• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار اتومبیل روا سال مدل 89 به بالا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
روآ چجور ماشینی هست ؟
نسبت به پراید

از لحاظ رانندگی و فرمان و دنده و کم خرج بودن در چه سطحیه ؟

با اجازه استارترعزیز
روآ به همون نسبت ذات و ساختارش بین پیکان و 405 هست.
در شتاب و قدرت و تاحد یمصرف سوخت به پیکان رفته.
و در رانندگی و دست فرمون (هندلینگ) به پژو رفته.

در کل پیشنهاد من اینه که اگر ماشینی فقط برای مصارف شهری بخواید، پراید بهتره،‌چون هم مصرفش کمتره و هم جمع و جور تر هست و علاوه بر داشتن شتاب (تیزی) بیشتر، تا حدی لوازمش هم ارزون تره.

اما اگر قصد دارید احیاناً با ماشین سفر هم برید، اصلاً به پراید فکر نکنید،‌ کوچکترین تصادف با پراید منجر به مرگ میشه، گرچه روآ هم خیلی تحفه نیست اما از پراید در این زمینه خیلی امن تره.
ضمنا دست فرمون و پایداری در جاده روآ بسیار بهتره.

موفق باشید

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
یدونه 86 پایه گار سوز موجوره!
تمیز بدون رنگ

roodi

Registered User
لایک‌ها
0
با اجازه استارترعزیز
روآ به همون نسبت ذات و ساختارش بین پیکان و 405 هست.
در شتاب و قدرت و تاحد یمصرف سوخت به پیکان رفته.
و در رانندگی و دست فرمون (هندلینگ) به پژو رفته.

در کل پیشنهاد من اینه که اگر ماشینی فقط برای مصارف شهری بخواید، پراید بهتره،‌چون هم مصرفش کمتره و هم جمع و جور تر هست و علاوه بر داشتن شتاب (تیزی) بیشتر، تا حدی لوازمش هم ارزون تره.

اما اگر قصد دارید احیاناً با ماشین سفر هم برید، اصلاً به پراید فکر نکنید،‌ کوچکترین تصادف با پراید منجر به مرگ میشه، گرچه روآ هم خیلی تحفه نیست اما از پراید در این زمینه خیلی امن تره.
ضمنا دست فرمون و پایداری در جاده روآ بسیار بهتره.

موفق باشید

اختیار دارید دوست من....

روا ماشین خوبیه مخصوصا روا سال....
الان هم تنها ماشین زیر ده میلیون هست که تو بازار میشه خرید

از نظر فرمان هیدرولیک از 405 بسیار نرم تر هست. اینو از نقد و بررسی توی سایتهای دیگه میتونید بفهمید تجربه من هم همینو میگه.

از نظر مصرف سوخت حدودا 8 لیتر در 100 کیلومتر هست.
شتاب اولیه روا سال خیلی خوب شده چون میل گاردن و گریبکس و موتور تقویت و دستکاری شده است.

از ایرادات روا میشه به صدای موتور اون اشاره کرد که اون هم قابله حله (با تعویض منبع اگزوز به نوع وانت پیکان)

من از سال 85 روا سوار هستم در کل راضی بودم. (405 و پراید و سمند هم سوار شده ام خب هر کدوم جای خودش رو داره)

یدونه 86 پایه گار سوز موجوره!
تمیز بدون رنگ

لطفا مشخصات رو برام بفرستید دوست من

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
صفرش نیست.............. تایید میشه...

با 14 --- 15 تومن بهتره سمند یا 206 بردارم فک کنم بشه مدل 84 به بالا گیر اورد..... ولی من رووووووووووووووووووووووووووووووا ا ا ا میخوام :(

امروز صبح بازار ماشین فروشا بودم............. اصلا خرید و فروش نمیشه ووووووووووووو قیمتها داره شکسته میشه ............ قیمتا خیلی فضایی شده بودند ....:blink:

امروز 12 آذر من 206 تیپ دو مدل 88 رو فروختم 16500
البته بیمه 2 ماه داشت. گفتم که قیمت دستت بیاد. موفق باشی. راستی من ماشین زیاد داشتم خداییش 206 بهترینشون بود واقعا استهلاکش خیلی خیلی خیلی کمه

roodi

Registered User
لایک‌ها
0
امروز 12 آذر من 206 تیپ دو مدل 88 رو فروختم 16500
البته بیمه 2 ماه داشت. گفتم که قیمت دستت بیاد. موفق باشی. راستی من ماشین زیاد داشتم خداییش 206 بهترینشون بود واقعا استهلاکش خیلی خیلی خیلی کمه[/QUOTE

متشکرم دوست عزیز

zerohot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من که خودم یه روآ سال 89 دارم خیلی ازش راضی هستم فقط یکم صدای موتورش ضایعس!!که اونم با تعویض انبار اگزوز درست میشه...!
من خودم با ماشین خودم روی گاز 150تا رفتم!!
از لحاظ رانندگی شبیه 405 هست ولی یکم خشکتر!! مصرفش کمتر از 405 و سمند هست!! موتورش 1700سی سی هست!!سر سیلندر آلمینیوم!
در کل ماشین خوبی هست هم برای شهر و هم برای جاده...خوبیش اینه که قطعات موتوریش ارزون هست ولی بدنه اش مثل 405 گرونه!
در کل همه چیز این ماشین 405 هست به جز دفش که عقبه!:D
من که خودم تا حالا پراید سوار نشدم و نمیشم!!
405 داشتم سمند هم داشتم الان روآ دارم!!
البته اگر کسی قیمت مناسب بده من قصد فروش دارم!
از خوزستان هستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا