگه نداره.
خواستی یه دی وی دی بازی و برنامه هم رایگان بهت میدم همشون رو خودم دانلود کردم و 100 درصدشون هم نصب و اجرا میشه.:blush:
خوبی ویندوز فون اینه که مثل آندروید واسه هر گوشی نیاز به دیتای خاصی نداره و بازیهاش روی تمام دیوایس ها اجرا میشه. چون سخت افزارشون یکی هست.
همشون رم 576 دارن.
همشون سی پی یو 1 گیگاهرتز دارن.
همشون ال سی دی 3.5 اینچ به بالا دارن.
همشون دوربین 5 با بالا دارن.
البته اینا چیزهایی هست که ماکروسافت شرکت سازنده رو ملزم به اجراشون کرده و کمتر از این حق ندارن استفاده کننن که کاملترش تو خود سایت مایکروسافت هست.

یا حق.

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
فعلا از لحاظ اپليكيشن وبازي ios اوله. به اندرويد و مخصوصا ويندوز فك نكن اصلا

mehdigostar

Registered User
لایک‌ها
0
فعلا از لحاظ اپليكيشن وبازي ios اوله. به اندرويد و مخصوصا ويندوز فك نكن اصلا

آره منم واسه همین آیپود میخوام بخرم.
اما ویندوز فون تازه اومده و خیلی سریع داره پیشرفت میکنه.
من چون دوستمون گوشی خواستن بخرن ویندوز فون رو پیشنهاد دادم.
در ضمن ویندوز موبایل با ویندوز فون خیلی فرق میکنه واصلا با هم قابل مقایسه نیستن.:eek:

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
آقا آیپود گرفتی آیپیدم بگیر اونم می گن خوبه...:p

mehdigostar

Registered User
لایک‌ها
0
آقا آیپود گرفتی آیپیدم بگیر اونم می گن خوبه...:p

داداش با قیمت هایی که کاربرای این سایت میدن تو همین آیپودش هم موندیم.:D
خدایی آیپود 8 گیگ تا همین 1ماهه پیش نوش 280 بود الان با 250 دست دومش هم نمیشه خرید بعد میگن .............:blink:
"منظورم مصوب اصلی این آشفته بازاره ":wacko:

mehdigostar

Registered User
لایک‌ها
0

hassantajdari

Registered User
لایک‌ها
2
با اجازه صاحب تاپیک
منم با همین قیمت میخام

mehdigostar

Registered User
لایک‌ها
0
با اجازه صاحب تاپیک
منم با همین قیمت میخام

خواهش میکنم:p
ایشالا پا قدم شما خوب باشه لا اقل یه نفر بیاد اینجا کامنت فروش بزاره.
ما که تو این 7 ، 8 روزه هیچی گیرمون نیومد.:(

Last edited:

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
ipod 4g 8gig - انجمن تخصصی آیفون

اینجا هم یه تاپیک بزن قول میدم با استقبال خیلی بهتری مواجه بشی..
فروش iPod - انجمن تخصصی آیفون

نه بابا خيلي چرت و پرته من براي آيفون اونجا تاپيك زدم براي اولين بار بعد از 3-4 روز يدونه UP زدم تاپيك رو حذف كردن و پيغم دادن ما توي اين فروم Up نداريم :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خيلي مديريتش ضعيفه خدايي
هيچ جا پرشين خودمون نميشه

mehdigostar

Registered User
لایک‌ها
0
نه بابا خيلي چرت و پرته من براي آيفون اونجا تاپيك زدم براي اولين بار بعد از 3-4 روز يدونه UP زدم تاپيك رو حذف كردن و پيغم دادن ما توي اين فروم Up نداريم :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خيلي مديريتش ضعيفه خدايي
هيچ جا پرشين خودمون نميشه

اینجانب نیز موافق میباشم.:cool:
اونجا هر در 10 سال یه نفر آیپود میزاره واسه فروش.(دیگه بازارچش متروکه شده ):lol:

پرشین تولز خدایی بازارچه فعالی داره :blink: ولی نمیدونم چرا کسی آیپود نمیفروشه :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا