• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار اتومبیل پژو - پراید

mehdi godofwar

Registered User
لایک‌ها
38
مرگ بر ........ .
كه ميره اين اشغالايه قديميرو از kia كره جنوبي مياره منظورم خانواده برايد هست كه شركت خودرو سازي كيا در كره جنوبي 28سال قبل طراحي كرد ولي بدبختانه ايران هنوز داره قطعات اين مدل خودرو رو سفارش ميده و كيا هم واسش ميزنه فرض كن بعد از 30سال كه ايران خودرو عمر كرده هنوز برايد اشغال ايربك نداره!!!! بليس كشور 10سال خودشو كشت كه اقايون با جانه مردم بازي نكنيد همچنان به دولت بريدند و دولتو گاز گرفتندو فوش خاهرو مادر دادن سر ايربك فقط تكنولوژي يورو 4رو كه ولش سره يك ايربك كه همين الانم به زرو فقط واسه راننده ميزارن (انگار جانه بقيه سرنشين ها ارزش نداره) چه كارا كه نكردند كه حالا اصلا معلوم نيست كه همون يك ايربكي كه گزاشتن هم كار ميكنه يا نه
اما بعد راجع به خودرو هايه peugeot citroen مدلهايه 206 طراحي مربوط به 18سال قبل اين شركت خودروسازيه فرانسوي بوده كه ساختش 1 وخرده اي دهه قبل متوقف شد اما با اصراره ايران خودرو اين شركت هنوز بسياري از قطعات اين خودرو توقف توليدي رو برايه ايران ميسازد 206 يك خودرويه سري c بشمار مي ايد اين با توجه به اين است كه اكنون بعد از گذشته خدودا 2دهه از ساخت 206 كه يك خودرويه سري c بود peugeot citroen اكنون خودروهايه سريAميسازد و به زودي مشغوله طراحي خودرو هايه فرمول يك خواهد شد ولي ايران خودرو .... .
اين برايه اين است كه در اروبا بلكه جهان بر سره همه صنعت ها رغابت است و شركت ها برايه بقا از هر تلاشي فروگزار نميكنند ليكن در ايران دولت با سياستي غلت درحركت هست و مي انديشد كه با جلويه انتخاب داشتن مردم رو گرفتن و مجبور كردنشان به خريد يك سري انتخاب انحساري از توليد داخلي همايت ميكند كه كاملا اشتباه است

Gole_Sorkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام و عرض ادب دوست گرامی
نمیدونم این متن رو از کجا کپی کردید که اینقدر غلط املایی داره
ولی لطفا دیگه تو تاپیک من اسپم نکنید این تاپیک صرفا برای خرید اتومبیل هست، نه بالا بردن پست های شما

باتشکر

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
دیروز توی یه تاکسی پراید بودم پشت ماشینش نوشته بود فروشی .
ازش پرسیدم گفت 86 هست 20 تومان !!!!!!
گفتم حتما با این تفکراتش کرایه هم دوبرابر حساب میکنه :d

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اون با راننده یکجا بهتون قیمت داده!!!!

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
مرگ بر ........ .
كه ميره اين اشغالايه قديميرو از kia كره جنوبي مياره منظورم خانواده برايد هست كه شركت خودرو سازي كيا در كره جنوبي 28سال قبل طراحي كرد ولي بدبختانه ايران هنوز داره قطعات اين مدل خودرو رو سفارش ميده و كيا هم واسش ميزنه فرض كن بعد از 30سال كه ايران خودرو عمر كرده هنوز برايد اشغال ايربك نداره!!!! بليس كشور 10سال خودشو كشت كه اقايون با جانه مردم بازي نكنيد همچنان به دولت بريدند و دولتو گاز گرفتندو فوش خاهرو مادر دادن سر ايربك فقط تكنولوژي يورو 4رو كه ولش سره يك ايربك كه همين الانم به زرو فقط واسه راننده ميزارن (انگار جانه بقيه سرنشين ها ارزش نداره) چه كارا كه نكردند كه حالا اصلا معلوم نيست كه همون يك ايربكي كه گزاشتن هم كار ميكنه يا نه
اما بعد راجع به خودرو هايه peugeot citroen مدلهايه 206 طراحي مربوط به 18سال قبل اين شركت خودروسازيه فرانسوي بوده كه ساختش 1 وخرده اي دهه قبل متوقف شد اما با اصراره ايران خودرو اين شركت هنوز بسياري از قطعات اين خودرو توقف توليدي رو برايه ايران ميسازد 206 يك خودرويه سري c بشمار مي ايد اين با توجه به اين است كه اكنون بعد از گذشته خدودا 2دهه از ساخت 206 كه يك خودرويه سري c بود peugeot citroen اكنون خودروهايه سريAميسازد و به زودي مشغوله طراحي خودرو هايه فرمول يك خواهد شد ولي ايران خودرو .... .
اين برايه اين است كه در اروبا بلكه جهان بر سره همه صنعت ها رغابت است و شركت ها برايه بقا از هر تلاشي فروگزار نميكنند ليكن در ايران دولت با سياستي غلت درحركت هست و مي انديشد كه با جلويه انتخاب داشتن مردم رو گرفتن و مجبور كردنشان به خريد يك سري انتخاب انحساري از توليد داخلي همايت ميكند كه كاملا اشتباه است
باز اگه قطعات کره ای باشه که باید خدا رو شکر کرد .... چییییین
البته پراید رو داره سایپا میزنه نه ایران خودرو!

mehdi godofwar

Registered User
لایک‌ها
38
با سلام ببخشيد كه من حرفpفارسيرو در صفحه كليدم ندارم اما بعد
اينكه من اين متن رو با وقت گزاشتن دقايقي از روزم نوشتم(با توجه به تمام اطلاعاتيكه من از انها مستفيد شدم اما از بابت شديدالحن نطق كردنم عزر خواهانم) فقط و فقط براي دادن اگاهي نسبت به مردم از اونچه كه اين حكومت بي سواد به مردم وارد ميسازد با اشراف بر اين اوضاع شما را دوست عزيز دعوت به دوري كردن از تعصب صفيهانه رهنمون ميشوم
با كماله تعجب بايد اظهار كرد كه ملت ايران با عكس العمل غير عاقلانه خود دنبال حقيقت گشته اما وقتي كسي به ان ميرسد و ميخاهد كه واقعيات را بازگو كند او را با رفتاري وحشيانه و غيراسلامي سركوب و منضوي ميكنند در كنج تنهاييشان نسبت به واقيات حاكم بر اجتماع و زندگيشان اظهار ياس و نااميدي و براعت ميكنند اما در اجتماع براي آسيب زدن به يكديگر به افكار درست و صحيح يكديگر حمله كرده و يكديگر را متهم به تعصب ميكنند
اما نظر شخصي من بعنوان يك محصل در مقطع عالي تحصيلي اين است كه ايران و مردم ايران ماداميكه در اين تفكرات توام با تعصب به يك شخص يا يك حكومت و مشخصا يك سيستمه اطلاعاتي احساس بندگي كنند هم دنيا و هم اخرت خود را به ذلت ميكشانند

Last edited:

Gole_Sorkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام عزیزجان
متن شما رو خوندم ولی به دلیل زبان درهم و برهم و غلط های املایی تصور کردم کپی هست عذرخواهی میکنم

ببینید حرف شما متین و منطقی هست بعضی صفات غیر قابل تغییره وگرنه سی و پنج سال وضع ما این نبود
اما هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
حالا چه این تاپیک چه تاپیک دیگری اهمیتی نداره
مهم اینه در هر اجتماعی ، حرف صحیح شما در جای ناصحیح بد و زشت جلوه میکنه

تمام حرف بنده همین بود
والسلام
------------------------------------------------------------------------------------------------

لطفا موضوع تاپیک رو از محور خارج نکنید

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
دیروز توی یه تاکسی پراید بودم پشت ماشینش نوشته بود فروشی .
ازش پرسیدم گفت 86 هست 20 تومان !!!!!!
گفتم حتما با این تفکراتش کرایه هم دوبرابر حساب میکنه :d

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
دادا تاکسی ، بخاطر تاکسی بودن قیمتش بالاتره ، ولی پراید سواری 86 الان حدود 12 تا 13

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
پراید دوگانه دست 85 هفته پیش دادم 10.5 با 3 لکه رنگ
روا سال هم خواستی 89 دور رنگ تک سوز بهت می دم 12 تومان

Gole_Sorkh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام دوست خوبم روزت بخیر
یا من ارزون میخرم یا شما گرون میفروشی
پراید 89 در خد صفر رو دیشب گرفتم 13.5

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سلام دوست خوبم روزت بخیر
یا من ارزون میخرم یا شما گرون میفروشی
پراید 89 در خد صفر رو دیشب گرفتم 13.5
مبارک رفیق :)
اصلا رو یه ماشین نمیشه همینجوری گفت مدل فلان پس قیمت این!
سالم بودن بیمه داشتن تمیزی ,لوازم همه چیش تاثیر داره تو قیمتش
پراید داریم مدل 87 اما ترکیده! پرایدم داریم مدل 82 اما فوق العاده سالم و کم کارکرد!
یه ماشین میخری اماده سوار شدن و سفر! یه ماشین میخری اول خرج و گرفتاری!

Sent from my F**king life

بالا